Zobacz wÄ…tek - shl - czy ktoÅ› kupi tego antyka?? :)
NAS Analytics TAG

shl - czy ktoÅ› kupi tego antyka?? :)

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

shl - czy ktoÅ› kupi tego antyka?? :)

Postprzez szumi155 » 28/6/2008, 17:40

Witam wszystkich :)
Mam pytanie... Posiadam motor, jest to shl 175 :) rocznik 1965, kilka lat temu mój brat rozpoczął jego renowacje, niestety jednak renowacja nie została ukończona z powodu wyjazdu za chlebem :)
I oto moje pytanie... czy według was udałoby mi się ten motor sprzedać?? i ewentualnie za jaką cenę w przybliżeniu??
Motocykl technicznie jest w stanie dobrym, pomalowany jest podkładem jednak przed ok. 2 lata stał i nie wiem czy nadal jeździ :?
Niestety w chwili obecnej nie dysponuje zdjęciami tej maszyny... dodam je gdy tylko będzie to możliwe.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :)
szumi155
Świeżak

Postprzez Zajonc » 29/6/2008, 07:50

a skąd jesteś kolego? i czy mógłbyś z łaski swojej wykonać i podesłać mi kilka fotek na maila?
Zajonc
Świeżak

Postprzez szumi155 » 29/6/2008, 12:22

Motocykl obecnie stoi w stodole, przykryty dość dużą ilością szmat itp. więc dostęp trochę utrudniony... gdy tylko będę miał dłuższą chwilę na wyciągnięcie go z "tego bagna" to podeśle zdjęcia, najprawdopodobniej będę miał je ok. poniedziałku, wtorku
szumi155
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê