Mecze naszych na Euro
Wiki juz wymoderowane,
post tez
a wy sie nie spinajcie, bo bramka byla ze spalonego.
post tez
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
simonw napisał(a):Wiki juz wymoderowane,
post tez
Ale co to ma do rzeczy Simon, nie można karać drużyny za to, że bramka padła ze spalonego, bo tak wynika z twojego roku wypowiedzi, uznał bramkę ze spalonego to za karę podyktował karnego którego nie było.. śmieszne.
Zresztą skoro tak miało być to czemu nie zrobił tego wcześniej bo były większe okazje ku temu, żeby podyktować karnego, tylko w 93 min.
-
palua - VIP Ścigacz.pl
nie, to nie tak.
Jesli ktos chce domagac sie rzekomej "prawdy" to niech najpierw poprosi o anulowanie bramki ze spalonego a pozniej ze zawodnik nie byl faulowany.
Bedzie 0:0
I tylko taki uklad bylby uczciwy
mowie tutaj o zacietrzewieniu i relatywizmie moralnym jaki prezentujecie, doszukujac sie badz oskarzajac arbitra - jednakze nikt mu nie dziekuje za zaliczenie bramki. Tak wiec sorry, nalezy sie zdecydowac albo zyjemy w zaklamaniu albo domagamy sie prawdy.
Jesli ktos chce domagac sie rzekomej "prawdy" to niech najpierw poprosi o anulowanie bramki ze spalonego a pozniej ze zawodnik nie byl faulowany.
Bedzie 0:0
I tylko taki uklad bylby uczciwy

mowie tutaj o zacietrzewieniu i relatywizmie moralnym jaki prezentujecie, doszukujac sie badz oskarzajac arbitra - jednakze nikt mu nie dziekuje za zaliczenie bramki. Tak wiec sorry, nalezy sie zdecydowac albo zyjemy w zaklamaniu albo domagamy sie prawdy.
(otwórz link)

-
Ok rozumiem o co Ci chodzi, 0:0 było by uczciwe, tylko moim zdaniem różnica polega na tym ,ze bramkę zaliczył, bo nie wiedział/widział ,że był spalony bo to było widać dopiero na powtórkach, czyli jak dla mnie ewidentnie jego pomyłka. No a nie powiesz mi chyba , że widział tam naprawdę karnego i że nie podyktował go specjalnie??Uznanie bramki było jego błędem i za ten błąd my zostaliśmy ukarani i już bez względu na wynik uważam, że to co zrobił było nieprofesjonalne i nieuczciwe.
-
palua - VIP Ścigacz.pl
A według mnie to sędzia specjalnie szukał okazji żeby dać karnego. Można się pomylić, rzecz ludzka, ale to, co on wyprawiał cała końcówkę ewidentnie świadczy, że szuka bramki dla Austri, byle dotknięcie i odgwizdywał wolny. Przerywał nasze akcje zamiast stosować przywilej korzyści jak się utrzymywaliśmy przy piłce i to nie były pojedyncze sytuacje.
Co do spalonego to według mnie nie było. Saganowski strzelał a nie podawał do Rogera, który w tej chwili na nim był poza tym żeby ją dobić musiał się cofnąć za ostatniego obrońcę, ale może źle się orientuję w przepisach.
Jedyna nadzieja że w meczu z Niemcami sędzia też pomoże Austri pokazując kilka czerwonych kartek Niemcom a my nastrzelamy Chorwatom ale wątpię czy znajdzie się drugi taki łeb (Webb). Jak pamiętacie to w Korei i Japoni też się działy takie cuda i to na wiele większą skale.
Co do spalonego to według mnie nie było. Saganowski strzelał a nie podawał do Rogera, który w tej chwili na nim był poza tym żeby ją dobić musiał się cofnąć za ostatniego obrońcę, ale może źle się orientuję w przepisach.
Jedyna nadzieja że w meczu z Niemcami sędzia też pomoże Austri pokazując kilka czerwonych kartek Niemcom a my nastrzelamy Chorwatom ale wątpię czy znajdzie się drugi taki łeb (Webb). Jak pamiętacie to w Korei i Japoni też się działy takie cuda i to na wiele większą skale.
- Daniel_85
- Świeżak
Uwazam ze nie nam decydowac i bic piane - a tym bardziej oskarzac, oczerniac i ublizac arbitrowi. Zapewne zostanie zlozone zazalenie i wladze federacji zdecyduja czy odgwizdal to slusznie - czy nie. Wtenczas po wyjasnieniu sprawy zostanie ukarany , badz nie. Tak bylo by uczciwie - bo nie ma nic gorszego niz rzucenie klamstwa w tlum, a najlatwiej wtedy sie sadzi. Poczekajmy na odpowiedzi z fedracji pilki noznej.
(otwórz link)

-
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Holandia 3-0 z mistrzami swiata, 4-1 z wicemistrzami, glówny faworyt do tytułu. Zeby nie było, ze nie pisze o Polsce... oby polacy kiedys tak grali

-
Dominik_YZF - Bywalec
ciekawe linki (nie wiem czy ktos wczesniej to umieszczał, jednak nie chce mi sie przegladac)
http://www.euro.kretyn.com/
http://www.sedziachuj.pl/
http://www.euro.kretyn.com/
http://www.sedziachuj.pl/
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
R1 - Bywalec
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl