odbior prawka...
• Strona 1 z 1
odbior prawka...
Jest tak :
- dzis zdalem egzaminy na prawko kat. B,
- 24.07 mam egzaminy na kat. A
I tu jest moje pytanie : kiedy dostane dokument? - po zdanych egzaminach na kat. A ? Czy najpierw dostane dok. z wpisem ze moge smigac autem a po zdaniu na kat.A bede musial znowu do urzedu isc i odebrac nowe prawo jazdy ze wpisanymi dwiema kategoriami ?? Czy jak to jest ? Moze mi ktos wyjasnic ? Prosze o odpowiedz...
- dzis zdalem egzaminy na prawko kat. B,
- 24.07 mam egzaminy na kat. A
I tu jest moje pytanie : kiedy dostane dokument? - po zdanych egzaminach na kat. A ? Czy najpierw dostane dok. z wpisem ze moge smigac autem a po zdaniu na kat.A bede musial znowu do urzedu isc i odebrac nowe prawo jazdy ze wpisanymi dwiema kategoriami ?? Czy jak to jest ? Moze mi ktos wyjasnic ? Prosze o odpowiedz...
- lisstkszczecin
- Świeżak
albo wezmiesz prawko na B i za miesiac wymienisz na A + B (drugi raz musisz placic) albo poczekasz miesiac i miesiac pozniej bedziesz mial prawko. nie ma zadnych kwitow ze mozesz juz jezdzic etc.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Jak złożyłeś tylko jedne papiery to nieciekawie.
Bo jakbyś chciał teraz dostać B to musiał byś zrezygnować z A. Wtedy by przesłali dokumenty do urzędu komunikacji, Ty byś musiał je stamtąd zabrać razem z prawkiem B, i dopiero zasuwać do wordu zapisując się na A.
Myślę, że w miarę zrozumiale to napisałem
Bo jakbyś chciał teraz dostać B to musiał byś zrezygnować z A. Wtedy by przesłali dokumenty do urzędu komunikacji, Ty byś musiał je stamtąd zabrać razem z prawkiem B, i dopiero zasuwać do wordu zapisując się na A.
Myślę, że w miarę zrozumiale to napisałem

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
dzieki chlopaki za odpowiedzi
CeBeRek czytalem twoj post kilka razy ale i tak nie rozkminilem o co ci chodzilo w 100% ale mniejsza o to ;p jak bedzie tak bedzie juz niczego nie zmienie...

- lisstkszczecin
- Świeżak
Ośrodek szkolenia kierowców daje Ci taki papier z którym idziesz do wordu. Jeżeli dostałeś jeden papier, wtedy chcąc dostać B musisz zrezygnować z egzaminu A, i dopiero wysyłają papier do urzędu komunikacji, później z tego urzędu odbierasz swoje prawo jazdy B razem z papierem wypisanym przez ośrodek szkolenia o ukończeniu kursu, i z tym papierem znów idziesz do wordu zapisać się na egzamin praktyczny. Więc jak na moje lepiej troszkę się wstrzymać zdać A i dostać prawka razem.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
- lisstkszczecin
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości