Piątek 13stego?
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
turboponczek - MEGA TROLL
akurat trawniki miejskie najczęściej nie są regularnie "zasrywane" przez wałęsające się zwierzaki (których jest mniej niż tych trzymanych w blokach) a przez zwierzęta mieszkające w bloku nieopodal...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
patty_brawurka napisał(a): Jego szczyny smierdza jak gazy bojowe dalekiego zasiegu, wszedzie wlezie i zostawia swoje wstretne kudly. Nie wiem jak mozna trzymac kota w domu. Chyba, ze ktos lubi kawe z sierscia. Bo mozna i ciodziennie sprzatac, a te przebrzydle stworzenie i tak wlezie na stol wylizac sobie tylek.
Można nauczyć kota, żeby nie wchodził np na stół. Mój jakoś nie włazi. Kłaków w kawie nie stwierdziłam, za to w domu mojej ciotki kudły swoiuch psów mają w zamrażarce, łóżkach i w każdym kącie. Ukochane owczarki kaukaskie.
Kot załatwi się kulturalnie do kuwety i pójdzie do siebie, zpsem trzeba wychodzić (niech żyje perspektywa wychodzenia bladym świtem podczas ulewy bo mu się chce

patty_brawurka napisał(a): EDIT: Zeby byc w porzadku wobec niektorych kotow przyznaje, ze znam kilka uroczych, o normalnym charakterze. Ale to sa bardzo nieliczne wyjatki.
Raczej duża część. Ja też mogę powiedzieć, że znam kilka fajnych psów, a reszta do odstrzału, choć to zdecydowanie nieprawda.
patty_brawurka napisał(a):Ja posiadam jedynego slusznego ulubienca, rasowego B6..
Skąd wiesz że jedynego słusznego? dla mnie jedynym słusznym jest kot, a nikomu nie wrzucam...
patty_brawurka napisał(a):Nie smierdzi, nie przeszkadza, uwielbia wspolne wycieczki, nie wylizuje sobie klakow, nie zostawia balaganu. Uwielbia kapiel w pianie i wieczorki mechaniczne w garazu czas od czasu, a odwdziecza mi sie wspaniala wspolpraca. Lubi duzo szamac, ale wybaczam mu za to, jaki jest. Nie oddam go za nic na swiecie.
Nie skąd- żaden pies nie śmierdzi

Kot wylizuje futerko i jest czysty, pies jak się wytarza w gównie żeby zamaskować zapach to sam się nie umyje.
Kąpiel w pianie? Chętnie towarzyszy w łazience ładnie mrucząc.
Za troskę odwdzięcza się mruczeniem, przytulaniem, łaszeniem, obecnością.
Kiedy się przychodzi do domu złym, kot nie podejdzie, pies będzie zaczepiał i wkurzał jeszcze bardziej.
I kto Ci każe oddawać ulubieńca

Ale de gustibus non disputandum est, każdy niech trzyma co chce, jak nie chce niech nie trzyma i się nie wtrąca do zwierzątek innych osób

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
ojjj Ollo mnie chyba nie lubi
co do tego kota dla psiaka żartowałem ja nie jestem taka bestia
Mam psiaka i go kocham :] co psiak to psiak i pomęczysz i tak dalej a kota.. ;p ehh padnie ze zmęczenia co owczarek to owczarek 

co do tego kota dla psiaka żartowałem ja nie jestem taka bestia

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Chatte, "jedyny sluszny" w mojej opinii, szczerze powiedziawszy mam gdzies co inni w domu trzymaja (mam kumpla, ktory na chacie trzyma swinke peruwianke Franka). Przedstawilam tylko moja wizje trzymania kota
Nie mam nic przeciw jego zwolennikom.
Poza tym to jest forum motocyklowe i wydaje mi sie, ze stwierdzenie "motocykl - jedyny sluszny ulubieniec" jest (z zartobliwym zabarwieniem) jak najbardziej na miejscu - w koncu wiekszosc z nas ma lub bedzie miec go w garazu

Poza tym to jest forum motocyklowe i wydaje mi sie, ze stwierdzenie "motocykl - jedyny sluszny ulubieniec" jest (z zartobliwym zabarwieniem) jak najbardziej na miejscu - w koncu wiekszosc z nas ma lub bedzie miec go w garazu

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Bostorn napisał(a):ojjj Ollo mnie chyba nie lubi
co do tego kota dla psiaka żartowałem ja nie jestem taka bestiaMam psiaka i go kocham :] co psiak to psiak i pomęczysz i tak dalej a kota.. ;p ehh padnie ze zmęczenia co owczarek to owczarek
nie, spoko zrozumiałem.
Ja jestem z tej maści obrońców zwierząt, i teraz zaczne sezon polowania na gnojów wyrzucających zwierzaki z auta, przywiązujacych je do drzew. Strasznie jestem na tym punkcie wrażliwy. Nie musze mówić że każdy kto będzie znęcał się a ja to zobacze/dowiem się - czeka go to samo. Obetniesz mu łapke, ja odetne ci stope. Wyrzucisz z auta, ja wyrzuce ciebie. Tacy nie maja prawa egzystencji.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
olo113 napisał(a):Ja jestem z tej maści obrońców zwierząt, i teraz zaczne sezon polowania na gnojów wyrzucających zwierzaki z auta, przywiązujacych je do drzew. Strasznie jestem na tym punkcie wrażliwy. Nie musze mówić że każdy kto będzie znęcał się a ja to zobacze/dowiem się - czeka go to samo. Obetniesz mu łapke, ja odetne ci stope. Wyrzucisz z auta, ja wyrzuce ciebie. Tacy nie maja prawa egzystencji.
chocbym nie wiem co myslala o hodowaniu zwierzat z sierscia w domu - tu sie zgadzam calym sercem. Jak ktoregos zlapiesz to daj cynk, oberwie podwojnie

-
Hehehe szkoda laczka na takich typow
co najwyzej dostaliby darmowe przykladanie golych jader do rozgrzanej rury wydechowej 

-
Olo poswiecilby swoj, prawda Olo?
:D:D Ja bym tylko wydawala rozkazy 

-
I potem zrywać przypalone mięsko z rury wydechowej? nie lepiej przywiązać za jajka i pociągnąć pewien dystans
W razie wpadki lub niebezpieczeństwa można odciąć linkę i się oddalić, więc ryzyko nieduże

W razie wpadki lub niebezpieczeństwa można odciąć linkę i się oddalić, więc ryzyko nieduże

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5