Naked
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Naked
Witam
Chce kupic moj pierwszy "powazny" motor ale nie moge sie zdecydowac.
Chodzi mi o sprzecik o pojemnosci ok 600ccm. Ale chce zeby to byl naked (ahhh...). Glownie bede poruszal sie po miescie, ale biore pod uwage tez wypady poza miasto. Aha i scigacze cos do mmnie nie "przemawiaja".
Poradzicie mi cos??
Chce kupic moj pierwszy "powazny" motor ale nie moge sie zdecydowac.
Chodzi mi o sprzecik o pojemnosci ok 600ccm. Ale chce zeby to byl naked (ahhh...). Glownie bede poruszal sie po miescie, ale biore pod uwage tez wypady poza miasto. Aha i scigacze cos do mmnie nie "przemawiaja".
Poradzicie mi cos??
- martian1
- Świeżak
wow respekt za zdrowe myślenie
ostatnio na forum to zanika. Bandit zapewne jest i najcięższy z nich wszystkich, ale w sumie w połączeniu z tym że ma parenascie kucyków mniej daje taki efekt że nie stanie Ci tak szybko przypadkiem na kole =]. A napewno będziesz mógł sobie w dobrych rocznikach przebierać, a za reszte kup strój to naprawde bardzo ważne, dzisiaj się o tym przekonałem.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
w sumie SV jest spoko ale to dla ludzi ktozy lubia V-alki, ja osobiscie lubie ale nie wszystkim sie to podoba, ale jak na pierwsze moto to moze jednak nie
Bandit jest swietny

Bandit jest swietny
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Ja tam dopiero wirtualnie stoje przed wyborem i wole SV niż Bandita. Czym jest Bandit? Od lat odgrzewanym kotletem...jak długo można...?
Czym jest SV? Małym, oryginalnym wariatem drogowym...i jak brzmi:) To ciekawe...niby B6 i SV650 mają moc na podobnym poziomie a jednak SV potrafi Bandziorowi kota pogonić...i to jest w nim fajne...no i jeszcze ta znikoma masa:)
Czym jest SV? Małym, oryginalnym wariatem drogowym...i jak brzmi:) To ciekawe...niby B6 i SV650 mają moc na podobnym poziomie a jednak SV potrafi Bandziorowi kota pogonić...i to jest w nim fajne...no i jeszcze ta znikoma masa:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
no z tym ze Bandit ma kiepski przod to sie nie bede sprzeczal bo to prawda w 100% ale mozna temu latwo zaradzic wstawiajac twardsze sprzezyny i po klopocie!! Dla mnie B6 ma swoj styl i jest naprawde gony uwagi mimo iz jest to "odgrzewany kotlet"
:P:P

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Bartman napisał(a):SV + spoko wydech i masz max przyjemnosci.......nie znam ludzi ktorym nie podoba sie odglos falek......wedlug mnie to zajebisty wybor szczegolnie na pierwsze moto:)
hyhyhy no wlasnie o to takze chodzi. dziekuje wszystkim za wypowiedzenie sie w tym temacie.

- martian1
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 211 gości