Kawasaki ZX6R.
LadyGosiek napisał(a):Labiss pomocypewnie ze moge dzis zrobie aparatem a nie kom powinno byc lepiej
tak paznokcie mam naturalne a to nie jest zadna stodola tylko wielki garaz i dla tego sa tam takie drzwi !!!
hehe no to gitara bo tak to bys musiala w rekawiczkach pokrowce na tipsy robic
 taki zart bo ja tipsow nie lubie
 taki zart bo ja tipsow nie lubie  a garaz jest OK sam bym chcial miec taki. moj kumpel np kiedys moto w piwnicy trzymal to byl wyczyn
 a garaz jest OK sam bym chcial miec taki. moj kumpel np kiedys moto w piwnicy trzymal to byl wyczyn 
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!  
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
Polecam kontakt z importerem padow LSL http://www.motocyklon.pl/szablon.php?ids=9 naprawde potrafia doradzic.
				Yamaha FZS 600 Fazer
			- 

ewzen
- Świeżak
no i niestety znowu to samo niestety do tego modelu nie posiadamy ;/ewzen napisał(a):Polecam kontakt z importerem padow LSL http://www.motocyklon.pl/szablon.php?ids=9 naprawde potrafia doradzic.
Tylko ZX6R 96' ale tez boli  5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut
 5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut
 5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut- LadyGosiek
- Świeżak
http://www.zipser-moto.com/ sprawdź jeszcze w tej firmie i może Puig skoro LSL nie ma. Jak nie dostaniesz to pozostaje dorobienie i założenie z odpowiednimi dystansami. Tylko żeby robił to ktoś, kto zna się na rzeczy. Bo jak jakiś papudrak w szopie ma dorobić crash-pady to ja bym podziękował. Po co masz ramy szukać?
				Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
			Suzi GS500F
- 

Inku
- Bywalec
http://gielda.scigacz.pl/Kawasaki,ZX6R,Ninja,zx6,Zx6r,zx6r,ninja,M837291.html  (otwórz link)
Sprobój zapytac sprzedawce skad wzial crash pady, w opisie jest ze ma.

- jot
- Świeżak
No napisalam tu i tu czekam na odpowiedzi dzieki i pozdro szerokosci i przyczepnosci Panowie 

- Świeżak
jot napisał(a):http://gielda.scigacz.pl/Kawasaki,ZX6R,Ninja,zx6,Zx6r,zx6r,ninja,M837291.html (otwórz link)
na zdjeciach widać że koleś przykręcił je do ramy widac ten otwór na zdjęciach od Gośki ale te crash pady sąwysoko zamontowane więc jak pacnie to i tak spód porysuje...
- 

YZF R1
- Moderator
W poniedzialek odbieram czesci od lakiernika i skladam moto nie wyjade nim do poki nie bedzie padow jak zloze bede kombinowala gdzie je wkrecic i czekam na odpowiedzi od producentow padow
- Świeżak
Wlasnie kurier dostarczyl mi Motocykliste Wspanialego od jutra zaczynam lektore  

- Świeżak
LadyGosiek napisał(a):Wlasnie kurier dostarczyl mi Motocykliste Wspanialego od jutra zaczynam lektore
zawziete babsko

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
LadyGosiek napisał(a):W poniedzialek odbieram czesci od lakiernika i skladam moto nie wyjade nim do poki nie bedzie padow jak zloze bede kombinowala gdzie je wkrecic i czekam na odpowiedzi od producentow padow
A nie wystarczyło pokleić owiewek?
 A pomalować po sezonie?
  A pomalować po sezonie?
Ja przez pierwsze 2 sezony wizualnie nic nie robię przy moto. Nawet lekko skrzywionej klamki sprzęgła nie wymieniam, mimo, że nowa leży na półce
 Ale kobieta to nawet klejonej, niepomalowanej owiewki nie przeżyje
  Ale kobieta to nawet klejonej, niepomalowanej owiewki nie przeżyje 
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
			Suzi GS500F
- 

Inku
- Bywalec
Panowie mam pytanko, poniewaz nie znam sie na dokumentach... A zamierzam, kupic uzywanego zx6r z 2003. I co najwazniejsze sprowadzonego. Jakie dokumenty powinien posiadac sprzedajacy? I np czemu nie ma blach z kraju z ktorego przywiol motonoga?
				ucze sie ... na zx6r `03
			- 

dudek
- Świeżak
moj motor byl kiedys piekny jak i ja  po wypadku ja jestem zdupcony jak i on, a ja chce zeby motocykl mnie odzwierciedlal, dlatego zrobie tylko to co potrzeba reszta zostaje taka jaka jest.
 po wypadku ja jestem zdupcony jak i on, a ja chce zeby motocykl mnie odzwierciedlal, dlatego zrobie tylko to co potrzeba reszta zostaje taka jaka jest.
				 po wypadku ja jestem zdupcony jak i on, a ja chce zeby motocykl mnie odzwierciedlal, dlatego zrobie tylko to co potrzeba reszta zostaje taka jaka jest.
 po wypadku ja jestem zdupcony jak i on, a ja chce zeby motocykl mnie odzwierciedlal, dlatego zrobie tylko to co potrzeba reszta zostaje taka jaka jest.w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!  

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
poczekaj nie lec bo nie znajdzieszharry89 napisał(a):motocykliste wspanialego? to jakas nowa pozycja, zaraz polece do ksiegarni...

wiadomo o co chodzi rzecz jasna ze chodzilo o motocykliste doskonalego
 wiadomo o co chodzi rzecz jasna ze chodzilo o motocykliste doskonalego  male fopa
 male fopa  no a moto chcialabym zeby jakos wygladalo moze i macie racje ze utopie kase bo pewnie geba jeszcze bedzie i to nie jedna ale sama robilam moto oprocz lakierowania i np. dla mnie to sama przyjemnosc
 no a moto chcialabym zeby jakos wygladalo moze i macie racje ze utopie kase bo pewnie geba jeszcze bedzie i to nie jedna ale sama robilam moto oprocz lakierowania i np. dla mnie to sama przyjemnosc  

- Świeżak
ale moto juz bylo rejestrowane w kraju ? czy to pierwsza rejestracja ?dudek napisał(a):Panowie mam pytanko, poniewaz nie znam sie na dokumentach... A zamierzam, kupic uzywanego zx6r z 2003. I co najwazniejsze sprowadzonego. Jakie dokumenty powinien posiadac sprzedajacy? I np czemu nie ma blach z kraju z ktorego przywiol motonoga?
- Świeżak
dudek napisał(a):Panowie mam pytanko, poniewaz nie znam sie na dokumentach... A zamierzam, kupic uzywanego zx6r z 2003. I co najwazniejsze sprowadzonego. Jakie dokumenty powinien posiadac sprzedajacy? I np czemu nie ma blach z kraju z ktorego przywiol motonoga?
Gdybyś jeszcze powiedzial z jakiego kraju jest ten sprzęt ...
- 

Dominik_YZF
- Bywalec
mialem zadac to samo pytanie lecz mnie ubiegles. mam nadzieje ze nie ubiegles tez mojego ojca na klatce schodowej gdy gonil mame.

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
- 

Dominik_YZF
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości