Bracia i siostry motocyklisci-MAM PROŚBĘ
• Strona 1 z 1
Bracia i siostry motocyklisci-MAM PROŚBĘ
Witajcie!
Zwracam sie do was z strasznie wazna dla mnie sprawa a minowicie i tak po krótce jestem studentem studiów dziennych i póki co maże o kupnie jakiegos motorku. Co sie za tym wiaże potrzebny jest na to jakis hajs. Zwracam sie do Was z prosba o udzielenie informacji na temat pracy zwiazanej z motorami. Jestem elektronikiem z wykształcenia a zamiłowania (a raczej miłości do motorów) lubie pogrzebac w smarach i wnętrzach tych ze pieknych maszyn. Wiem ze to nie temat na forum ale nie wiem gdzie indziej mogę pytac o KAŻDĄ prace dotycząco motorów jak nie WAS motocyklistów którzy przebywacie zapewne w szerokich kregach ulubienców dwóch kółek! poprostu kocham motocykle i chciałbym przy nich pracowac. Myśle że mnie rozumiecie.
Za wszelkie informacje dotyczące owej pracy ( lub nazwijmy to "pomocy") związanej z motorami bede dozgonnie wdzieczny. Jeszcze raz serdecznie dziękuje i przepraszam ze tu to zostawiam.
pozdr!!
Zwracam sie do was z strasznie wazna dla mnie sprawa a minowicie i tak po krótce jestem studentem studiów dziennych i póki co maże o kupnie jakiegos motorku. Co sie za tym wiaże potrzebny jest na to jakis hajs. Zwracam sie do Was z prosba o udzielenie informacji na temat pracy zwiazanej z motorami. Jestem elektronikiem z wykształcenia a zamiłowania (a raczej miłości do motorów) lubie pogrzebac w smarach i wnętrzach tych ze pieknych maszyn. Wiem ze to nie temat na forum ale nie wiem gdzie indziej mogę pytac o KAŻDĄ prace dotycząco motorów jak nie WAS motocyklistów którzy przebywacie zapewne w szerokich kregach ulubienców dwóch kółek! poprostu kocham motocykle i chciałbym przy nich pracowac. Myśle że mnie rozumiecie.
Za wszelkie informacje dotyczące owej pracy ( lub nazwijmy to "pomocy") związanej z motorami bede dozgonnie wdzieczny. Jeszcze raz serdecznie dziękuje i przepraszam ze tu to zostawiam.
pozdr!!
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Gdybyś jeszcze wpisał, skąd jeteś...
W Suzuki Jaskłowski szukają mechaników motocyklowych.
Pozdro, WR81
W Suzuki Jaskłowski szukają mechaników motocyklowych.
Pozdro, WR81
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
W Krakowie CENTRUM MOTOCYKLOWE RIDER poszukuje sprzedawców. jak chcesz wysła CVke to masz adres:
dyskont@motoakcesoria.com
Powodzenia!!!!
dyskont@motoakcesoria.com
Powodzenia!!!!
- dosiek77
- Bywalec
na codzien przebywam w Warszawie bo tu studiuie ale na studiach dziennych wiec sporym problemem moze być to ze mam czas popołudniami i w weekendy chcoc swego planu dokładnie jeszcze nie znam. Ale nie mam wiele godzin dziennie! jeszcze raz dziekuje za pomoc!! pozdrawiam
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości