Dział skutery- Propozycje zmian, uaktualnień, skargi etc.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Skoro juz wiemy ze zmiany techniczne nie daja sie zrobic przez programistow Akonetu (ktorzy maja setki innych projektow oprocz scigacza) jak i amego dyrektora technicznego projketu, ktory raczej nie lubi zadnych zmian ... moje pomysly bywaja torpedowane i nawet jakbym to napisal na nowo - to nie wejdzie do release tutaj
Wiec inny zestaw pytan

Wiec inny zestaw pytan

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Proszę bez zbędnego spamowania, pokebole itd. to za drogi wydatek. Pokebol niech kosztuje 2 złx 15 troli dziennie, daje nam po szybkim przeliczeniu 3 dychy dziennie
No dobra ale teraz na poważnie, bez żadnych pokemonów 

-
Movi - Moderator
co do usuwania tematów chodzi mi o usuwanie tematów co były juz, albo tematów na przykład gdzie gościu sie pyta np. rejestracje 125 na 50:) bo to łamanie prawa i jest to fakt, i działamy przeciwko temu wraz z allegro:)
a pokemony gorsze od troli według mnie, ale usuwanie tematów na pewno nie wszystkich, lecz zostawianie wszystkich tych co nic nie wnoszą a są niby po to zeby nie zakładać nowych tez nic nie da na dłuższa mete bo za zaśmiecanie forum i spowolnieniem działania.
a pokemony gorsze od troli według mnie, ale usuwanie tematów na pewno nie wszystkich, lecz zostawianie wszystkich tych co nic nie wnoszą a są niby po to zeby nie zakładać nowych tez nic nie da na dłuższa mete bo za zaśmiecanie forum i spowolnieniem działania.
- gibon_2008
- Świeżak
gibon_2008 napisał(a):co do usuwania tematów chodzi mi o usuwanie tematów co były juz, albo tematów na przykład gdzie gościu sie pyta np. rejestracje 125 na 50:) bo to łamanie prawa i jest to fakt, i działamy przeciwko temu wraz z allegro:)
to musieielibysmy wywalac albo prawie wszystkie nowe tematy, albo zadnego.. bo rozumujac ze bylo cos bardzo podobnego wyleci prawie wszystko, a jezeli patrzac na to tak ze nie bylo pytania dokladnie takiego samego zostanie wiekszosc niepotrzebnych....
zawsze jak sie cos powtarza- blokujemy, dzien pozniej usuwamy... sprawdzona metoda
-
kravec - Administrator
Dzisiaj wszedłem po 2 dniowej przerwie i jestem załamany.. nie jestem w stanie zliczyć ile dzisiaj tematów zablokowałem i ile ostrzeżeń poszło, ale to jest po prostu szok.. proszę was po raz kolejny, nie odpisujcie na te tematy które są nie zgodne z regulaminem, nawet nie wiecie ile dobrego dla nas zrobicie..
taka gorąca prośba z mojej (naszej) strony
Pozdro.

Pozdro.
-
Movi - Moderator
Movi napisał(a):Dzisiaj wszedłem po 2 dniowej przerwie i jestem załamany.. nie jestem w stanie zliczyć ile dzisiaj tematów zablokowałem i ile ostrzeżeń poszło, ale to jest po prostu szok.. proszę was po raz kolejny, nie odpisujcie na te tematy które są nie zgodne z regulaminem, nawet nie wiecie ile dobrego dla nas zrobicie..taka gorąca prośba z mojej (naszej) strony
Pozdro.
odwaliles wszystko za mnie (dopiero teraz wszedlem na forum)..
dokladnie- nie odpowiadac trollom!!!!
-
kravec - Administrator
prawda wygląda tak, że wszyscy chcą miec jak naaaajwięcej postów, pisze taki troll bez sensu, a mu kilka osób odpisuje również bez sensu. troll się cieszy, inne trolle patrzą, zong, odpisali mu odpiszą i mi. sklici tego swojego marnego posta i ot niespodzianka, odpisują mu. gdybyśmy my ich nie karmili, to trolle by zdechły. nie wymagajmy od modów rzeczy technicznie niemożliwych.
-
marcin33331 - Świeżak
Movi napisał(a):C-bool napisał(a):Ja jestem za tym, żeby nowe tematy dopiero po zatwierdzeniu przez moderatora trafiały na forum.
A co jak normalny user będzie potrzebował szybkiej porady a nas nie będzie cały dzień?
Pech ?:D
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek napisał(a):Movi napisał(a):C-bool napisał(a):Ja jestem za tym, żeby nowe tematy dopiero po zatwierdzeniu przez moderatora trafiały na forum.
A co jak normalny user będzie potrzebował szybkiej porady a nas nie będzie cały dzień?
nabijamy posta?

-
marcin33331 - Świeżak
marcin33331 napisał(a):CeBeRek napisał(a):Movi napisał(a):C-bool napisał(a):Ja jestem za tym, żeby nowe tematy dopiero po zatwierdzeniu przez moderatora trafiały na forum.
nabijamy posta?
A nie ? Dobra bo już jednego warna za spam dostałem

no wlasnieee....
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Moze takie glupie , ale jak tak patrze , gdy ludzie zakladaj temat typu: Jaki moto na poczatek , tako do 80cm3 bla bla bla to wy go odsylacie do tematu zbiorczego "Co na pierwsze moto?" Tam jest ponad 150 stron , myslisz ze mam czas aby to wszystko przejrzeć? Lepiej by to bylo jakos pogrupowac czy cos a nie odsylacie i juz , ten teamt byl dobry poki nie przekroczyl 20 stron , bo dalej to jest bezsens...
Tutaj taki cytat :
"Przypominam, że przed założeniem tematu należy sprawdzić czy podobne pytanie nie padło w którymś z postów. Pozwoli nam to uniknąć zbyt dużej ilości spamu w tym temacie.
_________________" tam jest 145 stron zanim ja to przejże to mi caly dzien minie , a polowe tego dnia spedzam w szkole ....
Tutaj taki cytat :
"Przypominam, że przed założeniem tematu należy sprawdzić czy podobne pytanie nie padło w którymś z postów. Pozwoli nam to uniknąć zbyt dużej ilości spamu w tym temacie.
_________________" tam jest 145 stron zanim ja to przejże to mi caly dzien minie , a polowe tego dnia spedzam w szkole ....
Ostatnio edytowano 29/9/2008, 21:15 przez Helmuciatko, łącznie edytowano 1 raz
- Helmuciatko
- Świeżak
Nikt Ci nie każe przeglądać 150 stron. Tylko zamiast zakładać nowy temat pytanie zadaj tam i nie ma problemu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm