Polskie Kobietki na motorach - Londyn
BeataK napisał(a):nie moge sie jednak oprzeć pokusie i dodać ,ze lubisz dosiadać starociehehe...Mam nadzieje,ze z wiekiem ci przeszlo i teraz dosiadasz "czegos" młodszego...
A no wiesz jak to mlodzi chlopcy maja..

To samo przechodzi,hmm.. moze powinenem napisac (mlodsze) przychodzi

BeataK napisał(a):no dobra a teraz zobaczcie czego mogę dosiadać bez prawka i wcale nie jest nudno:)
Grunt to doswiadczenie w okielznaniu potwora miedzy nogami.
Widac,ze juz jakies masz

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
eneasz napisał(a):Tyle gadania a gdzie jezdzenie?

Pozdrawiam /BeataK
Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
polsky napisał(a):Grunt to doswiadczenie w okielznaniu potwora miedzy nogami.
Widac,ze juz jakies masz
ojjj tak, mam mam jak widać

Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
Hehe.
Niestety nie moge skomentowac.. bo mi nie wypada..
Poprostu ktos musial by to zrobic za mnie.,ze tak powiem wystawic referencje
A swoja droga.. ja to bym sie bal samochodem po Angli jezdzic.. sami wariaci.. i lewa strona jezdza
Niestety nie moge skomentowac.. bo mi nie wypada..
Poprostu ktos musial by to zrobic za mnie.,ze tak powiem wystawic referencje

A swoja droga.. ja to bym sie bal samochodem po Angli jezdzic.. sami wariaci.. i lewa strona jezdza

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Czasem niektore rzeczy meszczyzna musi przemilczec...
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
ja nie wiem jak tam Polsky'ego bestia exploduje mocÄ…, ale widzialem jak jezdzi i moge powiedziec, ze conieco potrafi, a patrzac na wiek to i na innym polu pewnie potrafi sie wykazac
nie ma to jak byc dwodziestolatkiem, czyz nie panie Polsky?
Jesli chodzi o jazde, to i ja na poczatek radze fazera/bandita/horneta.to sa swietne motocykle jako pierwsza powazniejsza zabawka.niestety nie wylamuje sie, bo koledzy maja racje.nie bedzie ci tak przeykro jak zaliczysz pierwsza parkingowke.plastikow nie ma , a i latwo zamontowac bobinsy.sam zaczynalem od bandziorka i jakos tak mi ten sprzecik podchodzi, ze sobie zostawilem
pozdrawiam

Jesli chodzi o jazde, to i ja na poczatek radze fazera/bandita/horneta.to sa swietne motocykle jako pierwsza powazniejsza zabawka.niestety nie wylamuje sie, bo koledzy maja racje.nie bedzie ci tak przeykro jak zaliczysz pierwsza parkingowke.plastikow nie ma , a i latwo zamontowac bobinsy.sam zaczynalem od bandziorka i jakos tak mi ten sprzecik podchodzi, ze sobie zostawilem

pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
johnmichael napisał(a):ja nie wiem jak tam Polsky'ego bestia exploduje mocą, ale widzialem jak jezdzi i moge powiedziec, ze conieco potrafi, a patrzac na wiek to i na innym polu pewnie potrafi sie wykazac
Hehe dwudziestolatkiem duchem

No w sumie jeszcze 2 z przodu jest ale niedlugo walnie trojeczka..
I tak sie zastanawiam.. jakos chyba ciezko sie bedzie przestawic,zwlaszcza gdy jakas mloda foka zapyta sie o wiek yyyhh..

- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
johnmichael napisał(a):
pozdrawiam
johnmichael dzieki za rade,pewnie masz racje! ale ja dalej walcze z pokusami... chyba was zbiore w kupe i bedziecie egzaminowac moja jazde:)
Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
polsky napisał(a):Hehe dwudziestolatkiem duchem
No w sumie jeszcze 2 z przodu jest ale niedlugo walnie trojeczka..
I tak sie zastanawiam.. jakos chyba ciezko sie bedzie przestawic,zwlaszcza gdy jakas mloda foka zapyta sie o wiek yyyhh..
Polski starsza foka-Beatka pyta ile masz lat??

Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
BeataK napisał(a):chyba was zbiore w kupe i bedziecie egzaminowac moja jazde:)
Hmm... to dopiero pokusa.. nie wiem czy dal bym rade zrobic taka inspekcje

A wiosen ile mam.. a wiec foko.. wizualnie zewnetrznie z jakies 20/22
Duchowo niecale 30
A psychicznie z 16, tak mniej wiecej to sie kalkuluje

Jak zreszta widac.. same glupoty mi w glowie.
Nie wspominajac o reszcie cyrku

- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
polsky napisał(a):BeataK napisał(a):chyba was zbiore w kupe i bedziecie egzaminowac moja jazde:)
Hmm... to dopiero pokusa.. nie wiem czy dal bym rade zrobic taka inspekcje![]()
![]()
A wiosen ile mam.. a wiec foko.. wizualnie zewnetrznie z jakies 20/22
Duchowo niecale 30
A psychicznie z 16, tak mniej wiecej to sie kalkuluje
Jak zreszta widac.. same glupoty mi w glowie.
Nie wspominajac o reszcie cyrku![]()
ejjjj smarkaty

co do inspekcji to u Ciebie na pewno bym nie zaliczyła,cos czuje,ze najpierw musiałbyś sie troCHę na mnie powyżywać

Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
Nawiazujac do tematu to miesiac temu zdalem DAS i obecnie latam cbr 600f. Wczesniej latalem tylko na 125cc i nie mialem problemu z przesiadka na wiekszy/mocniejszy sprzet wiec dlaczego ty mialabys miec ?
-
smyk - Świeżak
eneasz napisał(a):O dzizys marian to sie czyta jak pudelek pe el.
hihi

staram sie trzymać tematu ale tu tak bardzo inni czepiają sie każdego wypowiedzianego słowa ze nic tylko wrzucić relaks i sie bronic:)
pozdro...
Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
smyk napisał(a):Nawiazujac do tematu to miesiac temu zdalem DAS i obecnie latam cbr 600f. Wczesniej latalem tylko na 125cc i nie mialem problemu z przesiadka na wiekszy/mocniejszy sprzet wiec dlaczego ty mialabys miec ?
smyk gratuluje i zazdroszcze ,ze masz to juz za soba! dzieki za wiare we mnie!! pewnie ze dam rade:)

Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
eneasz napisał(a):Beata , zanim zrobisz z calego forum kompletny burdel naucz sie z laski swojej edytowac swoje wypowiedzi, nie musisz pisac dwoch swoich postow w jednym temacie jeden za drugim, wystarczy uzyc opcji edytuj. Nie czuj sie rowniez zobowiazana do odpisywania na kazdy komentarz.
Zacznij juz jezdzic bo naprawde z forum dla facetow z pasja robisz pudelka
jak Ci sie nie podoba to tu nie wchodź i nie czytaj,nikt Cie nie zmusza do patrzenia na ten jak to nazwałeś "burdel", udzielania mi lekcji tez sobie daruj.Co do odpisywania na każdy komentarz to robie ze swoim wolnym czasem co chce...m.in.odpisuje i kropka, zaczoles sie czepiać dziwnych rzeczy jakbyś na sile sie chciał czegoś przyczepic!Nie chce byc zlosliwa i nie szukam tu wrogów ale sam mnie prowokujesz...
W sumie to mnie nie zdenerwowałeś:) gdyby nie to ze napisałeś ze to jest forum dla facetow- wrrrrr , ejjj ejjjj szowinisto, dobrze ze mi chociaż pozwalasz jeździć...uffff
Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
No i poszlas po pudelsku
Ale nawiazujac do tematu pan,mi sie podobaja co niektore pudelki w rozowych obcislych skorach i rozowych kaskach. To chyba o to chodzi nie?!
Gdyby wszyscy sie ubierali na czarno z deko jedynym odroznieniem bylyby grafiki na kaskach

Ale nawiazujac do tematu pan,mi sie podobaja co niektore pudelki w rozowych obcislych skorach i rozowych kaskach. To chyba o to chodzi nie?!
Gdyby wszyscy sie ubierali na czarno z deko jedynym odroznieniem bylyby grafiki na kaskach

- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
no i zalamka!! dostalam wiadomosc na priwa od jednej takiej zmotoryzowanej Pani,ktora jezdzi m.in honda CBR 600F i mowi ze to troche mniejszy diabel od RR-ki i ze sie jej boi... Wy Panowie mogliscie sobie mowic rozne zniechecajace mnie opinie ale ta od niej to jak noż w serce
zrobie to prawko i oprawie w rozowa
ramke...to wszystko na co mnie dzis stac!
P.S. dla Ciebie Polsky wloze to rozowe wdzianko w sam raz dla mnie -mięczaka...

zrobie to prawko i oprawie w rozowa

P.S. dla Ciebie Polsky wloze to rozowe wdzianko w sam raz dla mnie -mięczaka...
Beata-MARUDA 

- BeataK
- Świeżak
Rozowego mam dosc.. wszedzie dookala mnie tego pelno..
Osobiscie lubie biale koronkowe w swietle UV...
Ale takie mieczaki jak Ty pewnie tego nie znaja...
Osobiscie lubie biale koronkowe w swietle UV...
Ale takie mieczaki jak Ty pewnie tego nie znaja...
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
dobra.ja sie chetnie stawie na egzamin w 'kupie'.bo jesli dla Ciebie cbr600 f nie jest straszna to ja chce zobaczyc jak wykrecasz moto po zakretach.prosto jest odpalic na prostej do oporu.chce zobaczyc to jak smogasz na winklach.jesli zloisz mi polskyemy i enkowi tylek w zakretach, bede bic czolem o asfalt i sprzedam moto.
pozdrawiam
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość