Czarna lista
Siekson - to bylo juz wyczyszczone ????
-wow- to podrzuc screena jak wygladalo zanim sie tym zajales
-wow- to podrzuc screena jak wygladalo zanim sie tym zajales

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
jeżeli ten temat jest aktualnie uznawany za wyczyszczony to chyba mamy jakieś inne pojęcie spamu... usunięto posty które mogły zostać (np to z linkiem do fotek) a zostawiono te które można by usunąć... Szymuś swoją drogą pomysł z zablokowaniem tematu też był "super"
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Marcinie - raz jeszcze powiem -
Siekson kasowal i go skasowali w hydeparku mimo iz faktycznie mial powod i faktycznie posty byly wyedytowane.
Ja sie w kasowanie w hyde bawic nie bede - chyba ze wali antysemityzmem, faszyzmem, labisem, badz czyms zabronionym poprzez polskie prawo. Tutaj tylko bloknalem zeby sie ostudzili - ale pozostawiam usuwanie w hyde innym osoba. Nie chce skonczyc jak siekson wrocbiony w cos ;D
Siekson kasowal i go skasowali w hydeparku mimo iz faktycznie mial powod i faktycznie posty byly wyedytowane.
Ja sie w kasowanie w hyde bawic nie bede - chyba ze wali antysemityzmem, faszyzmem, labisem, badz czyms zabronionym poprzez polskie prawo. Tutaj tylko bloknalem zeby sie ostudzili - ale pozostawiam usuwanie w hyde innym osoba. Nie chce skonczyc jak siekson wrocbiony w cos ;D
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
SzpiceR napisał(a):hah a taki zarcik wspólnyale niepowiem kto zna hasla
sam sobie robisz syf na forum.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):straszne... i tak bedzie coraz wikeszy przez neo-wakacje
Sam już nie wiem kto jest neo a kto nie.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
No przebrnałem przez całość...uff 20 stron i mnie nie ma - czuje się pominiety
A tak na serio - jest fajna rzecz, która działa na inteligentnych szczatkowo userów i ich uspokaja. Tu rozdajecie tylko warningi na PW i nikt nic ine wie i cichosza. ja spotkałem się z paskiem czerwonym WARN - 3 razy i ban. Dla zasłużonych wystarczy jeden i jak nie pomaga to ban. Uważam, że taki pasek pod awatarem (lub nawet zwykły dopisek, ze kolo ma warna) jest swietną sprawą tez dla innych userów bo informuje, ze z danym kolesiem coś bylo niedawno nie halo i lepiej uważać/omijać. Oczywiście taki warn powinien po ok. tygodniu sam zniknąć, jeśli pomógł.
To jest myslę doskonałe narzędzie dla modów do tego by pietnować spamerów/kretynów itp. i jeszcze lepsze narzedzia dla pracy admina bo wystarczy mu taki podpis u usera by baczniej mu sie przyjżeć i nie musi już pytać pozostałych modów co i jak...no najwyżej przed ostatecznym zbanowaniem skorygować za co dostał 3 Warningi - jesli słusznie 4 ban. I to myslę na stałych macicieli typu labiss, outlaw itp podziałało by dużo lepiej niż banwanie dla przykładu raz na miesiąc. Taki warn publiczny powinien zadzialać jak lapmka ostrzegawcza we wszystkich kierunkach.
To tyle - Richie powinien pomysleć nad tym bo myslę ze warto z wielu powodów.
Na koniec - czemu o tym piszę, ze to takie super? Bo sam na jednym forum dostałem takiego warna i...to działa

A tak na serio - jest fajna rzecz, która działa na inteligentnych szczatkowo userów i ich uspokaja. Tu rozdajecie tylko warningi na PW i nikt nic ine wie i cichosza. ja spotkałem się z paskiem czerwonym WARN - 3 razy i ban. Dla zasłużonych wystarczy jeden i jak nie pomaga to ban. Uważam, że taki pasek pod awatarem (lub nawet zwykły dopisek, ze kolo ma warna) jest swietną sprawą tez dla innych userów bo informuje, ze z danym kolesiem coś bylo niedawno nie halo i lepiej uważać/omijać. Oczywiście taki warn powinien po ok. tygodniu sam zniknąć, jeśli pomógł.
To jest myslę doskonałe narzędzie dla modów do tego by pietnować spamerów/kretynów itp. i jeszcze lepsze narzedzia dla pracy admina bo wystarczy mu taki podpis u usera by baczniej mu sie przyjżeć i nie musi już pytać pozostałych modów co i jak...no najwyżej przed ostatecznym zbanowaniem skorygować za co dostał 3 Warningi - jesli słusznie 4 ban. I to myslę na stałych macicieli typu labiss, outlaw itp podziałało by dużo lepiej niż banwanie dla przykładu raz na miesiąc. Taki warn publiczny powinien zadzialać jak lapmka ostrzegawcza we wszystkich kierunkach.
To tyle - Richie powinien pomysleć nad tym bo myslę ze warto z wielu powodów.
Na koniec - czemu o tym piszę, ze to takie super? Bo sam na jednym forum dostałem takiego warna i...to działa

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem, nie znam sie, to tylko propozycja majaca na celu usprawnienie pracy modow i dzialania calego forum. Zdaje sobie sprawe, ze tak jak wiele innych, wcale zlych propozycji z mojej strony, i ta pewnie bedzie olana cieplym moczem. Potem za rok ktos to zrobi i bedzie sie chwalil jak wspaniale i madrze to wymyslil - historia lubi zataczac takie kola.
brak opisu...
-
Thrillco napisał(a):Zdaje sobie sprawe, ze tak jak wiele innych, wcale zlych propozycji z mojej strony, i ta pewnie bedzie olana cieplym moczem. Potem za rok ktos to zrobi i bedzie sie chwalil jak wspaniale i madrze to wymyslil - historia lubi zataczac takie kola.
Taki sam pomys zarzucil prawie rok temu janusz. Zatem w tym przypadku to Ty sie chwalisz z prawie rocznym opoznieniem jak to madrze wymysliles

Pierwszy post w temacie punkt drugi
viewtopic.php?t=10692
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
siekson jak nie doczytales - nie chwale sie, rzucam propozycje, mozesz to nazwac ponowieniem. Tak czy siak patentu na to nikt nie ma i miec nie bedzie to i sprawy nie ma
Tak jak nie ma sprawy realizacji tego pomyslu i wielu innych, ktore powinny byc wdrozone, bo jak sie nie idzie do przodu to sie stoi w miejscu czyli cofa.

brak opisu...
-
Thrillco napisał(a):Tak jak nie ma sprawy realizacji tego pomyslu i wielu innych, ktore powinny byc wdrozone
No i tu niestety masz racje. Chociaz ja tam mam wiele optymizmu i wiary w naszych dzielnych administratorow.
gelo007 napisał(a):HahaSiekson widać, że prawnik z Ciebie dobry będzie xD.
Juz jest drogi Watsonie. Juz jest

-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości