pocket bike :)
nitro w pockecie
witam  moglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
 moglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam 

moglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
- 

dartmoor666
- Świeżak
nitro do pocketow mowisz.... no no...   

ps. wali cie w czajnik? czy tak tylko pytasz z ciekowosci??

ps. wali cie w czajnik? czy tak tylko pytasz z ciekowosci??
habba babba!
			- 

palgumeniedusze
- Stały bywalec
Re: nitro w pockecie
dartmoor666 napisał(a):witammoglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
www.wiemżebardzocizależynalansienawioscejednakbedzieszmusialpoczekacztymazpojawiasiepierwszewlosynaklaciemozewtedydaszrade.pl
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
Re: nitro w pockecie
dartmoor666 napisał(a):witammoglibyście napisać coś więcej o instalacji nitro do pocket-ów?? albo podać jakiś link do stronki lub aukcji. z góry dziękuję i pozdrawiam
Nie instaluj nitro do pocketbike`a to bez sensu. Lepiej zmieszaj 4 ćwiarki wódki 40%. Jak wiadomo z chemii - 4 x 40% - wychodzi 160% a zatem 160 oktanów. I masz literek stusześćdziesięcio oktanowego paliwa - daj znać jak Ci sprzęciwo po tym lata
 Nitro przy tym wymięka
 Nitro przy tym wymięka  Motur powinien na ten mieszance cisnąć czysta. Dosłownie czysta.
 Motur powinien na ten mieszance cisnąć czysta. Dosłownie czysta.- 

Ciechan666
- Świeżak
ludzie ja tak tylko z ciekawosci pytalem. czytalem ze jest cos takiego... chcialem sie czegos wiecej dowiedziec

- 

dartmoor666
- Świeżak
MOim zdaniem jak minibike sie zepsuje to tylko na smieci już, kilka razy naprawialem minibika i powiem tyko tyle że to TOTALNY TAIWAN mocniej pokręcisz=przekrecisz, urwiesz
stukniesz lekko= uszkodzisz
a naprawa tego jest straznie ciezka.
Pozdr.
				stukniesz lekko= uszkodzisz
a naprawa tego jest straznie ciezka.
Pozdr.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

- 

ChudyNs1
- Świeżak
Mam pytanie dotyczace mini crossa ! A mianowcie cieknie mi paliwo z tłumika i nie wiem z jakiego powodu! kiedys na pełnym baku jezdzilem jakies 2 - 2,5h a teraz jak pojezdze godzine to bedzie dobrze ;/;/ !! Jesli ktos wie cos na temat jak to zrobic to proesze pomózcie !! Z góry dziękuję

- Artur0094
- Świeżak
wiecie co wam powiem narzekacie na pockety że się psują bo kupujecie te za 400 zeta co są na allegro a wystarczy dopłacić 150zł i macie maszynkę nie do zdarcia. Jest to wersja lepsza i co ważne wytrzymalsza posiada ona światła, kierunki, licznik (źle działający przynajmniej u mnie), i przede wszystkim z amortyzatorami. ja swojego kupiłem za 80 złotych z lekko zniszczonymi plastikami i podobno pocket był zepsuty i mechanik nie dał rady go naprawić a ja z kolegami pogrzebaliśmy i po godzinie już śmigał. I pod górę wyprzedza Keeweya Hurricena 

- Erlox
- Świeżak
po co za 400 zl jak mozna za 550...a ty kupiles za 80  dales te badziewie do mechanika, ktory nie naprawyl a ty z kolegami naprawiles? to co to za mechanik?
  dales te badziewie do mechanika, ktory nie naprawyl a ty z kolegami naprawiles? to co to za mechanik?  a co wazniejsze ta drozsza wersja ma gadzety o ktorych juz wiemy, ze jeden nie dziala to faktycznie lepsza wersja...
 a co wazniejsze ta drozsza wersja ma gadzety o ktorych juz wiemy, ze jeden nie dziala to faktycznie lepsza wersja...
żenuła
				 dales te badziewie do mechanika, ktory nie naprawyl a ty z kolegami naprawiles? to co to za mechanik?
  dales te badziewie do mechanika, ktory nie naprawyl a ty z kolegami naprawiles? to co to za mechanik?  a co wazniejsze ta drozsza wersja ma gadzety o ktorych juz wiemy, ze jeden nie dziala to faktycznie lepsza wersja...
 a co wazniejsze ta drozsza wersja ma gadzety o ktorych juz wiemy, ze jeden nie dziala to faktycznie lepsza wersja...
żenuła

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Åšcigacz.pl
U mnie zakupilem ten szajs młodszemu bratu.I nie polecam kupna tego nikomu.Pieniadze wyrzucone w błoto.Ogolnie jeden wielki bubel tak jak i te krosy 110ccm i te smieszne male qady.

- 

Maniak1989rr
- Świeżak
Jestem tu nowy.
Mam pytanie bo mam zamiar kupic sobie poketa i czytam tu rozmowy to ja juz zgupialem bo inni pisza ze sa super ze mozna to i owo a nie ktorzy pisza ze sa do bani to ktora rzecz jest prawda prosze o pomoc bo nei wiem czy mam kupowac 
pozdrawiam i z gory dziekuje

Mam pytanie bo mam zamiar kupic sobie poketa i czytam tu rozmowy to ja juz zgupialem bo inni pisza ze sa super ze mozna to i owo a nie ktorzy pisza ze sa do bani to ktora rzecz jest prawda prosze o pomoc bo nei wiem czy mam kupowac

pozdrawiam i z gory dziekuje

- jacenty_01
- Świeżak
Słuchaj, powiem ci tak. W miasto jeszcze jako tako, ale w trase tragedia, brak owiewki strasznie odbija się na komforcie jazdy..

- devxx
- Świeżak
- jacenty_01
- Świeżak
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
Mam pytanko do jakiegos mechanika ! 
Odpalam pocketa, chodzi, stawiam go na nózke i mogę gazowac kolo się normalnie kreci wszystko jest ok. Postawię go na ziemi odpalę wsiąde i chce dodać gazu ale gasnie! Dlaczego tak się dzieje?

Odpalam pocketa, chodzi, stawiam go na nózke i mogę gazowac kolo się normalnie kreci wszystko jest ok. Postawię go na ziemi odpalę wsiąde i chce dodać gazu ale gasnie! Dlaczego tak się dzieje?
- Artur0094
- Świeżak
55kg ale wczesniej jezdziłem, tylko wjechałem kiedys w piasek i odkreciłem gaznik zeby go wyczyscic i od wtedy mam takie szopki   ale ja go nie docierałem i juz pierwszego dnia cos dzwoniło mi  silniku jakby pierscienie tarły o tłok, motorek przeszedł juz wymianę sprzegła

- Artur0094
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości