PiÄ…tek 13stego?
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
melvin napisał(a):sepo napisał(a):chwasty.
hehe to może o roślinkach pogadamy? o śerściach było tyle razy wałkowane...
ja lubię tylko kilka roślineksepo na 100% wiesz które to...
mówisz, że grasz w zielone

Chatte i Patty bałbym się być waszym facetem... ostre lubicie zabawy

-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Olo poswiecilby swoj, prawda Olo?:D:D Ja bym tylko wydawala rozkazy
już poczułem się totalnie zdominowany...

Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
lol
zapytasz kobietę co najważniejsze u faceta.....duuuużaa klata....duże przyrodzenie......i pupcia a'la Banderas
chcecie mojÄ… pupÄ™ ?

zapytasz kobietę co najważniejsze u faceta.....duuuużaa klata....duże przyrodzenie......i pupcia a'la Banderas

chcecie mojÄ… pupÄ™ ?

yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
olo113 napisał(a):Bostorn napisał(a):ojjj Ollo mnie chyba nie lubi
co do tego kota dla psiaka żartowałem ja nie jestem taka bestiaMam psiaka i go kocham :] co psiak to psiak i pomęczysz i tak dalej a kota.. ;p ehh padnie ze zmęczenia co owczarek to owczarek
nie, spoko zrozumiałem.
Ja jestem z tej maści obrońców zwierząt, i teraz zaczne sezon polowania na gnojów wyrzucających zwierzaki z auta, przywiązujacych je do drzew. Strasznie jestem na tym punkcie wrażliwy. Nie musze mówić że każdy kto będzie znęcał się a ja to zobacze/dowiem się - czeka go to samo. Obetniesz mu łapke, ja odetne ci stope. Wyrzucisz z auta, ja wyrzuce ciebie. Tacy nie maja prawa egzystencji.
noo bez kitu takie cos też mnie wqr**A bo te Ch**e tak kaleczą te zwierzęta one sie szwendają piszczą skomlą nie wiedzą co z sobą zrobic

ehh wiem cos o tym bo na wiosce często widze... nowe zwierzaki
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
ja jescze bardziej uczulony jestem na ludzi, ktorzy perfidnie nabijaja sie z osob np. z zespolem downa.jak takiemu przemowic do rozsadku? chyba tylko piescia.czesto na ulicy mozna zobaczyc bande gnebiaca zwierzaki, ale co sam poradze? czak noris nie jestem .
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
wlasnie, i tu wychodzi kto ma naprawdę jaja - przeciwstawiajac sie grupie debilów. Nie oczekuje od nikogo żeby bił się z nimi, ale przynajmniej tel 112.
Jak powiedziałem, jak na mieście zobacze takie incydenty, nic nie pomoże żal za grzechy.
Banda znęcająca się ? jak nie chcesz sam ich tłuc dzwoń po wsparcie
Jakby co jestem do dyspozycji na dolnymśląsku -
pozdr
Jak powiedziałem, jak na mieście zobacze takie incydenty, nic nie pomoże żal za grzechy.
Banda znęcająca się ? jak nie chcesz sam ich tłuc dzwoń po wsparcie
Jakby co jestem do dyspozycji na dolnymśląsku -
pozdr
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
jeszcze za mlodym jestem zeby bande lac, nie ta masa, nie ta sila, nie ta technika.ale mysle ze w przyszlosci nie bede mial oporow by dzialac w takich sytuacjach.olo, troche za daleko mieszkasz hehe.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
niestety, już niedlugo okres wakacyjny i zobaczycie co bedzie sie dziac.
Zaczna wiazac w lesie lancuchami, albo zamykać w workach i z 100km/h wyrzucać na jezdnie.
Zaczna wiazac w lesie lancuchami, albo zamykać w workach i z 100km/h wyrzucać na jezdnie.

yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):przypomina mi sie rozmowa z Atomówką na GG oj sie lały teksty
Sepo mowisz ze uzywasz zapachu konopii dla mezczyzn
E tam zaraz używam, wiem po prostu jak to pachnie

-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Temat o piątku 13stego przerobił się w temat o zwierzakach
Też wnerwia mnie widok debili katujących jakieś zwierze albo właściciela traktującego z buta swojego psa. Lać jeszcze się nie musiałem, bo standardowy zawsze opier*** wystarczał.
Mam dużą słabość do zwierząt. Jak widzę jakiegoś głodnego psa i nie skoczę do domu/sklepu po jakąś kiełbasę dla niego, to potem dręczy mnie sumienie. Ostatnio przyłazi do mnie na podwórko pies (chyba sąsiada) po darmowe żarcie
Przylazł kiedyś, dostał parówkę, zapamiętał i teraz przychodzi codziennie.

Też wnerwia mnie widok debili katujących jakieś zwierze albo właściciela traktującego z buta swojego psa. Lać jeszcze się nie musiałem, bo standardowy zawsze opier*** wystarczał.
Mam dużą słabość do zwierząt. Jak widzę jakiegoś głodnego psa i nie skoczę do domu/sklepu po jakąś kiełbasę dla niego, to potem dręczy mnie sumienie. Ostatnio przyłazi do mnie na podwórko pies (chyba sąsiada) po darmowe żarcie

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
a ja we wloszech zlapalem 3 dzikie gekony i wpuscilem do pokoju zeby mi biegaly po scianach w nocy i wpieprzaly muchy i komary ha! 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
greddy napisał(a):ja jescze bardziej uczulony jestem na ludzi, ktorzy perfidnie nabijaja sie z osob np. z zespolem downa.jak takiemu przemowic do rozsadku? chyba tylko piescia.czesto na ulicy mozna zobaczyc bande gnebiaca zwierzaki, ale co sam poradze? czak noris nie jestem .
co do tych z daunem byłem ostatnio w kinie 3d w wawie i tam dzieciów w ch*j i elektryk

a za nami siedziały dzieci z downem i odziwo cos gadały dobrze sie bawiły co prawda my mielismy niezły ubaw bo co chwile jakies maniany odwalały i to było fajne

wielkie pozdro dla nich

Henrykowo jest z wami i częsc Białegostoka

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości