Geneza naszych forumowych ksywek
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Geneza naszych forumowych ksywek
Szukalem podobnego tematu ,jednak nie znalazlem ,jezeli dubluje to niech sie ktos tym zajmie z gory
Jak w tytule
Piszcie skad sie wziely wasze ksywki ,moze znajda sie jakies ciekawe historie
Zawsze mialem ksywke MOLQ ,ale chcialem cos bardziej oryginalnego ,wiec wybralem Piankowego Marynarzyka
Jak ktos sie orientuje to wie ,ze Piankowy Marynarzyk pojawil sie w filmie Ghostbusters
Oto ta scena
http://www.youtube.com/watch?v=X_loG8AQKtY (otwórz link)
Wyrabiscie smieszna i mocno nasaczona dramaturgia ,a mina Piankowego i tekst Billa Murraya "Tego nie widzi sie na codzien" - miażdżą

Jak w tytule

Zawsze mialem ksywke MOLQ ,ale chcialem cos bardziej oryginalnego ,wiec wybralem Piankowego Marynarzyka

Jak ktos sie orientuje to wie ,ze Piankowy Marynarzyk pojawil sie w filmie Ghostbusters

Oto ta scena

http://www.youtube.com/watch?v=X_loG8AQKtY (otwórz link)
Wyrabiscie smieszna i mocno nasaczona dramaturgia ,a mina Piankowego i tekst Billa Murraya "Tego nie widzi sie na codzien" - miażdżą

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
ekhm, moj login na unixie to simonw , ksywka z icnetu to Simon-W a wszystko od imienia i pierwszej literki nazwiska
Formalnie powinno byc
Simon L. M. W.
ale skrotowo uzywajac 1wszego imienia i nazwiska (polskiego) wychodzi tak wlasnie

Formalnie powinno byc
Simon L. M. W.
ale skrotowo uzywajac 1wszego imienia i nazwiska (polskiego) wychodzi tak wlasnie

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Żmija przypełzła do mnie na studiach, kiedy to znajomi stwierdzili, że nadeptując mi na ogonek w trakcie merytorycznej dyskusji prycham jadem (oby tylko) i nie spocznę dopóki nie powiem ostatniego słowa udowodniając komuś jak bardzo się mylił, a że do tego bywam dokuczliwym stworzeniem (w szczególności dla osób mi bliskich) wydawało się to idealnym określeniem mojej złośliwej natury. Tak też pozostało po dziś dzień.
*Oczywiście wszystko to z dużym przymrużeniem oka, w bardzo humorystycznym wydaniu.
*Oczywiście wszystko to z dużym przymrużeniem oka, w bardzo humorystycznym wydaniu.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
a moja wziela sie stad,z majac lat chyba 12 nie dosięgałem w swoim Simsonie dwoma nogami do ziemi,a wszyscy inni z którymi sie zadwałem byli starsi i nie mieli z tym problemu...
No i chyba od wieku,ktos palnął pare razy "młody jedzie" i tak juz zostało...
No i chyba od wieku,ktos palnął pare razy "młody jedzie" i tak juz zostało...
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
A moją ksywke to wymyślili kumple z boiska
Jeden ma Józef, drugi Epitafiusz, trzeci Szymański, A ja mam Johny

Jeden ma Józef, drugi Epitafiusz, trzeci Szymański, A ja mam Johny
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Kiedyś do firmy przyjechał obleśny grubas. Zaczął od "cześć, Rumcajs jestem" więc już tak na niego mówiliśmy, ten niestety kiedyś na mnie krzyknął "te grubas trzymaj" i tak się zaczęło. Niestety przezwisko jest bardzo zaraźliwe i wszyscy byli zaraz grubasami, ale przy mnie zostało najdłużej, bo chudzinką to nie jestem.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
U mnie nic szczególnego , koleżanki 3 letnia córka kiedyś tak na mnie wołała, przekręcała literki,mówiąc na mnie Palua albo Paluina, a potem kilka osób tak jeszcze zaczęło mówić i tak zostało ale tylko w internecie 

-
palua - VIP Ścigacz.pl
Asmodeus lub Asmodeusz (także Azmodan, dziś Amadeusz) jest złym duchem znanym głównie z biblijnej Księgi Tobiasza. Poza tym wzmianki o nim spotyka się w demonologii i w niektórych legendach talmudycznych, do których trafił prawdopodobnie z zoroastrianizmu w czasie, gdy terytoria Żydów przeszły w ręce perskich Achemenidów.
[pl.wikipedia.org]
nick w lineage
[pl.wikipedia.org]
nick w lineage

-
asmodeusz - Świeżak
"wiklad" - pierwsze 3 litery imienia i nazwiska. Używam jej tylko w necie. Niedawno znajomi ją podłapali i teraz przekręcają na "widłak".
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Szopekk jakos tak sie to do mnie przyczepilo... ktos mi kiedys powiedzial ze jestem podobny do szopa
hehe no i zostalo a jest szopekk bo tak na mnie kolezanki mowia xD a jest juz taki user jak szop chyba... przyzwyczailem sie i zostalo
a co do avataru to tak sie sklada ze nie przepadam za kotami ( Chatti mam nadzieje ze nie bedzie zala) i jakims dziwnym fartem czesto mi pod kola wpadaja...musze kupic naklejki co juz rozjechalem (nie widzial ktos takich??)
pozdro

a co do avataru to tak sie sklada ze nie przepadam za kotami ( Chatti mam nadzieje ze nie bedzie zala) i jakims dziwnym fartem czesto mi pod kola wpadaja...musze kupic naklejki co juz rozjechalem (nie widzial ktos takich??)
pozdro
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Na mnie od zawsze mówią Sępo <---od nazwiska , a w nicku jakoś mi sie napisało "e" zamiast "ę"
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Szopekk napisał(a):a co do avataru to tak sie sklada ze nie przepadam za kotami ( Chatti mam nadzieje ze nie bedzie zala) i jakims dziwnym fartem czesto mi pod kola wpadaja...musze kupic naklejki co juz rozjechalem (nie widzial ktos takich??)
1. Jak znam zycie - wlasnie zaczal bic Twoj zegar :D
2. Pomysl iscie GENIALNY z nalepkami, kotek, kotek, jezyk, piesek, pan policjant, duzy radiowoz, krowka :) Jak za czasów 1 wojny ... uderz na gg/pw :D Mam plan
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3