Zobacz wÄ…tek - konkretny kask
NAS Analytics TAG

konkretny kask

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Pomian » 4/6/2008, 20:27

o Airoh mi się podoba. Jak na razie wybierałbym z takich firm jak: shoei, airoh, nolan i hjc z waszych opinii zrozumiałem, że lazer raczej odpada.. kosta a skoro się zajmujesz kaskami może Ty byś mi coś polecił? Widzę z Wawa może bym wpadł tam do salonu do ciebie jakbym się już zdecydował na jakiś kask :) oczywiście po kask :D
YAMAHA YZF R6 2003r.
Pomian
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dambandit » 4/6/2008, 21:56

kosta napisał(a):dambantid tak czytam twoje posty i sie zastanawiam czy ty wogle wiesz coś więcej o innych firmach niż nolan ?? bez urazy stary ale co post to tylko nolan najlepiej szczękowy kibel i n82. ja sprzedaje kaski różnych firm u siebie w salonie i nie zgodze sie po raz enty że hjc nie zachwyca, i nie zgodze sie po raz enty że nolan to jest jakiś mega wypas bo nie jest ma utarta opinie na naszym rynku i jak toyota leci na renomie.

Jak czytasz moje posty to napewno tez przeczytałes że chciałem kupic shoei multitec jednak zrezygnowałem nie było mnie poprostu stac ( narazie nie mam stałej pracy studiuje ). Nigdy nie napisałem ze nolan jest najlepszy . Jesli ktoś szuka kasku za 500 zł to polecam mu n62 bo troche w nim jezdziłem i według mnie jest naprawde dobry , porównuje go np do nitro , mojego pierwszego kasku , który tez kiedys kosztował 450 zł to całkiem inna liga . Nie uwazam ze nolan to najlepsza firma kupiłem według mnie najlepszy kask na jaki mnie było stac , chciałem szczekowca bo nosze okulary . Mam nadzieje ze kiedyś kupie sobie shoei lub schoubertha .

Jeżdziłem w kaskach firmy nitro , lazer , hjc ( jedna runda ) no i obecnie mam tego nolana n102 i dlamnie jest to najbardziej komfortowy kask jaki miałem na głowie , najlepiej leży . Pewnie shoei multitec jest jeszcze lepszy wcale temu nie zaprzeczam . Jednak duzo ludzi chwali nolana na forum ta firma cieszy sie dobra opinią .
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez turboponczek » 5/6/2008, 16:35

kosta napisał(a):dambantid tak czytam twoje posty i sie zastanawiam czy ty wogle wiesz coś więcej o innych firmach niż nolan ?? bez urazy stary ale co post to tylko nolan najlepiej szczękowy kibel i n82. ja sprzedaje kaski różnych firm u siebie w salonie i nie zgodze sie po raz enty że hjc nie zachwyca, i nie zgodze sie po raz enty że nolan to jest jakiś mega wypas bo nie jest ma utarta opinie na naszym rynku i jak toyota leci na renomie.

identyczna opinie na temat nolana przedstawił koles u którego kupowałem Airoha.. mówił ze nolan jedzie od paru lat na opini.
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez scigant88 » 15/7/2008, 15:36

kaski lazer to tylko te drozsze sa lepsze a tak to chyba nie bardzo ja bym polecal nolan,agv,nitro te drozsze powyzej 400 zl
scigant88
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości

na górê