Zniżki ze skutera
• Strona 1 z 1
Zniżki ze skutera
Witam!!!
Mój brat kupił sobie skuter i ja chce go na siebie zarejestrować mam 20lat i 2 lata prawko na samochody i teraz mam pytanie w jakiej firmie mam go zarejestrować aby szły mi zniżki na samochód?
Mój brat kupił sobie skuter i ja chce go na siebie zarejestrować mam 20lat i 2 lata prawko na samochody i teraz mam pytanie w jakiej firmie mam go zarejestrować aby szły mi zniżki na samochód?
- Mariusz123
- Świeżak
Przejdź sie do hestii sam tam ubezpieczam motocykl niskie ceny, a obsługa porządna.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Zajonc napisał(a):Akurat przykład z PZU mam na młodszej siostrze. Sqt zarejestrowany normalnie jako motorower i zniżki obowiązują, bo właśnie kupiła sobie samochód. Jeszcze coś?
Tak samo mam w PZU, zanim zarejestrowałem samochód na siebie, jeździłem 3 lata motocyklem i zniżki mi przeszły.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
pytałem się u doradcy i wszędzie idzią zniżki z motoroweru a tak wogóle to w pzu jest najteaniej jeśli chodzi o motorower a jeśli o samochód to unica
...

- Mariusz123
- Świeżak
Zniżki za motoroweru też naliczają, ale zniżki z innych firm ubezpieczeniowych już nie,a na przykład w Alliansie nie robią z tym problemów.Jednak tylko w Pzu ceny OC na moto są w miarę sensowne. Ja mimo zwyżki 40% zamknąłem się w 250zł z NW.
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości