niska osoba a cross
• Strona 1 z 2 • 1, 2
niska osoba a cross
witam was !! mam do was pytanie . Mój kolega jest małego wzrostu jeżdzi już na motorach i miał skuter teraz chciał kupić sobie jakiegoś enduro zarejestrowanego aby mógł jeżdzić nim po mieście i w terenie lecz niestety ma tylko 158 cm wzrostu czy wiecie możę jakie motorki mają nisko siedzenia ??chodzi mi tylko i wyłącznie o moto w teren czy jest możę jakaś 125 z niskim siedzeniem ???
z góry dziekuje pozdrawiam kopek92 !!!!!!!!!!!!

z góry dziekuje pozdrawiam kopek92 !!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowano 9/9/2006, 09:36 przez kopek92, łącznie edytowano 2 razy
-
kopek92 - Świeżak
Tak na marginesie to crossem nie da sie jezdzić po mieście bo nie ma homologacji a KMX 125 to jest endurko
Pozdrawiam 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Kopek pierwsze co to zobacz jak Ty piszesz, tego sie nie da przeczytac, Twoje zdania sa calkowicie niezrozumiale. Naprawde nie widzisz, że gdy sie je czyta, to one sa bezsensu i trzeba sie domyślać o co Ci chodziło?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
jak uważasz że się czepiam to weź mi to wytlumacz:
"Mój kolega jest małego wzrostu jeżdzi już na motorach i miał skuter teraz chciał kupić sobie jakiegoś enduro zarejestrowanego <b>aby mógł jeżdzić nim po mieście i w terenie </b>lecz niestety ma tylko 158 cm wzrostu czy wiecie możę jakie motorki mają nisko siedzenia ??<b>chodzi mi tylko i wyłącznie o moto w teren</b> czy jest możę jakaś 125 z niskim siedzeniem ??? "
albo o co tutaj kaman
"dosięgał końcówkami palców prawie wcale"
się nie czepiam, bo jak zauwazyles na ortografy nie zwracam uwagi, chociaz u Ciebie thrillco tez pare takich widzialem ze od razu rzucały sie w oczy... a jak można coś przeczytać ze zrozumieniem, skoro jest napisane bez zrozumienia ?
"Mój kolega jest małego wzrostu jeżdzi już na motorach i miał skuter teraz chciał kupić sobie jakiegoś enduro zarejestrowanego <b>aby mógł jeżdzić nim po mieście i w terenie </b>lecz niestety ma tylko 158 cm wzrostu czy wiecie możę jakie motorki mają nisko siedzenia ??<b>chodzi mi tylko i wyłącznie o moto w teren</b> czy jest możę jakaś 125 z niskim siedzeniem ??? "
albo o co tutaj kaman
"dosięgał końcówkami palców prawie wcale"
się nie czepiam, bo jak zauwazyles na ortografy nie zwracam uwagi, chociaz u Ciebie thrillco tez pare takich widzialem ze od razu rzucały sie w oczy... a jak można coś przeczytać ze zrozumieniem, skoro jest napisane bez zrozumienia ?
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
widzisz
jak sie postarasz to potrafisz
(ps. założe sie że jakby Ci odpowiedzieli w Twoim stylu to i tak byś nie zrozumiał)
A do crossa to trzeba sie przyzwyczaic, jak go opanuje to nawet jak będzie dla niego za wysoki to nie będzie mu to sprawiało problemu

A do crossa to trzeba sie przyzwyczaic, jak go opanuje to nawet jak będzie dla niego za wysoki to nie będzie mu to sprawiało problemu

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
o czym ty do mnie rozmawiasz?
mów do mojej ręki
(ps. debil który się pyta o rzeczy które wie 12latek śmie kogoś nazywać głupim
jesteś żałosnym dzieciakiem
no ile masz lat dziecko neo?)

(ps. debil który się pyta o rzeczy które wie 12latek śmie kogoś nazywać głupim

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
ok! nie kłudźcie sie mój kolega chce endruro mocniejszy motor bez przesady on nie jest taki mały !! motor niż mini bike z silnikiem od kosiarki czy od nie wiadomo czego który odpala sie na linkę mi chodzi o endurą coś na podobe kawasaki kmx, czy yamaha dt 125 tylko chociaż o 10 cm niższym siedzeniem albo 8 cm może to być 50ccm
-
kopek92 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości