Piątek 13stego?
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
dostalem wczoraj 300 mandat ale dostawalem tez w inne daty i zabilem lisa na drodze, w pecha nie wierze, lis w sumie mial pecha ze mi wyskoczyl, 13go na 13ta godzine zdalem prawko bezblednie, nawet mysle, ze dla mnie 13 to fartowny dzien, z mandatu mi zjechali a jak bym mial pecha to by nawet dyskusji nie bylo a tu policjant juz z daleka usmiechniety 

na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
Nie lepiej go skutecznie unieszkodliwic? To zajmie mniej czasu i energii, a przynajmniej ten swiat bedzie uwolniony od kolejnej fabryki najgorszego smrodu. Zycze powodzenia 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
no ja tez nieprzadam za kotami, chodz mi az tak niesmierdza. Wole Psy ale ten byl taki słitasny ze musialem go pomeczyc
miescił sie w kieszeni hehe

- Załączniki
-
- Dyszka Dla Niego :D
- kłotecek.jpg (104.41 KiB) Przeglądane 1940 razy
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Nie lepiej go skutecznie unieszkodliwic? To zajmie mniej czasu i energii, a przynajmniej ten swiat bedzie uwolniony od kolejnej fabryki najgorszego smrodu. Zycze powodzenia
noo noo wkońcu ktoś tu myśli;d weś go porzuc dla jakiejs bandy wygłodniałych psiaków;] albo dla mojego Hermeska on lubi sie z kotami bawic :]
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Kot tez sra gdzie popadnie, a najchetniej sasiadom na werandzie. Jego szczyny smierdza jak gazy bojowe dalekiego zasiegu, wszedzie wlezie i zostawia swoje wstretne kudly. Nie wiem jak mozna trzymac kota w domu. Chyba, ze ktos lubi kawe z sierscia. Bo mozna i ciodziennie sprzatac, a te przebrzydle stworzenie i tak wlezie na stol wylizac sobie tylek.
EDIT: Zeby byc w porzadku wobec niektorych kotow przyznaje, ze znam kilka uroczych, o normalnym charakterze. Ale to sa bardzo nieliczne wyjatki.
EDIT: Zeby byc w porzadku wobec niektorych kotow przyznaje, ze znam kilka uroczych, o normalnym charakterze. Ale to sa bardzo nieliczne wyjatki.
-
no bez przesady, jak ma miejsce do załatwiania to nic nie śmierdzi.
To zadbane zwierzaki, bardziej niż psy. (btw mam owczarka, kotke).
Tak mówią ci co nigdy nie opiekowali się nimi.
Jak w zeszłym roku jeden robol straszył mi kotke to myślałem ze go zaje....
A ty Bostorn - jak byś rzucił kota psom, to sam bym cie rzucił. Wez lepiej pomyśl gościu co za farmazon pierd.....
To zadbane zwierzaki, bardziej niż psy. (btw mam owczarka, kotke).
Tak mówią ci co nigdy nie opiekowali się nimi.
Jak w zeszłym roku jeden robol straszył mi kotke to myślałem ze go zaje....
A ty Bostorn - jak byś rzucił kota psom, to sam bym cie rzucił. Wez lepiej pomyśl gościu co za farmazon pierd.....
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
A jak nawali do kuwety to nie smierdzi? Moze lepiej wypuscic niech sie sasiadom na podworko wysra??!!
-
patty_brawurka napisał(a):A jak nawali do kuwety to nie smierdzi? Moze lepiej wypuscic niech sie sasiadom na podworko wysra??!!
dziewczyno masz zwirek ! zapachowy !

Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
olo113 napisał(a):patty_brawurka napisał(a):A jak nawali do kuwety to nie smierdzi? Moze lepiej wypuscic niech sie sasiadom na podworko wysra??!!
dziewczyno masz zwirek ! zapachowy !
i gowienka wrecz pachna

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Sorry, nie znam sie na zwirkach zapachowych...
Ja posiadam jedynego slusznego ulubienca, rasowego B6. Nie smierdzi, nie przeszkadza, uwielbia wspolne wycieczki, nie wylizuje sobie klakow, nie zostawia balaganu. Uwielbia kapiel w pianie i wieczorki mechaniczne w garazu czas od czasu, a odwdziecza mi sie wspaniala wspolpraca. Lubi duzo szamac, ale wybaczam mu za to, jaki jest. Nie oddam go za nic na swiecie.

Ja posiadam jedynego slusznego ulubienca, rasowego B6. Nie smierdzi, nie przeszkadza, uwielbia wspolne wycieczki, nie wylizuje sobie klakow, nie zostawia balaganu. Uwielbia kapiel w pianie i wieczorki mechaniczne w garazu czas od czasu, a odwdziecza mi sie wspaniala wspolpraca. Lubi duzo szamac, ale wybaczam mu za to, jaki jest. Nie oddam go za nic na swiecie.
-
-
turboponczek - MEGA TROLL
akurat trawniki miejskie najczęściej nie są regularnie "zasrywane" przez wałęsające się zwierzaki (których jest mniej niż tych trzymanych w blokach) a przez zwierzęta mieszkające w bloku nieopodal...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
patty_brawurka napisał(a): Jego szczyny smierdza jak gazy bojowe dalekiego zasiegu, wszedzie wlezie i zostawia swoje wstretne kudly. Nie wiem jak mozna trzymac kota w domu. Chyba, ze ktos lubi kawe z sierscia. Bo mozna i ciodziennie sprzatac, a te przebrzydle stworzenie i tak wlezie na stol wylizac sobie tylek.
Można nauczyć kota, żeby nie wchodził np na stół. Mój jakoś nie włazi. Kłaków w kawie nie stwierdziłam, za to w domu mojej ciotki kudły swoiuch psów mają w zamrażarce, łóżkach i w każdym kącie. Ukochane owczarki kaukaskie.
Kot załatwi się kulturalnie do kuwety i pójdzie do siebie, zpsem trzeba wychodzić (niech żyje perspektywa wychodzenia bladym świtem podczas ulewy bo mu się chce

patty_brawurka napisał(a): EDIT: Zeby byc w porzadku wobec niektorych kotow przyznaje, ze znam kilka uroczych, o normalnym charakterze. Ale to sa bardzo nieliczne wyjatki.
Raczej duża część. Ja też mogę powiedzieć, że znam kilka fajnych psów, a reszta do odstrzału, choć to zdecydowanie nieprawda.
patty_brawurka napisał(a):Ja posiadam jedynego slusznego ulubienca, rasowego B6..
Skąd wiesz że jedynego słusznego? dla mnie jedynym słusznym jest kot, a nikomu nie wrzucam...
patty_brawurka napisał(a):Nie smierdzi, nie przeszkadza, uwielbia wspolne wycieczki, nie wylizuje sobie klakow, nie zostawia balaganu. Uwielbia kapiel w pianie i wieczorki mechaniczne w garazu czas od czasu, a odwdziecza mi sie wspaniala wspolpraca. Lubi duzo szamac, ale wybaczam mu za to, jaki jest. Nie oddam go za nic na swiecie.
Nie skąd- żaden pies nie śmierdzi

Kot wylizuje futerko i jest czysty, pies jak się wytarza w gównie żeby zamaskować zapach to sam się nie umyje.
Kąpiel w pianie? Chętnie towarzyszy w łazience ładnie mrucząc.
Za troskę odwdzięcza się mruczeniem, przytulaniem, łaszeniem, obecnością.
Kiedy się przychodzi do domu złym, kot nie podejdzie, pies będzie zaczepiał i wkurzał jeszcze bardziej.
I kto Ci każe oddawać ulubieńca

Ale de gustibus non disputandum est, każdy niech trzyma co chce, jak nie chce niech nie trzyma i się nie wtrąca do zwierzątek innych osób

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5