Suzuki Bandit 600s
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Olen, na Thoresa nie zwracaj uwagi, bo to dziwny człowiek nie wie co mówi i wszędzie musi się wciąć. A Motoman ma akurat zły dzień.
Ale tak jak powiedział Motoman, jest to ciężki motocykl, 76 koni to też mniej niż w konkurencji, ale takie połączenie daje to, że za szybko go nie postawisz przypadkowo na koło, tylko też możesz mieć na początku wielkie problemy ze zwrotnością i zakręcaniem. Jednak jak już chcesz to kupić to uwierz mi że najpierw zalicz cały kurs na prawko na słabszej maszynie i tam podszkol się obsługi motocykla (bo o nauce jazdy tutaj ciężko mówić, jeździć na motorze Ciebie tam nie nauczą). Bo wolałbym nie widzieć tego jak uczysz się ruszać banditem czy zmieniać biegi i hamować. A zawsze to jest ten komfort że jak już to nie uszkodzić swojego nowego moto.
Ale tak jak powiedział Motoman, jest to ciężki motocykl, 76 koni to też mniej niż w konkurencji, ale takie połączenie daje to, że za szybko go nie postawisz przypadkowo na koło, tylko też możesz mieć na początku wielkie problemy ze zwrotnością i zakręcaniem. Jednak jak już chcesz to kupić to uwierz mi że najpierw zalicz cały kurs na prawko na słabszej maszynie i tam podszkol się obsługi motocykla (bo o nauce jazdy tutaj ciężko mówić, jeździć na motorze Ciebie tam nie nauczą). Bo wolałbym nie widzieć tego jak uczysz się ruszać banditem czy zmieniać biegi i hamować. A zawsze to jest ten komfort że jak już to nie uszkodzić swojego nowego moto.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
po pierwsze jak widać masz mało szacunku do innych użytkowników forum.
po drugie ja przedstawiłem zalete sporej wagi i jednocześnie napomknełe że ma to minus w zwrotności motocykla, ale skąd o tym Ty mogłeś wiedzieć. Bo narazie to gadasz dużo i bez sensu. A odpowiedzi w tym temacie masz na bardzo niskim poziomie i jak dla Ciebie Thores motocykl jest za ciężki to radziłbym kupić hulajnoge.
po drugie ja przedstawiłem zalete sporej wagi i jednocześnie napomknełe że ma to minus w zwrotności motocykla, ale skąd o tym Ty mogłeś wiedzieć. Bo narazie to gadasz dużo i bez sensu. A odpowiedzi w tym temacie masz na bardzo niskim poziomie i jak dla Ciebie Thores motocykl jest za ciężki to radziłbym kupić hulajnoge.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Thores czy widziałeś kiedyś lekki motocykl ? (tylko żebyś zaraz mi z simsonem nie wyskoczył, bo już wiem czego po Tobie się spodziewać)
a co to jest szacunek widze że też nie wiesz, między innymi pisanie imion i zaimków osobowych z dużej litery, wyrażanie się kulturalnie, ale Ty tego nie dostrzegasz. Dodatkowo nie widzisz że ktoś próbuje Ci całkiem normalnie odpowiadać, ale Ty tego nie dostrzegasz, nie musze chyba też tutaj mówić kto tego szacunku nie posiada, wszyscy to i tak zauważyli, a wystarczy tylko spojrzeć na Twoje poprzednie odpowiedzi w tym temacie.
Naprawde zrób coś z sobą, albo przyznaj się chociaż ile masz lat, bo narazie to daję Ci góra 13lat.
a co to jest szacunek widze że też nie wiesz, między innymi pisanie imion i zaimków osobowych z dużej litery, wyrażanie się kulturalnie, ale Ty tego nie dostrzegasz. Dodatkowo nie widzisz że ktoś próbuje Ci całkiem normalnie odpowiadać, ale Ty tego nie dostrzegasz, nie musze chyba też tutaj mówić kto tego szacunku nie posiada, wszyscy to i tak zauważyli, a wystarczy tylko spojrzeć na Twoje poprzednie odpowiedzi w tym temacie.
Naprawde zrób coś z sobą, albo przyznaj się chociaż ile masz lat, bo narazie to daję Ci góra 13lat.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
no wydaje mi sie ze niezle mi idzie nauka... w sumie dopiero 2,5 miesiaca...
jakos na dniach zarzuce fotki jak latam na gumie... dzis 2 dzien na stojąco wheelie uczing był... i tak z 200-300 metrów udało sie pare razy...
heh ...
a no i dzis sie w rondo wkreciłem i "zamknalem" oponki... fajny wkret... nawet nie wiedzialem ze az taki fajny<ale podnozkow nie przytarłem ;(
>
ps. szok i przerazenie nadmiarem mocy mialem jakies 2-3 tygodnie... poprostu przyspieszenie bylo takie ze nie wiedzialem co sie dzieje... adrenaline 600% etc.
pozniej przeszło to... a teraz dopiero czuje ze CZUJE ->jako tako<- motocykl.
.............................................................................................
Edit:
teraz w sumie ma byc Ch*j syf pogoda wiec moze byc lipa z fotami, ale ogolnie jakas sesja by sie przydała
jakos na dniach zarzuce fotki jak latam na gumie... dzis 2 dzien na stojąco wheelie uczing był... i tak z 200-300 metrów udało sie pare razy...

a no i dzis sie w rondo wkreciłem i "zamknalem" oponki... fajny wkret... nawet nie wiedzialem ze az taki fajny<ale podnozkow nie przytarłem ;(

ps. szok i przerazenie nadmiarem mocy mialem jakies 2-3 tygodnie... poprostu przyspieszenie bylo takie ze nie wiedzialem co sie dzieje... adrenaline 600% etc.
pozniej przeszło to... a teraz dopiero czuje ze CZUJE ->jako tako<- motocykl.
.............................................................................................
Edit:
teraz w sumie ma byc Ch*j syf pogoda wiec moze byc lipa z fotami, ale ogolnie jakas sesja by sie przydała

Ostatnio edytowano 18/9/2006, 23:36 przez motoman, łącznie edytowano 1 raz
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Na poczatku to ja po miescie nie bede jezdzil, pojade sobie za miasto na jakis plac i tam bede sie przyzwyczajal do niego. Wiec chyba zdecyduje sie na tego Bandita, juz sam nie wiem. Czytalem artykul tutaj o takich szkółkach jazdy chialem sie po zrobieniu prawka do czegos takiego zapisac. A i jeszcze jedno czy na motorze da sie jezdzic wolno bo motoman pisze ze adrenaline mial 600% większa
Motoman na którym rondzie? Na powstańcow?

Motoman na którym rondzie? Na powstańcow?
- Olen
- Świeżak
mar111cin napisał(a):Thores czy widziałeś kiedyś lekki motocykl ? (.
ja widziałem-Lekki dla mnie to taki co nie dobija pow\yżej 200kg...np SV650...dlatego chce go miec...lubie lekkie motocykle i wiem, ze słabszym a lzejszym mozna wiecej niż okropnie mocnym a ciężkim.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco ale cofnij się troche w moich wypowiedziach, większa masa ma ten plus że nie poderwie się tak szybko motocykl, a to raczej dobrze, prawda?
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Nooo ja tez sie szykuje na SV650S hyhyhy...
Ostatnio zainteresowalem sie ty: http://www.moto-importer.eu/
Cena nowiutkiej Sv'ki wynosi 22 800zl. Kuszaca propozycja...
Ostatnio zainteresowalem sie ty: http://www.moto-importer.eu/
Cena nowiutkiej Sv'ki wynosi 22 800zl. Kuszaca propozycja...
- martian1
- Świeżak
Hmm...jak wiesz ocb. to nie poderwiesz koła nawet na R1:D Ale owszem wieksza masa tez ma swoje zalety-przede wszystkim stabilność, wazna dla poczatkujących. Jednak ja jakos kiedy mam swiadomość że kładę na siebie jakieś 240kg to mi odchodzi ochota od konkretnych złożeń...wiem ze to głupie bo jak się jedzie to i tak nie czuć tej masy ale jednak...no i jest jeszcze coś-przeżucanie z "ucha na ucho" w moich rodzinnych stronach trzeba to było robić często i szybko, czasem bardzo szybko i coś co wazy ponad 200kg nie poddaje się tak łatwo. Własnie niska masa (relatywnie) GS500 uratowała mi pare razy dupsko przed konkretnym dzwonem...bo się udało w ostatniej chwili.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości