Proste pytania i szybkie odpowiedzi
DO YZF R1
Jak Ty to robisz że masz juz 6 pochwał? Ja jakoś się nie mogę dorobić pochwały a staram się w miarę sesnownie wypowiadać:)
Jak Ty to robisz że masz juz 6 pochwał? Ja jakoś się nie mogę dorobić pochwały a staram się w miarę sesnownie wypowiadać:)
-
cwaniak182 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
cwaniak182 - Świeżak
House MD napisał(a):w tym temacie z ' posranymi puszkarzami' były same pochwały , oj zielono zielono
Jerzeli kolega HOUSE moze? To wysle mi klolega link:). Możę uda mi się wysępic jakąś pochwałę

-
cwaniak182 - Świeżak
cwaniak182 napisał(a):House MD napisał(a):w tym temacie z ' posranymi puszkarzami' były same pochwały , oj zielono zielono
Jerzeli kolega HOUSE moze? To wysle mi klolega link:). Możę uda mi się wysępic jakąś pochwałę
viewtopic.php?t=4401&postdays=0&postorder=asc&start=210
To ja będę pomocny

-
Tomek00 - Bywalec
cwaniak182 napisał(a):DO YZF R1
Cwaniak pochwał nie ma za sensowne wypowiedzi pochwały są jak ktoś ma pytanie problem a ty mu pomożesz.....
swoją drogą to kiedyś mozna byłe wejsć w te całe pochwały i ostrzeżenia a teraz już nie!? o co kaman?

-
YZF R1 - Moderator
o to kaman, ze pochwaly to marny pomysl bo wiekszosc userow zamiast poodejsc powaznie do tematu zaczela sobie z nich robic konkurs wiec simon jest na etapie ich wycofywania. zostana same warny.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
YZF R1 napisał(a):szkoda bo ostatnim razem czytałem jak miałem 3 pochwały i teraz nie wiem za co dostałem kolejne.... pochwały mogłyby zostać ale niech moderatorzy je wystawiają a nie userzy....
Resztę pochwał tak jak większość osób w niektórych tematach dostałeś albo za dobry humor wystawiającego, lub też za uwielbianie koloru zielonego na forum

- Kam25
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):szkoda bo ostatnim razem czytałem jak miałem 3 pochwały i teraz nie wiem za co dostałem kolejne.... pochwały mogłyby zostać ale niech moderatorzy je wystawiają a nie userzy....
Jestem za.
Niech autor tematu sobie kliknie na plus, a moderator niech zweryfikuje.
Plusy mógłby dawać każdy. Jak się zbierze np 4 plusy na poście, wtedy idzie info do moderatora. I moderator znowu zatwierdza.
Inaczej na forum może zrobić się zielono.
Proste pytanie: Czy taki system mógłby przejść?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Założenie pochwał było całkiem niezłe. Jak widać forum nie dorosło to tego typu pomysłów. Na innych forach się to sprawdza. I fakt faktem, można było zauważyć bardziej konkretne odpowiedzi.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
czyli co ? w tym temacie moge zadac krótkie rzeczowe pytanko i moge spodziewac sie równie krótkiej i szybkiej odpowiedzi ?
pytanie:
Dzis nocy jak jechałem autobusem pomyslałem sobie czy da rade zejsc na kolano jadąc z pasażerem ?
pytanie:
Dzis nocy jak jechałem autobusem pomyslałem sobie czy da rade zejsc na kolano jadąc z pasażerem ?
-
turboponczek - MEGA TROLL