Najlepszy kask na crossa...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja polecam kask Nitro mx 417, bardzo fajny kask, lekki ma wyjmowane wnętrze i mnie np. jeździ sie w nim super, a cena na Allegro do 400 zł, ja poszukałem dobrze może trochę czasu mi to zajęło ale kupiłem z Allegro od kolesia co sprzedawał cały strój na crossa za 250zł używany 4 miesiące jeszcze nowością pachniał (i tak sobie wnętrze wyprałem) i kask mam jak nówka.
Tu jest link z Allegro: http://moto.allegro.pl/item301244217_ka ... x_417.html
Tu jest link z Allegro: http://moto.allegro.pl/item301244217_ka ... x_417.html
-
Tomek_mm7 - Świeżak
Odświeżam temat bo nie chę nowego zakładać.
Jaki kask byście mi polecili w cenie 700zł +/-? Proszę o pomoc osoby które się na tym znają i mieli już styczność z pewnymi kaskami.
Jaki kask byście mi polecili w cenie 700zł +/-? Proszę o pomoc osoby które się na tym znają i mieli już styczność z pewnymi kaskami.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
mi siÄ™ podoba ten, co o nim sÄ…dzicie ? - http://allegro.pl/item381100052_bull_ra ... ezonu.html
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Bierz phantom HJC jeden z najlepszych w tych cenach, i ma niezbędne atesty i zapięcie 2d. Zapięcie jest ważne wtedy gdy chcesz pojeździc na zawodach, bo jest wprowadzone jedno zapięcie które muszą mieć wszyscy biorący udział w zawodach, jak nie masz nie jedziesz. Szukaj też AGV bo widziałem pare w tej cenie. A marka dobra
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
http://www.allegro.pl/item384239090_kas ... ocja_.html DObry jest ten kask? Czy polecacie jakis inny w tej cenie? 

- Sestek
- Świeżak
w cenie do 300zł wez lepiej poszukaj jakiegoś używanego kasku w bdb stanie, mozesz znaleźć kask naprawde wysokiej klasy za śmieszne pieniądze.
Ten HJC nie jest zły ale za te kase możesz znaleźć super kask uzywany. Ja osobiście niedawno kupiłem
uzywanego airoh stelt który nowy kosztuje 1400zł, a mi udało sie go kupić w idealnym stanie za 450zł. Wyprałem wkładke i mam nówke kask, leciutki, wygodny, naprawdę super
Ten HJC nie jest zły ale za te kase możesz znaleźć super kask uzywany. Ja osobiście niedawno kupiłem
uzywanego airoh stelt który nowy kosztuje 1400zł, a mi udało sie go kupić w idealnym stanie za 450zł. Wyprałem wkładke i mam nówke kask, leciutki, wygodny, naprawdę super

-
arudni - Świeżak
Ja się przymierzam do Stelta... Mogę nowego za 800 kupic... Możesz powiedzieć coś więcej? Chciałbym usłyszeć opinię użytkownika. Pozdr
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Naprawdę polecam ten kask, to co piszą ze to kask znajdujący się w światowej czołówce to prawda. Jest przede wszystkim kosmicznie lekki, wogóle nie czuć ze jest na głowie , dobrze dopasowany do głowy, świetna wętylacja. Poprostu nie ma co sie rozpisywać, kask wart tej kasy. Miałem wczesniej Lazera x5 i po nie duzym wypadku na torze poprostu się rozsypał i skończyłem w szpitalu. Wiec zainwestowałem w airoha i teraz się nie martwie ze mnie nie ochroni, bo nie ma jakis tam gównianych plastikowych skorup tylko konkretną skorupę z z carbonu i kevlaru. Mówie wam nie kupujcie badziewnych kasków, bo przecierz chodzi o wasze zdrowie i zycie!!!!

-
arudni - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości