Zobacz wątek - Nie karmić trola!
NAS Analytics TAG

Nie karmić trola!

i inne małe pojemności
_________

Postprzez Jonyl » 9/6/2008, 12:57

Z konkursem to głupi pomysł, bo Moderatorzy wiedzą najlepiej kogo wybrac, kto sie udziela...
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi
:D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
Jonyl
Świeżak

Postprzez gumis » 9/6/2008, 13:22

nie wystarczy sie tylko udzielac tylko udzielac sie z sensem. bo ilosc postow nie rowna sie jakiemus poziomowi intelektualnemu. Ilosc modow wg mnie jest ok...czyscimy tyle ile mozemy ale nie o kazdej porze dnia i nocy mamy czas dlatego czasem sie troche tego syfu nazbiera.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Movi » 9/6/2008, 14:30

Dokładnie tak jak mówi Gumis, ja nie wspominałem o tym że brakuje nam modów, tylko prosiłem o nie reagowanie na wypowiedzi troli jeżeli jest temat nie zgodny z regulaminem i to wszystko.
Movi
Moderator

Postprzez simonw » 9/6/2008, 14:36

Coz, jak widac ja od 2 do 4 w nocy najchetniej siedze - wtedy tutaj mniej sie dzieje - i mozna pociachac conieco. A i pare ciekawostek sprzedalem tutaj , moze ktos sobie do serca wezmie;)

Co do wyszukiwarki , eeeh... ciezko to widze momentami ale mam pewien pomysl i jak cos mi sie wyklaruje bede go realizowal. Wany furcza az milo - to dobry znak.
Teraz jeszcze subfora ktore pozwola na wydzielenie np subforum dla NSR i bedzie wiekszy spokoj.
Powoli - malymi kroczkami - a zajdziemy na Ksiezyc.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Movi » 9/6/2008, 14:42

Simon, akurat z tymi subforami (tematami) to nie wiem czy aż tak dobrze.. ja jeden taki już zablokowałem o RS, bo jakby powstał o RS, to zaraz o Hondach, Rometach, Keywayach, itd. więc myślę, że tutaj akurat nie prowadzi to koniecznie w dobrym kierunku. Chociaż z drugiej strony faktycznie przydały by się tematy dla tych "najważniejszych" moto. Ale wtedy znowu będą dyskusje "dlaczego jest RS a nie ma o moim skuterze firmy Marko zakupionym w Real'u :("
Movi
Moderator

Postprzez simonw » 9/6/2008, 14:44

Sam powiedziales - najwazniejsze marki :)
Ba - "marki"
I wszystko w tym temacie.
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Bostorn » 9/6/2008, 16:15

hmm można by było zrobic jakis podtytuł w którym zebrane były by tematy o motorach tzn to o Z125 Wszystko o Derbi wielbiciele NSR pszystko o RS i tak dalej wsadzic to w jedne miejsce gdzie kazdy mógł by wejsc i tam sie wypowiadać oczywiście mod i gm mógł by tylko zakładac nowy :) żeby nie było śmietnika :)
jest 6 10 tematów i ani 1 więcej jest to poświęcone danej maszynie i tylko w tym temacie można pytac o coś związanego z tym sprzętem :)
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez gumis » 9/6/2008, 16:27

to juz wogole mielibysmy roboty od zarabania bo znajac zycie w temacie o hondzie bylo by tysiac postow nowych userow odnosnie innych marek...nowi nie patrza na tematy, ktore znajduja sie na glownej stronie, ktore sa przyklejone, itp, wogole ich nie czytaja tylko od razu wala nowego posta i tyle. A to, ze jest pare konkretnych osob, tzn. milosnikow danego modelu to raczej marnie...zeby specialnie dla nich tworzyc osobne watki...duzo roboty a mala efektywnosc. Ile juz bylo tematow "wielbiciele hornetow", "aprilia team", itp, itd...i w pewnym momencie we wszystkich zrobil sie smietnik i wszystkie utonely w gaszczy i kilkudziesieciu tematach pojawiajacych sie dziennie w kazdym dziale. A jak jeszczde wicej tematow sie przyklei to na glownej stronie beda wyswietlane 3 normalne tematy a reszta bedzie przyklejona...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Fenek16 » 9/6/2008, 17:27

Zróbcie rejestracje tak jak z naklejkami forum, teraz jaki spokój jest 8)

Przykładowo, świerzak może tylko czytać forum przez np. tydzień a potem dopiero posty pisać :wink:

Wiem, ze to nie byłbym szał, ale sporo jest takich co rejestrują się i zaraz po tym pisza temat to już ich koniec życia na forum...

Pozdro
CBR 600 F3
Fenek16
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kravec » 9/6/2008, 21:41

zgadzam sie z wami....

a co do przyklejonych- wiecznie widze glosy zeby mneij i mniej (wiecej zrobic nie mozna w takim razie)

staramy sie jak mozemy- jedni sa czesciej, drudzy rzadziej (pozdrowienia dla takiego jednego co kiedys wpadl, tornado zrobil i sie gdzies zaszyl).... ale staramy sie...

marcin33331 napisał(a):to zróbcie konkurs na nowych moderatorów, ja bym chętnie poniszczył trolli ..

nie tak od razu moze?
kravec
Administrator

Postprzez simonw » 9/6/2008, 22:35

Gumiś - coz, tak z czasem na pewno bedzie - wiec mozna tylko sie przygotowac ;) I wiem ze oni nie czytaja.

Fenek - ale widzisz naklejke mozesz kupic, a co zmiane statusu tez w sklep.scigacz kupisz?:D Ech, pozatym nie za bardzo mozna to technicznie rozwiazac , realnym nakladem kosztow.

Spokojnie - najbardziej kontrowersyjna osoba tej czesci polski jest tu z wami w dziale mniejszych pojemnosci :)))) Mowilem ze odsetek samobojstw wsrod uzytkownikow/trolli neo wzrosnie ? I teraz sie to sprawdzi:)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Movi » 9/6/2008, 22:39

Simon- Texas Ranger :lol: :wink:
Movi
Moderator

Postprzez simonw » 9/6/2008, 22:46

tak, na mnie wzorowana jest postac Chucka Norrisa!
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Fenek16 » 10/6/2008, 12:36

A niech tam giną, może bedzie troche mniej tych tematów beznadziejnych :?

Nie ma chyba na to rozwiazania, tyle razy było mówione na ten temat i nikt nie znalazł lepszego sposobu niż skuteczni moderatorzy 8)

A codziennie jakiś dzieciak namówi starszych na skuter z marketu i potem nam tutaj pyskuje, ze mu nie chce 200km/h jechać, a potem że nie odpala :roll:
CBR 600 F3
Fenek16
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kravec » 10/6/2008, 15:08

Fenek16 napisał(a):A codziennie jakiś dzieciak namówi starszych na skuter z marketu i potem nam tutaj pyskuje, ze mu nie chce 200km/h jechać, a potem że nie odpala :roll:

a Senek i paru innych uparcie pisza ze to wszystko jest dobre tylko ze uzytkowac ludzie nie potrafia...

nie moglem sie oprzec zeby tego nie napisac
kravec
Administrator

Postprzez Bostorn » 10/6/2008, 16:13

kravec napisał(a):
Fenek16 napisał(a):A codziennie jakiś dzieciak namówi starszych na skuter z marketu i potem nam tutaj pyskuje, ze mu nie chce 200km/h jechać, a potem że nie odpala :roll:

a Senek i paru innych uparcie pisza ze to wszystko jest dobre tylko ze uzytkowac ludzie nie potrafia...

nie moglem sie oprzec zeby tego nie napisac

hmm bo Senek może dostał super wytrzymały model czy cooo i twierdzi że to jest dobre albo przywiązje sporo uwagi każdemu moto :)

ale wiadomo jednemu chin jest booski a innemu apka :)
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez kravec » 10/6/2008, 21:59

ale wlasnie obiecal ze juz nie bedzie poruszal tego tematu- ze skrajnosci w skrajnosc troche ale nic mi do tego...

uwazam ten temat za zamkniety
kravec
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm