Jaki motocykl w cenie do ok. 8000zł.?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
spokojnie panowie - 200 gramów na klate to zawsze coś na dobry początek...
a czemu kolega się nie odzywa? pewnie pojechał na policje swoją czarną szczałą, ale potrącił go maluch, bo nie wystawał znad zderzaka...
Brawo Yeti, znów Ci się udało... widać go bardzo napier...ły komety po oczach
(dla niewtajemniczonych - youtube.com, jeden z dziesięciu)

Brawo Yeti, znów Ci się udało... widać go bardzo napier...ły komety po oczach

Nigdy nie pozwól by niepewność odebrała Ci zwycięstwo...
-
Tobek - Świeżak
13 lat? przecież w którymś temacie pisał że ma 22-23lata
i że rometa kupił bo już nie szaleje na moto bo jest za stary
. Ale żal
milus a co do pytania o Icid'a to raczej mu nie wygodnie
, chyba na Rometa sie zmieniÄ… 

milus a co do pytania o Icid'a to raczej mu nie wygodnie

Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
Mam sie całkiem nieźle, byłem po bombonierke dla kolegi bo wkrótce go odwiedze a nie lubie z pustą ręką, wiecie, nie wypada 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
hehe ,chlopaki niechce Wam przerywac tego trash talku ale moze spytam...mam podobna kwote i nurtuje mnie takie pytanko...jak patrzec na wybor motoru pod katem wzrostu i wagi?jestem raczej niski 170cm i 80kg,i ulatwiloby mi to szukanie,bedzie to moja pierwsza bryka taka do jazdy po miescie w lato zadnych szalenstw,co byscie doradzili zarowno pod katem mocy.uzytkowania dla zoltodzioba jak i wlasnie warunkow fizycznych?pewnie i tak bede kupowal od kogos z forum zeby miec wieksza pewnosc ze z pewnego zrodla ale tak z ciekawosci zeby na allegro np poszukac...moze jakiec ciekawe linki do poczytanai macie?pzdr i thx..
- adrianb
- Świeżak
-
CeBeRek - Stały bywalec
no tak miasto ekonomia ale podobno w GS brakuje po pewnym czasie mocy
tez wlasnie mam zamiar zakupic GS500 ale koledzy kusza mnie na SV650 podobno podobnie spalanie (GS trzeba krecic wysoko ) (SV trzymac nisko)
i tez jestem w dolku
GS moge miec z 2001 r
SV 2000r

i tez jestem w dolku

SV 2000r
-
Proxa - Świeżak
co do wysokich obrotow to sam posiadam Honde vti prawie 200 kucy i tu sie wyzywam jesli chodzi o predkosc
jak wiadomo Hondy maja silniki wysokoobrotowe jazda zaczyna sie od 4-5k jeali chodzi o samochod ,niewiem jak w motorach ale pewnie podobnie..
..co do ekonomii to przyznam ,ze niekoniecznie,chodzi mi glownie o latwosc uzytkowania,serwisu..niechce poprostu walczyc z motorem, tymbardziej ,ze to bedzie pierwszy i tak jak mowie w lato do pracy podjechac cos na miescie sie przylansic
tak jak mowie nie bedzie to podstawowy srodek poruszania takze tez niechce za duzo kasy wydac,calosc sprzet z ubiorem ma sie zamknac w 10k,raczej hobystycznie
..a moze jakas K Ninja?..
ps jak ktos potrzebujecie pomocy przy samochodzie glownie japonskiej marki to chetnie pomoge

..co do ekonomii to przyznam ,ze niekoniecznie,chodzi mi glownie o latwosc uzytkowania,serwisu..niechce poprostu walczyc z motorem, tymbardziej ,ze to bedzie pierwszy i tak jak mowie w lato do pracy podjechac cos na miescie sie przylansic

ps jak ktos potrzebujecie pomocy przy samochodzie glownie japonskiej marki to chetnie pomoge

- adrianb
- Świeżak
adrianb napisał(a):co do wysokich obrotow to sam posiadam Honde vti prawie 200 kucy i tu sie wyzywam jesli chodzi o predkoscjak wiadomo Hondy maja silniki wysokoobrotowe jazda zaczyna sie od 4-5k jeali chodzi o samochod ,niewiem jak w motorach ale pewnie podobnie..
..co do ekonomii to przyznam ,ze niekoniecznie,chodzi mi glownie o latwosc uzytkowania,serwisu..niechce poprostu walczyc z motorem, tymbardziej ,ze to bedzie pierwszy i tak jak mowie w lato do pracy podjechac cos na miescie sie przylansictak jak mowie nie bedzie to podstawowy srodek poruszania takze tez niechce za duzo kasy wydac,calosc sprzet z ubiorem ma sie zamknac w 10k,raczej hobystycznie
gs,cb,er.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
pod koniec czerwca ma chopak przyciagnac z uk 2 vtr-y, juz sa zakupione, nie wiem jakie sa dodatki i nie mam fot ale od tego bedzie zalezala cena, chlop zna sie na moto bardzo dobrze i zwozi tylko "udane" sztuki, tu daje glowe za chlopa bo biora od niego ludzie, ktorzy juz lata siedza w moto, dla przykladu podam iz jedrek (krakow) ma od niego vtr-a a chlop naprawia kazda honde lub diagnozuje w 2 godziny gdzie w ASO trwa to 2 miechy i dopiero jego wzywaja, jedna szt juz jest zarezerwowana i na pewno zostanie gorsza lub lepsza ale drozsza, druga jak na ta chwile wolna, nie mam fot, cena bedzie pewnie w okolicach 10tys do rejestracji moze mniej ale nie wiecej, na miasto wiekszosc powie ze chujnia ale ja sobie swietnie daje rade, to juz pozostawiam twojej ocenie, na pewno nie jest to taka wygoda jak hornet ale moim zdaniem sport to dopiero sp1/sp2 bo fire storm to tak gdzies pomiedzy, co do lansu to wiesz, moto jest nadgryziony zebem czasu i nie ma kosmicznych lamp ale pupe strzepie nie jednemu nowemu no i v-lka, dzwiek zabija, ktos kiedys pisal, ze to nie brzmi jak motocykl tylko jak startujacy helikopter
zreszta luknij na moja, ma kilka dodatkow i dalem 10k z tym ze opony mialem do wymiany na dzien dobry, moto pewnie wiesz jak wyglada viewtopic.php?t=310&start=360

na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
Widzę że lubicie rozmawiać z dziećmi:) Panowie nie lepiej poczekać aż motosport przynajmniej podstawówkę skończy?
Wracając do tematu to dziękuje za pomoc. Przemyślałem to i chyba motor sobie kupie dopiero w przyszłym sezonie. Teraz mam sporo wydatków na łączną kwotę wielokrotnie większą niż 8tys :/ i dlatego na motor chciałem przeznaczyć do 8tys. zł. i być może nawet już po sezonie się go pozbyć. Po dłuższej chwili namysłu stwierdziłem jednak że lepiej będzie poczekać rok. Wtedy będę mógł sobie zakupić nie tylko (umiarkowanie) lepszy motor ale również porządny strój morocyklowy a bezpieczeństwo jest przecież najważniejsze
Forum będę jednak pewnie oddwiedzał i poszerzał wiedzę o motorach co powinno znacznie mi ułatwić decyzję w przyszłym sezonie.

Wracając do tematu to dziękuje za pomoc. Przemyślałem to i chyba motor sobie kupie dopiero w przyszłym sezonie. Teraz mam sporo wydatków na łączną kwotę wielokrotnie większą niż 8tys :/ i dlatego na motor chciałem przeznaczyć do 8tys. zł. i być może nawet już po sezonie się go pozbyć. Po dłuższej chwili namysłu stwierdziłem jednak że lepiej będzie poczekać rok. Wtedy będę mógł sobie zakupić nie tylko (umiarkowanie) lepszy motor ale również porządny strój morocyklowy a bezpieczeństwo jest przecież najważniejsze

-
dark_angel - Świeżak
piekna ta kawasaki,tylko wszystko ladnie pieknie kochani ale moim bolem jest niski wzrost 170 cm wiecmusze na to tez miec bacznosc,niestety,zzakup planuje na lipiec no ale wole juz zasiegnac info u fachmenow,artykuly to jedno a wiedza wlasna to drugie
..z tym lansem to taki zarcik wole kupic przyrysowana ale sprawna i w miare bezpieczna jak na 1 motor przystalo ,napewno cos z pewnych rak bede probowal od Was kupic.pzdr
..z tym lansem to taki zarcik wole kupic przyrysowana ale sprawna i w miare bezpieczna jak na 1 motor przystalo ,napewno cos z pewnych rak bede probowal od Was kupic.pzdr
- adrianb
- Świeżak
SzpiceR napisał(a):no to hormon wzrostu drązek i wisiec do góry nogami
do **** ten sporty duzemu zle i malemu zle :/
Z tym że dużemu źle jak jedzie a małemu jak stoi.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości