Kawasaki ZX6R.
kolejny przykład użycia tylnego hebla ... piepSZe was zwolennicy tego przedmiotu
- i kolejnych purystów w oko też... burzących się "to po co on tam jest"...
ale kolejny raz czytam - dołożyłem tył i .....
i co ? i koszta
fajnie było ? ... jeszcze raz ?
pamiętaj - tylny do końca
!!!! ( szkoła suzuki - a TY nie zdałas
) ...
tak tak - stary .. snifuj dalej .. BTW - fajny baseball .. hue hue hueuh ziooom...

ale kolejny raz czytam - dołożyłem tył i .....
i co ? i koszta

pamiętaj - tylny do końca

House MD napisał(a):chrzest bojowy zaliczony, ale na początku radzę jeździć powolutku i blisko prawej strony.
tak tak - stary .. snifuj dalej .. BTW - fajny baseball .. hue hue hueuh ziooom...
Ostatnio edytowano 20/6/2008, 14:59 przez cezare, łącznie edytowano 1 raz
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
YZF R1 napisał(a):na GS-e też by glebła więc to ze kupiła ZX6R to chyba nie było przyczyną przewrotki.
1. Napisalam, co bylo glowna przyczyna przewrotki.
2. Moze uwazasz, ze ten typ motocykla jest jak najbardziej odpowiedni do nauki jazdy?
3. Edytuj posty

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
wiem co było główną przyczyną przewrotki i nie kwestionuje twojej wypowiedzi... nie wspomniałem nic na temat że zx6r jest do nauki nie rozumiem twojego bezpodstawnego pytania?? a co edycji postów czasem mi się nie chce ich edytować wybacz lenistwo.... pozdrawiam
-
YZF R1 - Moderator
Na początek wolałbym hondę cb 500 lub gs, a tekst nie wiem dlaczego ,ale Cię Patty zdenerwował ... Dziewczyna kupiła mocne moto ,jej wybór i ani mnie, ani nikomu z user'ów tego forum nic do tego. Eminem rzeczywiście ma 'dużo' wspólnego z tematem, użyłem jego fotki jako avatara, a tu już od razu jakieś insynuacje, do tego bezpodstawne. Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
-
House MD - Świeżak
humorystycznie gupiej xxxxx się na szczęście nic nie stało ... równie dobrze podnóżek mógł przebic jej stopę, a sprzęt zmiażdżyć miednicę... w zalezności jak upadła.. fuksiara... mogła podeprzeć się ra ręce a sprżet wyłamać łokieć w drugą stronę... etc..House MD napisał(a): Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
a jazda blisko krawężnika jest największym debilizmem na jaki sobie może pozwolić ktokolwiek zasuwający na moto .. i nie chce mi się nawet tego tłumaczyć...
stwierdzenie "masz jaja" zamieniłbym na coś kompletnie innego ..
obciach było kupować słabszego sprzęta ? więc się teraz xxxxo męcz...
ona teraz bedzie latać jak bomba - czaisz bazę ? ja nie chciałbym latać za nią .. tylko czekać komu i gdzie przyp..li ... tu był pies i klasyczna kostka .. nauka bolesna - co bedzie następne ? 6latek z piłką ? nierozważna bacia na pasach ...
a ta Pani nie ominie nic ... więc bedzie teraz latać ze "spiętymi" jajcami .. albo ? .... strach myśleć..
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Za bardzo bierzesz to do siebie. Nie chciałem nikogo urazić, a na pewno nie chciałem nabijać się z czyjegoś nieszczęścia. To co napisałeś z tym ziomem było irytujące i nijak ma się do mnie, upraszczasz i posługujesz się schematami. Dziewczyna kupiła takie moto jak chciała, nie pochwalam tego, choć we wcześniejszym poście gratulowałem jej odwagi ( mój błąd). W niedługim czasie sama dojdzie do wniosku ,że jednak doświadczenie jest ważniejsze i przychodzi z przebytymi km.
Ostatnio edytowano 20/6/2008, 16:54 przez House MD, łącznie edytowano 1 raz
-
House MD - Świeżak
House MD napisał(a):Na początek wolałbym hondę cb 500 lub gs, a tekst nie wiem dlaczego ,ale Cię Patty zdenerwował ... Dziewczyna kupiła mocne moto ,jej wybór i ani mnie, ani nikomu z user'ów tego forum nic do tego. Eminem rzeczywiście ma 'dużo' wspólnego z tematem, użyłem jego fotki jako avatara, a tu już od razu jakieś insynuacje, do tego bezpodstawne. Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
Może brak faceta.....

Patty oczywiście Joke.....

-
YZF R1 - Moderator
ja mam pomysl! kazmy jej sprzedac to moto napewno nas wyslucha 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Cezare dobitnie wyrazil co ja o tym mysle. Dzieki kolego. I niech to bedzie przestroga dla kolejnych ambitnych co kupowanie supersportow jako pierwsze moto uwazaja za posiadanie jaj.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
cezare napisał(a):humorystycznie gupiej xxxxx się na szczęście nic nie stało ... równie dobrze podnóżek mógł przebic jej stopę, a sprzęt zmiażdżyć miednicę... w zalezności jak upadła.. fuksiara... mogła podeprzeć się ra ręce a sprżet wyłamać łokieć w drugą stronę... etc..House MD napisał(a): Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
a jazda blisko krawężnika jest największym debilizmem na jaki sobie może pozwolić ktokolwiek zasuwający na moto .. i nie chce mi się nawet tego tłumaczyć...
stwierdzenie "masz jaja" zamieniłbym na coś kompletnie innego ..
obciach było kupować słabszego sprzęta ? więc się teraz xxxxo męcz...
ona teraz bedzie latać jak bomba - czaisz bazę ? ja nie chciałbym latać za nią .. tylko czekać komu i gdzie przyp..li ... tu był pies i klasyczna kostka .. nauka bolesna - co bedzie następne ? 6latek z piłką ? nierozważna bacia na pasach ...
a ta Pani nie ominie nic ... więc bedzie teraz latać ze "spiętymi" jajcami .. albo ? .... strach myśleć..
Mozesz powiedziec o co do diabla chodzi Ci z tymi x jak chcesz cos powiedziec wal wprost takie glupie x sobie wsadz! Mialam kolejna glebe i chcialam o niej napisac ale widze ze nie tutaj i to po twoim poscie! Dziekuje Panowie ktorzy pomogliscie i napisaliscie cos madrego cezare Tobie nie dziekuje xxxu
- LadyGosiek
- Świeżak
I dodam jeszcze ze bede sie meczyc nie Twoja sprawa niekt nie zmuszal Cie zebys bral udzial w dyskusji! Ty chyba masz slabsze moto i poprostu zazdroscisz!
Tylko ZX6R 96' ale tez boli
5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut

- LadyGosiek
- Świeżak
LadyGosiek lepiej się uspokój.
cezare ma racje, moze zbyt dobitnie to przekazal ale ma.
Kupowanie ponad 100km szlifierki jako pierwszy moto = glupota.
Jesteś kobietą, moto swoje waży, moc ma, a Ty nie oszukując się jeździć nie umiesz.
Kolejna gleba to nic nowego, będzie ich jeszcze dużo. Ważne, że nic się nie stało Tobie. Zacznij wyciągać jakieś wnioski z tego co się dzieje.
Może jakiś kurs dodatkowy ?
cezare ma racje, moze zbyt dobitnie to przekazal ale ma.
Kupowanie ponad 100km szlifierki jako pierwszy moto = glupota.
Jesteś kobietą, moto swoje waży, moc ma, a Ty nie oszukując się jeździć nie umiesz.
Kolejna gleba to nic nowego, będzie ich jeszcze dużo. Ważne, że nic się nie stało Tobie. Zacznij wyciągać jakieś wnioski z tego co się dzieje.
Może jakiś kurs dodatkowy ?
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
LadyGosiek napisał(a):I dodam jeszcze ze bede sie meczyc nie Twoja sprawa niekt nie zmuszal Cie zebys bral udzial w dyskusji! Ty chyba masz slabsze moto i poprostu zazdroscisz!
Może rzeczywiście trochę za ostro zareagował, nie znasz jednak jego intencji. Być może pomyślał że jeśli skomentuje to w ten sposób to dłużej się nad tym zastanowisz i wyniesiesz z tego jakieś wnioski na przyszłość

Prawda jest też niestety taka że często mocniejszy, sportowy (z turystykami jest nieco inaczej przynajmniej w moim odczuciu) motor bardziej kusi niż "mniejszy kolega" a to czasami źle się kończy.
-
dark_angel - Świeżak
no wiec dobrze stalo sie mam zx6r bo te moto od zawsze mi sie podobalo myslalam tylko ze zamiast jechac po mnie doradzicie troche co robic zebym sie nie zabila a tu na mnie krzyczycie ;/ to co mam teraz szybko go sprzedac ??? i ja nawet tak nie pomyslalam ze slabsze moto na poczatek to wstyd poprostu zx6r mi sie zawsze podobalo i je kupilam nie wiedzac jak sie na nim jezdzi moj blad moglam odwiedzic forum najpierw no ale kupilam wiec moze pomozecie zamiast mnie atakowac?

- LadyGosiek
- Świeżak
A wnioski wyciagam bo mam obojczyk w gipsie ;/

- LadyGosiek
- Świeżak
Przydałby się doświadczony motocyklista, doradziłby co i jak. Lady o ile dobrze pamiętam niedawno był jakiś chłopak na forum ,który kupił sobie mocne moto ,później doszedł do wniosku ,że jednak to za dużo i kupił coś słabszego. W następnych postach pisał, że jest super zadowolony z nowego motonoga. Rady są dwie:
1. ćwiczyć pod okiem fachowca.
2. ewentualnie sprzedać kawę i kupić coś słabszego.
1. ćwiczyć pod okiem fachowca.
2. ewentualnie sprzedać kawę i kupić coś słabszego.
-
House MD - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości