yamaha dt 125
• Strona 1 z 1
yamaha dt 125
Co powiecie o tym modelu z roku 85' bo chciałem sobie coś takiego kupić ale nie wiem czy się opłaca za 2300zł Po proszę o jakieś dane, wady i zalety.
- lols
- Świeżak
Myślę że jak motorek jest w dobrym stanie to oplaca sie bardzo. Patrz głównie na przebieg, stan, czy cos było dlubane(poznasz to po wyrobionych srubach np od srubokretu zostaja slady na srubie a rzadko kto zmienia srubki i widac to wszystko) Jeśli przebieg jest duży a tłok nie byl zmieniany to dolicz ok 400 zl za tłok(posluzy ci dlugo najlepiej wossner'a) no i to na tyle. Napisz cos wiecej o motorku przebieg itd sprubuje ci odpowiedziec bo nabralem juz troszke wiedzy o DT 125( sam mam zamiar kupic) Najwiekszym minusem DT jest spalanie jak docisniesz to bierze te maks 9 liter ale na to jest sposob i jak wszystko zrobisz to bedzie palila ok 3-4 przy normalnej jezdzie (pali ok 9 jak sie ja ostro ujeżdza) Napisz o niej wiecej. Pzdr
Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- MarTinI1993
- Świeżak
Nie miałem na myśli takiego dłubania. Chodzilo mi oto czy bylo cos robione dla zabawy typu wykrecane owiewki itd. Jak zostal zmieniony tloczek z pierscionkami i byl szlif to dobrze. Pozdro.
ps. bierz ten motorek oplaca sie za taki hajs
ps. bierz ten motorek oplaca sie za taki hajs
Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
- MarTinI1993
- Świeżak
może nie kombinowane tylko jak w karzdym motorze linka czasami się urywa i wtedy nie nabija kilometrów ... może była przez dłuższy czas urwana
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości