wyrejestrowanie moto UK - wersja dla nooba:)
• Strona 1 z 1
wyrejestrowanie moto UK - wersja dla nooba:)
witam wytlumaczy mi ktos jak to zrobic?? wchodze na strone dvla.co.uk szukam import /export na wiecej niz 12 miesiecy ..mam tam adresy placowek dvla w angli ..wybieram najblizsza mojego miescja zamieszkania ?> i co pisze adres na kopercie wypelniam ten wycinek co mam do imprortu /exportu i to wszystko (sekcja 11 Notification of Permanent Export) ? i czekam na zwrot? czy to jest takie latwe ? czy mi sie tylko wydaje pozdrawiam czekam na odpowiedz:)
Fz6 2005> Gsx-r 1000 K4 LIMITED EDITION
- Sopel3241
- Świeżak
Re: wyrejestrowanie moto UK - wersja dla nooba:)
Sopel3241 napisał(a):witam wytlumaczy mi ktos jak to zrobic?? wchodze na strone dvla.co.uk szukam import /export na wiecej niz 12 miesiecy ..mam tam adresy placowek dvla w angli ..wybieram najblizsza mojego miescja zamieszkania ?> i co pisze adres na kopercie wypelniam ten wycinek co mam do imprortu /exportu i to wszystko (sekcja 11 Notification of Permanent Export) ? i czekam na zwrot? czy to jest takie latwe ? czy mi sie tylko wydaje pozdrawiam czekam na odpowiedz:)
Moze mi ktoÅ› pomoc i powiedziec gdzie to dokladnie znalezc? Tez chcialbym wyrejestrowac samochod ktory jest w angli a ja jestem w polsce. I musze ten wycinek nr 11 (Notification of permanent export) wyslac gdzie dokladnie ? do tego DVLA tam gdzie mieszkalem ? czy jak to znalezc?
- luzak54321@o2.pl
- Świeżak
Panowie na odcinku sekcji 11 jest napisane co trzeba zrobic. Nie trzeba szukac najblizszej placowki, nie trzeba czekac na zaden zwrot(czego?). Wysylasz tylko ten brazowy swistek sekcji 11 (na adres tam podany:DVLA Swansea SA99 1BD) i zabierasz reszte dowodu(pierwsza kartke od sekcji1-8)do polszy do tlumaczenia.
- PrzemoR6
- Świeżak
- luzak54321@o2.pl
- Świeżak
a jeszcze ostatnie pytanie. W polu Date of export to musze jakÄ… datÄ™ wpisac ? kiedy to wyslalem czy jakas inna ?
- luzak54321@o2.pl
- Świeżak
tak powiniennes tam wpisac date wywozu motocykla, i po tym jak zglosisz to nie mozesz juz jezdzic tym motocyklem po anglii, nie musi byc ona dokladna bo ja nigdy dokladnej nie wpisywalem tylko przyblizona
sebcium
YAMAHA FZ1 N
YAMAHA FZ1 N
-
sebcium - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość