Motocykl w UK zarejestrowany na Polaka
• Strona 1 z 1
Motocykl w UK zarejestrowany na Polaka
Witam.
Jak w temacie, kupilem w UK Suzi Bandit i papiery angielskie sa na mnie na moj adres w Anglii. Chce nim przyjechac do PL i zarejestrowac.
Czy mam sie na to jakos przygotowac? Jaka jest procedura? Bo do UK juz nie mam zamiaru wracac a niechcialbym miec jakis "schodow".
Za odp/linka z gory dzieki.
pzdr
Jak w temacie, kupilem w UK Suzi Bandit i papiery angielskie sa na mnie na moj adres w Anglii. Chce nim przyjechac do PL i zarejestrowac.
Czy mam sie na to jakos przygotowac? Jaka jest procedura? Bo do UK juz nie mam zamiaru wracac a niechcialbym miec jakis "schodow".
Za odp/linka z gory dzieki.
pzdr
- Bluzz
- Świeżak
No zmienia to, że gdyby ktoś wiedział to by pomógł i nie musisz ironicznie dziękować.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
ostatnio coś czytałem że jest coś takiego jak mienie przesiedleńcze, ale tak muszą być spełnione jakieś warunki, że ileś tam czasu już miałeś na siebie zarejestrowany pojazd. Poszukaj na google pod hasłem mienie przesiedleńcze, prędzej też znajdziesz pewnie jak dodasz do tego że chodzi o auto, bo praktycznie zasada taka sama.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość