Ciuchy na codzień...
• Strona 1 z 1
Ciuchy na codzień...
Witam! Pierwsze co, to odpuście sobie zjebkę bo przejrzałem forum i nic na ten temat nie znalazłem! Chciałbym się dowiedzieć czy można dostać w sklepach, salonach ciuchy stricte takich marek jak Suzuki, Yamaha, Kawasaki, a dokładnie ciuchy na codzień, typu bluzy, bluzy z kaptutem, lekkie kurtki czy T-Shirt'y? Interesują mnie tylko produkty w/w marek a nie innych, zajmujących sie produkcją odzieży motocyklowej! Jeżeli znacie może jakieś adresy internetowe sklepów oferjących tego typu garderobę to bardzo bym prosił o linki! Mieszkam niedaleko Poznania, więc może i adres jakiegoś salonu. Dzięki i pozdrawiam!
- nick
- Świeżak
na allegro pełno jest ciuchów z naszywkami tych firm. Jeżeli chcesz jednak dostać bluze zaprojektowaną przez kawasaki (w stylu np bluzy adidasa) no to już tak łatwo nie będzie.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):na allegro pełno jest ciuchów z naszywkami tych firm. Jeżeli chcesz jednak dostać bluze zaprojektowaną przez kawasaki (w stylu np bluzy adidasa) no to już tak łatwo nie będzie.
No tak ale wolałbym coś oryginalnego a na allegro.pl jest sama wiocha, same kurtki pseudo motocyklowe za 99 PLN wykonane z jakiegoś sztucznego dziadostwa noszone przez lamerów, czy bluzy za 50 PLN z prasowanką danej marki - to na pewno odpada! Ale mimo wszytsko dzięki za odpowiedź!
- nick
- Świeżak
Re: Ciuchy na codzień...
nick napisał(a): Chciałbym się dowiedzieć czy można dostać w sklepach, salonach ciuchy stricte takich marek jak Suzuki, Yamaha, Kawasaki, a dokładnie ciuchy na codzień, typu bluzy, bluzy z kaptutem, lekkie kurtki czy T-Shirt'y? adres jakiegoś salonu.
jak chcesz się dowiedzieć to po prostu tam pojedź
co za problem ....
adresy - www.google.pl
w wawie są ciuchy "na codzień" w salonach, ceny są kosmiczne
ale wiem, wiem lans kosztuje

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Ja z takimi ciuchami to spotkalem sie tylko w Szwajcarii w salonie Kawasaki, no ale za czapeczke zadali sobie75 Frankow, a za koszulke prawie 200 :/ wiec cena odstraszala po czesci. :/
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
Są u nas w salonie koszulki Suzuki ,bluzy i nawet chyba huste widziałem-ale jak Kaja mówi-za te cenę...tylko dla psychicznych lanserów. W jeleniej Górze i każdym salonie Centrum motocyklowego mr. Baranickiego dostaniesz sporo rzeczy oryginalnych od H-D, Suzuki, Yamahy...tylko wciąż te ceny. Ja nie widze sensu wydawania takiej kasy na szmatki tylko dlatego, ze mają naszywke oryginalną....tym bardziej, ze często robione sa tam gdzie te owe "podróby":D
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
na www.kawasaki.pl masz dzial z ciuchami pewnie na stronach innych producentow jest dokaldnie to samo...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
W salonie Suzuki mają katalog z dużym wyborem ciuchów - przeglądałem, nawet - nawet niektóre...
Kaja, smyrgnij do Jaskłowskiego, może wybierzesz sobie jakieś stringi Suzuki

Black Wind always follows
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Wiewiór81 napisał(a):W salonie Suzuki mają katalog z dużym wyborem ciuchów - przeglądałem, nawet - nawet niektóre...
phi ... suzuki, to ja już wolę do boldoru

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):phi ... suzuki, to ja już wolę do boldoru
No nie żartuj... masz zamiar ubierać się w ciuchy z padacznym logo padacznej hondy...?

-
Kaja napisał(a):jestem monogamiczna i wierna
...z tysiąca męskich gardeł wyrwał się właśnie krzyk rozpaczy, żalu i zawodu...

-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości