Kawasaki ZX6R.
LadyGosiek napisał(a):zzzubek napisał(a):a probowalas pytac czy te z nowszych modeli aby napewno nie sa dobre ? chodzi mi o pady.
Kolesie ze sklepów nie wiedzą, a ja na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie w mojej Kawie się je wkręca :/
jak dla mnie to powinny byc dobre ale moze mi sie tylko wydawac. jak ja nie trawie jak ktos cos sprzedaje i nie wie co i jak, to od czego tam jest ? powinien byc tam jak du.pa od srania. pytaj na innych sklepach.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
zzzubek napisał(a):LadyGosiek napisał(a):zzzubek napisał(a):a probowalas pytac czy te z nowszych modeli aby napewno nie sa dobre ? chodzi mi o pady.
Kolesie ze sklepów nie wiedzą, a ja na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie w mojej Kawie się je wkręca :/
jak dla mnie to powinny byc dobre ale moze mi sie tylko wydawac. jak ja nie trawie jak ktos cos sprzedaje i nie wie co i jak, to od czego tam jest ? powinien byc tam jak du.pa od srania. pytaj na innych sklepach.
I tu się z Tobą zgadzam w stu procentach. Też jestem zielona w tych sprawach, ale kolesie którzy handlują sprzętem powinni wiedziec więcej.

Tylko ZX6R 96' ale tez boli
5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut

- LadyGosiek
- Świeżak
Spytaj jaką srednice maja sruby w tych padach, potem sprawdź jakos, jaką srednice maja sruby mocujace silnik w Twojej kawie i bedzie wiadomo 

-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominiki tylko czy z Plastikami nie bezie problemu bo one są zupełnie inaczej obudowane...
Lady gosiek wchodzisz na Ebay.pl wpisujesz w wyszukiwarce crash kawasaki i wyświetlają ci sie crash pady do kawasaki język zapewne znasz więc zawsze można kopsnąć maila z zapytaniem za granicą zdecydowanie sielepiej na tym znają niż w Polsce powaga sprawdziłęm tak juznie jedną rzecz...
Lady gosiek wchodzisz na Ebay.pl wpisujesz w wyszukiwarce crash kawasaki i wyświetlają ci sie crash pady do kawasaki język zapewne znasz więc zawsze można kopsnąć maila z zapytaniem za granicą zdecydowanie sielepiej na tym znają niż w Polsce powaga sprawdziłęm tak juznie jedną rzecz...
-
YZF R1 - Moderator
no bo ze srubami na bank bedzie problem te mocujace silnik mam schowane pod plastikami
ale mysle ze 2 dziury jakos strasznie nie oszpeca mi Kawki
dzis wieczorem bede szperala na ebayu 

- LadyGosiek
- Świeżak
akurat mam rozebrane moto i zaraz udezam do garazu to wykrece srube mocujaca silnik i bede cos wiecej wiedziala 

- LadyGosiek
- Świeżak
kwestia przewiercenia plastiku.... a tu już trzeba pogadać z kimś kto to zrobi ładnie i wymiarowo bo wychechłać dziurę to nie problem tylko żeby to ładnie wyglądało Lady Gosiek wstaw fotkę boku kawy z plastikiem i bez pomyślimy może pomożemy coś...
-
YZF R1 - Moderator
pytalem na jednej stronce koles mi na sklepie ze 40 minut tych padow szukal i nie ma wiec ja nie pomoge ale skoro szukal to znaczy ze raczej nie beda pasowac inne roczniki ale sprawdzic warto.

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
To lece do garazu i zaraz wstawie fotki tylko ze plastiki mam zdjete i przygotowane do lakierowania wiec nie bede ich zakladala wrzuce fotke kawy i plastiku osobno 

- LadyGosiek
- Świeżak
A wiec tak wyglada moje brudne moto

- Załączniki
-
- Prawa strona powinna byc troszke wyzej widac zielone slady na ramie
- kaw33.JPG (47.96 KiB) Przeglądane 5596 razy
-
- sam plastik :)
- kaw22.JPG (43.92 KiB) Przeglądane 5596 razy
-
- kaw11.JPG (65.88 KiB) Przeglądane 5601 razy

- LadyGosiek
- Świeżak
sory za ot. ale gdzie sa bezpieczniki w zx6r 97r ? nie mam zasilania na przednia lampe reszta ok ;/ a nie chce rozbierac calego moto. pomocy:(
-
wszok - Świeżak
pod siedzeniem kierowcy kolego
jest puszka i aku

- LadyGosiek
- Świeżak
wszok napisał(a):sory za ot. ale gdzie sa bezpieczniki w zx6r 97r ? nie mam zasilania na przednia lampe reszta ok ;/ a nie chce rozbierac calego moto. pomocy:(
może to oczywiste, a może nie,
na "pudełeczku"z bezpiecznikami z regóły jest napis "FUSE"

mam nadzieję że to trochę pomogło...
Shinden napisał(a):Tak naprawde wystarczy mozg we wlasciwym miejscu.Rady są dwie:
1. ćwiczyć pod okiem fachowca.
2. ewentualnie sprzedać kawę i kupić coś słabszego.
Kawa az tak silna nie jest, ma delikatny dol i to w tym rejonie powinna sie raczej kolezanka poruszac:)
witam okolice

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ale kto jest z Twoich okolic melvin ??

- LadyGosiek
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):Dominiki tylko czy z Plastikami nie bezie problemu bo one są zupełnie inaczej obudowane... [..]
Jakby nie były obudowane, zawsze można to przewiercic.. ja bym sie bardziej martwil srubami.
-
Dominik_YZF - Bywalec
te paznokcie to naturalne prawda ? 

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Gosia przewaliłem kilkadziesiąt zdjęć kawy z tych lat żadna nie ma crash padów obawiam się ze za bardzo nie ma jak ich zamontować... na zdjęciu bez plastików widać że nie bardzo gdzie jest przykręcić... a możesz dodać zdjęcie bez plastików ale w dużej rozdzielczości...
-
YZF R1 - Moderator
-
Dominik_YZF - Bywalec
Labiss pomocy
pewnie ze moge dzis zrobie aparatem a nie kom powinno byc lepiej
tak paznokcie mam naturalne a to nie jest zadna stodola tylko wielki garaz i dla tego sa tam takie drzwi !!! 

- LadyGosiek
- Świeżak