Zobacz wątek - Pogromca szalonych motocyklistów
NAS Analytics TAG

Pogromca szalonych motocyklistów

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez dosiek77 » 18/9/2006, 21:35

O ile wiem to nie wolno gonic motocyklisty, bo to jest niebezpieczne dla innyvh uczestników drogi.

Poprostu przychodza po niego do domu, albo zatrzymujÄ… w innym miejscu.

To tez zależy od tego czy chodzi o wykroczenie drogowe, czy ucieka uzbrojony przestepca.

Niestety przykład mieliśmy ostatnio.
dosiek77
Bywalec

Postprzez MÅ‚ody16 » 18/9/2006, 21:51

thores napisał(a):no dobrze ze kolesia odstrzelili wkońcu chciał przejechać policjanta a tak nie moze byc

czlowieku ogarnij sie glowa mnie boli przez te twoje glupie rozumowanie..... zaraz ciebie odstrzela
pozdrawiam
Młody16
Świeżak

Postprzez cichy » 18/9/2006, 22:40

Odbiegacie od tematu.
Policjant na motocyklu, jeżeli jedzie sam, nie będzie zatrzymywał pojazdów do kontroli. Nie ma wtedy żadnego wsparcia. Nie powinien tak robić. Chodzi o to żeby nagrać wykroczenie.
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 18/9/2006, 22:50

thores napisał(a):po co ma go gonić:D? niech rozłożą kolczatke na zakrecie to sam sie zgoni na drzewa;)

Twoja mONdrość poraża... widać ile masz wspólnego z motocyklami. Pozostałych Twoich wypowiedzi w tym temacie lepiej nie skomentuje, bo jeszcze dostane bana.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Shinden » 18/9/2006, 23:39

Thores.......(Chyba z trzeciego posta zaczynam od tych slow)...
Wez Ty sie czlowieku czasem choc troche opanuj,i przeczytaj swoje teksty przynajmniej ze dwa razy zanim klikniesz magicznego buttona "Wyslij".
Tyle..
Gdyby Kózka Ecie Plecie to by Nóżki Ch**j Ci w dupe:>
Shinden
Świeżak

Postprzez Traperoso » 19/9/2006, 00:34

pfff ale beton dla prawdziwych wariatow i tak to nic nie da sciagasz rejestracje i dzialasz !! MUHAHAHA JECHALEM PO WAWIE 220!! ale jestem zajebisty oczywscie to nie moja slowa ale potencjalnego ziomka:D

FUCK THE RULES !
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez Kaja » 19/9/2006, 08:02

mar111cin napisał(a):Zresztą co z tego że będzie sie go trzymał? jak go zatrzyma, wywali się na niego, zacznie do niego strzelać, wyprzedzi i wyrzuci kolce, zajedzie mu droge, wyrzuci siatke na niego?

:lol:

z tym zatrzymywaniem to problem faktycznie :)
ale z tym czekaniem pod domem to kolejna bzdura (miał ktoś kiedyś w ogóle taką sytuację?)
z nagrywaniem też - przecież można się wyprzeć, że się nie prowadziło
więc moim zdaniem ten motocykl to kolejny bzdurny pomysł naszych władz, poza tym jak ktoś napisał będzie jeździł tylko sporadycznie, pewnie przed każdą wizytą papieża (kasa nie będzie na częstsze wypady na miasto)
jedyny sposób skuteczny o jakim ja słyszałam to wyciąganie kluczyka ze stacyjki ale wtedy trzeba się zatrzymać ...

jak ja ostatnio zatrzymałam się do kontroli to facet miał banana na gębie od ucha do ucha i powiedział:
"zawsze chciałem zatrzymać motocyklistę na radar, jesteś pierwsza, nigdy się nie zatrzymują, a my nie gonimy"

ps: pierwsza frajerka, mandacik i kolejne pkt do kolekcji ;)
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 19/9/2006, 08:14

thores napisał(a):mówie to co mysle i łatwo mnie jest wyprowadzić z równowagi każdy ma prawo do własnego zdania bo to jest wolny kraj;)

ojejqu moje biedactwo, chodź do mamusi :lol: zapomniałeś tylko dodać że jak ktoś pisze brednie to lepiej żeby to zostawił tylko dla siebie. Kraj wolny ale wszędzie panują jakieś zasady których trzeba przestrzegać, ale jak Ty udajesz młodych gniewnych to nie moja wina. (ps. Twoje wypowiedzi są zbliżone do tych z forum WP czy ONETU)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 19/9/2006, 08:15

Thores-(juz nie moge inaczej) pierdoło skonczona-chcesz się krecić w klimacie motocyklistów to powinienes wiedzieć, ze pewnych rzeczy się nie pisze i nie życzy-m.in wjeb....a się w drzewa (tego to się chyba nikomu nie życzy) jak jesteś virtualnym wymiataczem, a twoją kierownica jak na razie jest klawiatura to weź no opanuj chociaz ten sprzet co masz-OK?!
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez dosiek77 » 19/9/2006, 09:45

thores napisał(a):no dobrze ze kolesia odstrzelili wkońcu chciał przejechać policjanta a tak nie moze byc

Załamka. Wynika z tej wypowiedzi, że nie tylko nie rozumiesz tego co sie pisze na forum, ale również dziennika telewizyjnego.

W tym wypadku został zabity człowiek !!!

Nie przestepca z karabinem w reku, tylko przestraszony chłopak bez prawka. I nie dlatego że sie nie zatrzymał, tylko dlatego, że policja nie wiedziała kogo ma zatrzymywać.

Gdybyś tam wtedy jechał, moze tez bys dostał kulke. Wiec bardzo cie prosze nie pisz juz takich bzdur.

Mam swiadomość, że możesz mieć inne zdanie, ale to cie upoważnia do pisania w stylu-dobrze że kolesia odstrzelili.
Widze, że bardzo krutko zyjesz na tym swiecie widze.
dosiek77
Bywalec

Postprzez Kaja » 19/9/2006, 15:03

sam jesteś głupi i mało wiesz o życiu ....

to tak jak ze zdjęciami z fotoradarów
jak nie widać dobrze twarzy (np. ciemne okulary, czapeczka cokolwiek)
to zawsze możesz się wyłgać
trzeba po prostu czasami używać szarych komórek, ale Ty ich nie masz
więc skąd masz to wiedzieć
nie musisz wiedzieć kto jechał Twoim autem czy motocyklem ...
sprawdzone, dużo babrania z tym ale da radę tak zrobić

a i jeszcze jedno t... coś tam nie komentuj moich postów proszę
jak Ci się nie podoba co pisze, nie czytaj i wszyscy będą zadowoleni
nie chce mi się z Tobą kłócić, uważam, że mój poziom intelektualny nie powinnien zniżać się do Twojego. Więcej nie mam zamiaru odpisywać na Twoje zaczepki niskiego lotu
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 19/9/2006, 15:07

Kaja napisał(a):sam jesteś głupi i mało wiesz o życiu ....

Kaju to było krótko i na temat :lol: gratuluje :D

A ciekawe z czego mają odczytać te numery jak tablica będzie zgięta jak origami? chyba że zrobią zdjęcie numerowi ramy :lol: (bo silnika i tak już nie potrzeba)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 19/9/2006, 15:23

thores napisał(a):ty chyba kobieto jestes nienormalna

Thores, trochę szacunku. To, że ktoś ma inne zdanie niż ty, nie znaczy, że jest nienormalny. Na tym forum rozmawiamy, a nie się wzajemnie obrażamy. Już raz się wybroniłeś z bana, a jeśli przesadzisz to gwarantuję ci, że osobiście sprawię, żeby ci go przywrócono... traktuj to jak ostrzeżenie.

Pozdro, WR81
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê