Kawasaki Ninja 250
Tak z ciekawości, ma ktoś w Warszawie ta Kawe i dałby obejrzeć?;]
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
oleska napisał(a):jestem rozczarowana, czytam i sledze wasze forum uwaznie a od dluzszego czasu cisza...........![]()
Kto ma to śmiga i nie ma czasu na klawiaturę

Ja po 15 latach przerwy stwierdzam, że fajne moto na przypomnienie, nauczenie jazdy.
"""Sorbinian
Temat postu:
100zł"""
Dobre

W Wawie sÄ… na pewno 2 zielone i 1 czarna - amazonka .
Do obejrzenia sÄ… w MCS i testowania Salon Kawasaki - Al. Jerozolimskie.

Ostatnio edytowano 9/7/2008, 13:56 przez TOM67, łącznie edytowano 3 razy
- TOM67
- Świeżak
TOM67 napisał(a):Kto ma to śmiga i nie ma czasu na klawiaturę, a może już wszystko jest powiedziane ( Motocykl i ŚM 6/2008) i dalej to trzeba samemu, samej potestować maszynę i będzie wszystko wiadomo czy 250 czy trzeba zbierać na litra
.
Ja po 15 latach przerwy stwierdzam, że fajne moto na przypomnienie, nauczenie jazdy.
Teoria opanowana idealnie (przynajmniej w mojej ocenie

Litr-odpada

Ostatnio edytowano 8/7/2008, 14:59 przez oleska, łącznie edytowano 1 raz
-
oleska - Świeżak
Witam wszystkich
Byłem wczoraj w dwóch poznańskich salonach. W pierwszym powiedzieli mi, że najwcześniej będą mieli we wrześniu, a w drugim, że w tym sezonie nie ma najmniejszych szans
Mam pytanie do szczęśliwych właścicieli:
Czy da się odkręcić tylni błotnik?
//ale tak żeby nie trzeba było nic ciąć
Widziałem kilka zdjęć w necie i moim zdaniem mała Kawa bez tylnego błotnika wygląda jeszcze ładniej

Byłem wczoraj w dwóch poznańskich salonach. W pierwszym powiedzieli mi, że najwcześniej będą mieli we wrześniu, a w drugim, że w tym sezonie nie ma najmniejszych szans

Mam pytanie do szczęśliwych właścicieli:
Czy da się odkręcić tylni błotnik?
//ale tak żeby nie trzeba było nic ciąć
Widziałem kilka zdjęć w necie i moim zdaniem mała Kawa bez tylnego błotnika wygląda jeszcze ładniej

- kozaczi
- Świeżak
masino napisał(a): , a jak się położyć to wygodnie czy nie ?? Jakie są wasze odczucia i wrażenia podczas takiej jazdy ?
Wg. mnie na krótką mete, po położeniu nic w lusterkach nie widać (przynajmniej ja) co dało efekt 200PLN + 6pkt

- TOM67
- Świeżak
masino napisał(a): , a jak się położyć to wygodnie czy nie ?? Jakie są wasze odczucia i wrażenia podczas takiej jazdy ?
Wg. mnie na krótką mete, po położeniu nic w lusterkach nie widać (przynajmniej ja) co dało efekt 200PLN + 6pkt

- TOM67
- Świeżak
Żona Tom'a chyba się nie skusi, a ja mojej kobitki wozić bez kasku nie będę, ofc kilka metrów ją przewiozłem garażu, ale jakoś nie mówiła ze super przyjemnie. Ten potocykl to trzeba uzbroić w nakładkę z tyłu i szaleć samotnie.
- Sorbinian
- Świeżak
Solar napisał(a):Mam takie pytanko, pewnie wielu z was uzna je za głupie, ale... czy jest możliwość, żeby wziąć na ten motocykl pasażera? Chyba nie byłoby to wygodne?
Siostrzenice 15 lat i 12 lat nie narzekały

- TOM67
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości