Najlepszy pzyjaciel człowieka?Czyli pies czy kot i takie tam
			 • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Najlepszy pzyjaciel człowieka?Czyli pies czy kot i takie tam
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy przyjaciel człowieka, poza zmechanizowanymi 

- gibon_2008
- Świeżak
Ja bardzo lubie Koty są to zwierzęta z charakterem zazwyczaj silnym, są to indywidualiści którzy kierują sie tylko własnym instynktem i nie słuchają innych. Bardzo lubię duże koty gepardy, pantery, pumy, Lwy nie szczególnie. Także kot to dla mnie numero uno i zadowoli mnie dachowiec....

- 

YZF R1
- Moderator
J miałem dużo zwierząt ale nigdy psa  nigdy nie chciałem mieć psa gdyż nie chciałem zwierzęta które przekupię kiełbasą, wydaje mi się że zwierzęta jakie wybieramy po części odzwierciedlają człowieka
 nigdy nie chciałem mieć psa gdyż nie chciałem zwierzęta które przekupię kiełbasą, wydaje mi się że zwierzęta jakie wybieramy po części odzwierciedlają człowieka

nigdy nie chciałem mieć psa gdyż nie chciałem zwierzęta które przekupię kiełbasą, wydaje mi się że zwierzęta jakie wybieramy po części odzwierciedlają człowieka
 nigdy nie chciałem mieć psa gdyż nie chciałem zwierzęta które przekupię kiełbasą, wydaje mi się że zwierzęta jakie wybieramy po części odzwierciedlają człowieka- gibon_2008
- Świeżak
ja rozumiem, ze to hydepark ale ten temat to juz lekko przegiecie. pozatym powiedz mi kolego gibon po co ci ta ankieta? aby sie dowiedziec ile ludzi woli psy? a temat odnosnie prezentowania wlasnych zwierzakow juz byl...jak uda mi sie go odkopac to odswieze i tam mozecie zamieszczac foty waszych pupili. ale jak narazie to zastanawiam sie co zrobic z TYM.
				SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
Ja mam psa i kota, pies- Owczarek Kaukazki znaleziony pare lat temu w lesie w kartonie, wraz ze swoimi bracmi. Niestety przeżył tylko on, i tak znalazł sie w moim domu. Ale za to teraz jest tak wdzieczny za to ze ktos go przygarnął ze poprostu czuje do niego jakąs więz, jest tak usłuchany jak pies po szkoleniu a nic takiego nie przeszedł. Tyle ze sam go uczylem podstawowych komend: leżec, łapa, siad itp. Resztę sam sobie przyswoił. A kot jak kot chodzi swoimi scieżkami i spada zawsze na cztery łapy. No i z pieskiem sie zgadza  Pozdro
 Pozdro
				 Pozdro
 PozdroYamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
			22.10.08 ====> Zdałem Prawko

- 

zdzichu123
- Bywalec
 najlepsiejszy jest qń
 najlepsiejszy jest qńw niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!  
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
Ja mam rybki. wieczorem fajnie popatrzeć, ale powoli nudzi mi się zmieniac wodę jak narazie to zastanawiam sie co zrobic z TYM.

- 

cwaniak182
- Świeżak
cwaniak182 napisał(a):Ja mam rybki. wieczorem fajnie popatrzeć, ale powoli nudzi mi się zmieniac wodę jak narazie to zastanawiam sie co zrobic z TYM.
tez mialem kiedys rybki i to fajne jest ale nie mialem na to czasu. kiedys kupilem kraba i plywal razem z rybkami
 ale uciekal z akwarium co sie okazalo one nie moga byc caly czas pod woda
 ale uciekal z akwarium co sie okazalo one nie moga byc caly czas pod woda  ale moj se radzil skakal na rybki i w ogole sprawial mi frajde
 ale moj se radzil skakal na rybki i w ogole sprawial mi frajde 
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!  

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
a jo mom kłota, kłota-mamrota, małe wredne czarne paskudztwo, które ma mnie w dee... i jest miłe tylko jak chce jeść  
Pomimo wredoty mojej kociej Lampucery (pseudonim twórczy J.Sierściuch) kocham ja jak własne dziecko, ale poziom lojalności jest u niej zerowy. dlatego wybieram psy.

Pomimo wredoty mojej kociej Lampucery (pseudonim twórczy J.Sierściuch) kocham ja jak własne dziecko, ale poziom lojalności jest u niej zerowy. dlatego wybieram psy.
Etsy  (otwórz link)
			- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):ale...
żadna kobieta nie da Ci tego, co mogą dać klocki LEGO

e zwykle LEGO klocki ? ja tam preferuje TECHNIC
 ale z kobietami tez da sie w to bawic
 ale z kobietami tez da sie w to bawic 
Ostatnio edytowano 28/6/2008, 13:32 przez zzzubek, łącznie edytowano 1 raz

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
Ostatnio edytowano 28/6/2008, 13:35 przez zzzubek, łącznie edytowano 1 raz

- 

zzzubek
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 3 • 1, 2, 3

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości