Motomotion - warszawa - prosba
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Motomotion - warszawa - prosba
Witam, w najblizszym czasie chcialbym zakupic motocykl dokladniej suzuki sv 650
widzialem na stronie motomotion,
http://www.motomotion.pl/
ze maja tam 3 sztuki, z racji ze do waw-y mam dosc daleko, a czasu niewiele (wiec dlugie wyprawy tylko w sobote i niedziele), nie chcial bym tracic nadaremnie czasu i ogladac kolejnego skladaka
Czy ktos ze stolicy moglby zobaczyc te sv i napisac czy sa ok?
glownie interesuje mnie zółta z 2005r (z tej racji ze jest juz zarejstrowana)
Dzieki
widzialem na stronie motomotion,
http://www.motomotion.pl/
ze maja tam 3 sztuki, z racji ze do waw-y mam dosc daleko, a czasu niewiele (wiec dlugie wyprawy tylko w sobote i niedziele), nie chcial bym tracic nadaremnie czasu i ogladac kolejnego skladaka

Czy ktos ze stolicy moglby zobaczyc te sv i napisac czy sa ok?
glownie interesuje mnie zółta z 2005r (z tej racji ze jest juz zarejstrowana)
Dzieki
- blantek212
- Świeżak
fandzoilisz napisał(a):nie sa ok
Czemu mowisz ze nie sa ok? ogladales je?
Czytalem troche na roznych forach o nich i opinie sa podzielone, wiadomo jak ktos chandluje to zawsze musi zarobic,a ze kazdy idzie na latwizne i......
Chetnie bym wysluchal opini kogos kto widzial te egzemplaze
Ps.
moze macie jakies zaufane komisy (gdzie stoi sv650?)
Widze ze nie ma nikogo uprzejmego kto by zucil okiem na te maszynki, trudno poszukam czegos blizej

- blantek212
- Świeżak
Hej blantek ja ci zerkne na te SVki
jestem z wawy a dziś akurat po pracy jadę w tamtym kierunku nie wiem tylko do której oni tam pracują ja w biurze siedze do 17.
ja o motomotion mam dobre zdanie wiele razy tam byłem oglądałem sprzęty i sądze ze dobrze je robią bo wiadomo ściągają z za granicy... 

-
YZF R1 - Moderator
- fandzoilisz
- Bywalec
Dzieki YZF R1 bede wdzieczny, przynajmniej bede mial juz jakis poglad czy warto jechac czy nie.
Kurcze nie wiem jak jest w warszawie, i szczerze mowiac wszystko mi jedno
a jesli chodzi o motomotion to opinie sa rozne, jedni pisza ze jest ok inni ze przekrety, jednak i tak chyba w necie przewaga jest pozytywnych opini
Kurcze nie wiem jak jest w warszawie, i szczerze mowiac wszystko mi jedno

a jesli chodzi o motomotion to opinie sa rozne, jedni pisza ze jest ok inni ze przekrety, jednak i tak chyba w necie przewaga jest pozytywnych opini
- blantek212
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Witam blantek byłem oglądałem niestety ale obsługa była zaganiana i nie bardzo miałem z kim pogadać odpalono mi ją pali ładnie sprawdzałem przed odpaleniem silnik był zimny. Motocykl w stanie wizualnym musze powiedzieć bardzo dobrze wygląda nie widać żadnych klejeń lakierowań itp nie dopytałem co było naprawiane a napewno coś było bo oni wszystko ciągną z zagranicy z jakimiś małymi defektami, także wizualnie posunoł bym się do określenia igła mechanicznie na te kilkanaście minut oglądania uważam że jest wszystko ok moto odpaliło odrazu silnik pracuje cicho i stabilnie nie styka nie puka, ładnie sięwkręca oczywiście nie kręciłem go ostro bo zimny był. Motocykl wygląda na nie zniszczony siedzenia manetki nie zużute, nie jeździęłm nim więc do sprawdzenia napewno zostaje skrzynia i spzęgło i zawieszenie ale tak to za tą cene sądze ze możesz śmiało brać! tyle mogłem zrobić napewno nie jest to składak ani żadna lakiernia. pozdrówka
fandzoilisz a jakieśkonkrety czemu nie są ok żeby chłopaka nie wy....li

fandzoilisz a jakieśkonkrety czemu nie są ok żeby chłopaka nie wy....li
-
YZF R1 - Moderator
Wielkie dzieki, piwko dla ciebie
Ciesze sie ze zerknoles na to moto, teraz przynajmniej wiem ze warto przejechac sie i zobaczyc, pewnie zawitam tam jakos w srode (za tydzien), i zobaczymy jak sie sprawy potocza
Jeszcze raz wielkie dzieki za zerkniecie
Ps.
Z niecierpliwoscia czekalem na twoja odpowiedz
fandzoilisz-mam wrazenie ze piszesz tylko po to zeby sobie postow nabic, jak juz cos piszesz to napisz jakies konkrety

Ciesze sie ze zerknoles na to moto, teraz przynajmniej wiem ze warto przejechac sie i zobaczyc, pewnie zawitam tam jakos w srode (za tydzien), i zobaczymy jak sie sprawy potocza

Ps.
fandzoilisz-mam wrazenie ze piszesz tylko po to zeby sobie postow nabic, jak juz cos piszesz to napisz jakies konkrety
- blantek212
- Świeżak
ja sie nie udzielam jestem zbyt postronny znam właściciela i brata właściciela motomotion, pożądne z nich chłopaki jako ludzie od strony biznesowej nie napisze bo nie wnikałem
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):ja sie nie udzielam jestem zbyt postronny znam właściciela i brata właściciela motomotion, pożądne z nich chłopaki jako ludzie od strony biznesowej nie napisze bo nie wnikałem
dlaczego przestali wspolpracowac z Maryla rodowicz lub beata kozidrak?

ogladalem 3 motocykle, w zadnym stan rzeczywisty nie odpowiadał ogłoszeniu
- fandzoilisz
- Bywalec
blantek212 napisał(a):Wielkie dzieki, piwko dla ciebie![]()
Ciesze sie ze zerknoles na to moto, teraz przynajmniej wiem ze warto przejechac sie i zobaczyc, pewnie zawitam tam jakos w srode (za tydzien), i zobaczymy jak sie sprawy potocza![]()
Ps.
spoko nie ma problemu jeśli moge pomóc drugiemu motocykliście to zawsze pomagam, pojedziesz ocenisz własnym okiem ja bym kupił gdyby to miał być moto dla mnie tyle doodam.

-
YZF R1 - Moderator
- blantek212
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Kupiłem Yamahę Xj u nich. podobno nie była robiona tylko w takim stanie przywieziona, obsługa miła, motor wyglądał ok... Kupiłem. Nawet nie jechałem na nim przed kupnem. Jak ruszyłem okazało się że sprzęglo coś nie trzyma jak powinno... zrobili od ręki bez żadnego skrzywienia i wyjechałem swoim pierwszym moto.
Do tej pory żadnych zastrzeżeń do sprzętu nie mam a sprzedawca jak najbardziej ok!
Jest też opcja sprawdzić geometrię ramy przez niezależnego speca a koszty pokrywa motomotion jak okazuje sie że rama jest krzywa
Do tej pory żadnych zastrzeżeń do sprzętu nie mam a sprzedawca jak najbardziej ok!
Jest też opcja sprawdzić geometrię ramy przez niezależnego speca a koszty pokrywa motomotion jak okazuje sie że rama jest krzywa
- qwertx01
- Świeżak
qwertx01 dzieki za swoja opinie, kazde zadanie sie liczy, widze ze podchodza do klijenta zgodnie z zasada "nasz klijent nasz pan" hehe
Kilka razy czytalem na forach ze wlasnie obsluga jest spoko itd. to dobrze o nich swiadczy, wiadomo jak ktos kupi i bedzie zlom to za rok pojedzie gdzies indziej, a jak bedzie ok to znowu do nich.

Kilka razy czytalem na forach ze wlasnie obsluga jest spoko itd. to dobrze o nich swiadczy, wiadomo jak ktos kupi i bedzie zlom to za rok pojedzie gdzies indziej, a jak bedzie ok to znowu do nich.
- blantek212
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Tez jestem ciekawa konca tej historii. Tylko cos kolega sie nie pojawia.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 7 gości