[Aktualności] Kwidzyn 2008 - dzień drugi
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Kwidzyn 2008 - dzień drugi
Dyskusja na temat: Kwidzyn 2008 - dzień drugi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kwidzyn 2008 - dzień drugi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kwidzyn 2008 - dzień drugi
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PÓŁ DNIA SIĄPIŁO DESZCZEM W NIEDZIELE?????? PRZECIEŻ TAM BYŁEM I PADAŁO MOŻE Z PÓŁ GODZINKI JAK NIE MNIEJ.... WIĘKSZEJ ŚCIEMY NIE MOGLIŚCIE NAPISAĆ!!!!<br><hr>PAJĄK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście, że masz rację. Literówka, zdarza się nawet najlepszym. Mimo wszystko, deszcz ostudził atmosferę. Pozdrawiamy!<br><hr>Michał MikulskiKomentatorzy napisał(a):PÓŁ DNIA SIĄPIŁO DESZCZEM W NIEDZIELE?????? PRZECIEŻ TAM BYŁEM I PADAŁO MOŻE Z PÓŁ GODZINKI JAK NIE MNIEJ.... WIĘKSZEJ ŚCIEMY NIE MOGLIŚCIE NAPISAĆ!!!!<br><hr>PAJĄK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Faktycznie trochę ściemy, jakby panowie piszący wcale nie byli w Kwidzynie. <a href="http://img353.imageshack.us/my.php?image=dsc3837vw4.jpg" target="blank" class="link">http://img353.imageshack.us/my.php?image=dsc3837vw4.jpg</a> to fotka jedynych 5 minut deszczu jakie tego dnia spadły z nieba. To co unosi sie w powietrzu to nie rześka mgiełka tylko tumany wszechobecnego kurzu... Nie wiem jak zawodnicy znosili takie warunki
Trasa faktycznie była wyjątkowo trudna i wymagała niesamowitej kondycji. W sumie to udało mi się wygooglać ciekawy serwis ze sporą ilością zdjęć w galerii z imprezy. Chyba e-kwidzyn albo coś takiego<br><hr>ścigacz ścigaczy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopie z pola - przestan sie przypierd...c i zrób samemu lepiej. Ja bylem i relacje jest bardzo dobra. Wracaj do pługa prostaku.<br><hr>WRKomentatorzy napisał(a):Faktycznie trochę ściemy, jakby panowie piszący wcale nie byli w Kwidzynie. <a href="http://img353.imageshack.us/my.php?image=dsc3837vw4.jpg" target="blank" class="link">http://img353.imageshack.us/my.php?image=dsc3837vw4.jpg</a> to fotka jedynych 5 minut deszczu jakie tego dnia spadły z nieba. To co unosi sie w powietrzu to nie rześka mgiełka tylko tumany wszechobecnego kurzu... Nie wiem jak zawodnicy znosili takie warunkiTrasa faktycznie była wyjątkowo trudna i wymagała niesamowitej kondycji. W sumie to udało mi się wygooglać ciekawy serwis ze sporą ilością zdjęć w galerii z imprezy. Chyba e-kwidzyn albo coś takiego<br><hr>ścigacz ścigaczy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
RUDY- zawsze Fałszywy<br><hr>EgonKomentatorzy napisał(a):PÓŁ DNIA SIĄPIŁO DESZCZEM W NIEDZIELE?????? PRZECIEŻ TAM BYŁEM I PADAŁO MOŻE Z PÓŁ GODZINKI JAK NIE MNIEJ.... WIĘKSZEJ ŚCIEMY NIE MOGLIŚCIE NAPISAĆ!!!!<br><hr>PAJĄK<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiście, że masz rację. Literówka, zdarza się nawet najlepszym. Mimo wszystko, deszcz ostudził atmosferę. Pozdrawiamy!<br><hr>Michał Mikulski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fotka Bartka Obłuckiego jako uzupełnienie artykułu o dniu drugim to jakieś nieporozumienie. Bartek odpadł po dniu pierwszym.
Fotka ładna. W końcu bez lampy. Te z dnia pierwszego były strasznie płaskie. O ile w lesie lampa była uzasadniona, to w pełnym słońcu była zupełnie niepotrzebna.
<br><hr>Pit
Fotka ładna. W końcu bez lampy. Te z dnia pierwszego były strasznie płaskie. O ile w lesie lampa była uzasadniona, to w pełnym słońcu była zupełnie niepotrzebna.
<br><hr>Pit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam nadzieje ze w pelnej relacji beda juz same konkrety!!! Wyniki, przyczyny niedojechania itd. Myle ze dla tych co tu zagladaja takie rzczy sa duzo ciekawsze od tego czy sie kurzylo czy nie
Mam tez nadzieje ze relacja bedzie juz za tydzien
<br><hr>f@n

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Troszkę tam czasu spędziłem i kilka fotek zrobiłem, jak ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam pod adres: enduro.drosik.net<br><hr>drosik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Troszkę tam czasu spędziłem i kilka fotek zrobiłem, jak ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam pod adres: <a href="http://www.enduro.drosik.net" target="blank" class="link">www.enduro.drosik.net</a><br><hr>drosik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szkoda że znasz oficjalną wersję i się mądrzyszKomentatorzy napisał(a):Fotka Bartka Obłuckiego jako uzupełnienie artykułu o dniu drugim to jakieś nieporozumienie. Bartek odpadł po dniu pierwszym.
<br><hr>Pit<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja pier... co za pajac. fotka obluckiego z drugego dnia jest pewnie tylko po to, zeby o oblukim ludzie nie zapominali. juz nie raz bylo tak, ze jak mu cos nie szlo, to takie czlonki jak ty zaominaly o nim odrazu. co do twoich madrosci na temat robienia zdjec komentarz sobie odpuszcze, bo z tego co sie domyslam to jak juz konczysz lekcje w swoim gimnazjum to siedzisz do 20 przed kompem i nic nie robisz, a ci ludzie ciezko pracuje. druga opcja jest taka, ze jestes jakims cienkim zawodnikiem z mp i zal ciu dupe sciska, ze nie chca o tobie pisac. wiem nawet jakim...<br><hr>TomekYZKomentatorzy napisał(a):Fotka Bartka Obłuckiego jako uzupełnienie artykułu o dniu drugim to jakieś nieporozumienie. Bartek odpadł po dniu pierwszym.
<br><hr>Pit<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przeciez knapa tam nie bylo....<br><hr>fan enduro/mx polskaKomentatorzy napisał(a):PÓŁ DNIA SIĄPIŁO DESZCZEM W NIEDZIELE?????? PRZECIEŻ TAM BYŁEM I PADAŁO MOŻE Z PÓŁ GODZINKI JAK NIE MNIEJ.... WIĘKSZEJ ŚCIEMY NIE MOGLIŚCIE NAPISAĆ!!!!<br><hr>PAJĄK<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiście, że masz rację. Literówka, zdarza się nawet najlepszym. Mimo wszystko, deszcz ostudził atmosferę. Pozdrawiamy!<br><hr>Michał Mikulski<br>Komentatorzy napisał(a):RUDY- zawsze Fałszywy<br><hr>Egon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapraszam na kilka zdjęć na <a href="http://www.swierzawa.pl" target="blank" class="link">www.swierzawa.pl</a><br><hr>Wes
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ekskluzywny fotoreportaż
Jak kogoś interesuje pełna relacja to zapraszam pod adres: www.e-kwidzyn.pl (otwórz link)
- drosik
- Świeżak
No i co pokazał ten wasz OBŁUCKI CO????? Czepiliście się QURAKA a nasz mistrz spędził tydzień na treningach po cichu i się zemściło. Widze że GWIAZDORSTWO uderzyło do główki. <br><hr>Czarek amator obserwator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i tu ci przyznam racje. Za duzo teorii a za mało gazu.Szkoda ze Szuster nie mogl jechac. A trenowal nie tylko Oblucki tylko jeszcz wiele innych gwiazdorow z polskiej sceny<br><hr>KwidzynKomentatorzy napisał(a):No i co pokazał ten wasz OBŁUCKI CO????? Czepiliście się QURAKA a nasz mistrz spędził tydzień na treningach po cichu i się zemściło. Widze że GWIAZDORSTWO uderzyło do główki. <br><hr>Czarek amator obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie mówiłbys tak gdybys widział jak jedzie np. po próbie extrem Obłucki w porównaniu do innych naszych reprezentantów. Pozatym Bartosz Obłucki we wcześniejszych latach dokonał naprawdę wiele i to defekt maszyny a nie brak umiejętności sprawiły, że nie ukończył rajdu. <br><hr>JanaszekKomentatorzy napisał(a):No i co pokazał ten wasz OBŁUCKI CO????? Czepiliście się QURAKA a nasz mistrz spędził tydzień na treningach po cichu i się zemściło. Widze że GWIAZDORSTWO uderzyło do główki. <br><hr>Czarek amator obserwator<br>Komentatorzy napisał(a):i tu ci przyznam racje. Za duzo teorii a za mało gazu.Szkoda ze Szuster nie mogl jechac. A trenowal nie tylko Oblucki tylko jeszcz wiele innych gwiazdorow z polskiej sceny<br><hr>Kwidzyn<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadza się, ale to było kiedyś, teraz jest gwiazdorstwo itp... nikt nie przeczy, że nie potrafi jezdzić, paluszek i główka to szkolna wymówka<br><hr>amator obserwatorKomentatorzy napisał(a):No i co pokazał ten wasz OBŁUCKI CO????? Czepiliście się QURAKA a nasz mistrz spędził tydzień na treningach po cichu i się zemściło. Widze że GWIAZDORSTWO uderzyło do główki. <br><hr>Czarek amator obserwator<br>Komentatorzy napisał(a):i tu ci przyznam racje. Za duzo teorii a za mało gazu.Szkoda ze Szuster nie mogl jechac. A trenowal nie tylko Oblucki tylko jeszcz wiele innych gwiazdorow z polskiej sceny<br><hr>Kwidzyn<br>Komentatorzy napisał(a):Nie mówiłbys tak gdybys widział jak jedzie np. po próbie extrem Obłucki w porównaniu do innych naszych reprezentantów. Pozatym Bartosz Obłucki we wcześniejszych latach dokonał naprawdę wiele i to defekt maszyny a nie brak umiejętności sprawiły, że nie ukończył rajdu. <br><hr>Janaszek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl