250-tki
• Strona 1 z 1
250-tki
A moze zrobimy temat o 250-tkach wszelakich. Kolega Sorbinian wiele moze powiedziec o Ninja 250. Ktos wspominal, ze ma sie pojawic jakas sportowa 250-tka od yamaszki.
Ja natomiast troszke jezdzilem Yamaha YBR 250 i moge powiedziec, ze do miasta jest super. Co prawda ma 21 KM ale jest calkiem spoko.
A wiec, jesli ktos ma albo bedzie mial jakies wiesci ze swiata 250-tek to niech pisze TU.
Ja natomiast troszke jezdzilem Yamaha YBR 250 i moge powiedziec, ze do miasta jest super. Co prawda ma 21 KM ale jest calkiem spoko.
A wiec, jesli ktos ma albo bedzie mial jakies wiesci ze swiata 250-tek to niech pisze TU.
-
rambo wwa - Świeżak
Ja słyszałem o Suzuki RGV 250, ponoc najlepszy z 250 v max ok 230km/h 0-100 troszke ponad 4 sek
Lecz jest jedna jego wada poważna
SPALANIE przy spokojnej jezdziw wynoci 8L a na ostro to nawt do 15L
Pozdr
Lecz jest jedna jego wada poważna
SPALANIE przy spokojnej jezdziw wynoci 8L a na ostro to nawt do 15L
Pozdr
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

-
ChudyNs1 - Świeżak
Herbatka przeciez jak nie chcesz to nie musisz tu pisac. Nikt cie do tego nie zmusza.
Temat zalozylem dla ludzi, ktorzy chcÄ… cos w tym temacie powiedziec. Podzielic sie uwagami itd. Nie masz ochoty to nie czytaj i juz.
A wracajac do tematu to np Aprilia RS 250 tez jest bardzo fajna, ale to wszystko sa stare motocykle. Spalanie w niej tez jest kosmiczne.
Swoja droga uwazam, ze rynek 250-tek bedzie sie powiekszal. Przykladem jest nowa Ninja. 250-tki sa o niebo lepsze od 125. Nowe 4 suwy naprawde mala pala przy takiej pojemnosci. Luka pomiedzy 125, a 600 powinna byc wypelniona wlasnie taka klasa.
Temat zalozylem dla ludzi, ktorzy chcÄ… cos w tym temacie powiedziec. Podzielic sie uwagami itd. Nie masz ochoty to nie czytaj i juz.
A wracajac do tematu to np Aprilia RS 250 tez jest bardzo fajna, ale to wszystko sa stare motocykle. Spalanie w niej tez jest kosmiczne.
Swoja droga uwazam, ze rynek 250-tek bedzie sie powiekszal. Przykladem jest nowa Ninja. 250-tki sa o niebo lepsze od 125. Nowe 4 suwy naprawde mala pala przy takiej pojemnosci. Luka pomiedzy 125, a 600 powinna byc wypelniona wlasnie taka klasa.
-
rambo wwa - Świeżak
RS nie musza byc takei stare... robili je do 2003 roku z tego co pamietam. Ja mialem z 96 i byla ok (bardziej mi sie podobala ta wersja). Silnik ten sam co w Suzuki. Spalanie u mnie wychodzilo okolo 7.5l/100
-
kravec - Administrator
mało tych 250 ale rs mialem okazje widziec i nawet sie przejechac i powiem ze fajna zabawa
osiagi super
i spalanie koleszka mowi ze spalanie duze ale placzu nie ma
Pozdro

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
rambo wwa napisał(a):Herbatka przeciez jak nie chcesz to nie musisz tu pisac. Nikt cie do tego nie zmusza.
Nie napisalem czegos, nie podzielilem sie uwagami? To w takim razie specjalnie dla Ciebie rozwine moja poprzednia wypowiedz, uwazam, iz rozbijanie 2kolek na 4 czesci (fora) to i tak duzo, mamy temat o motocyklach, o >125ccm , o terenowcach i jeszcze Ci malo?
-
herbatka - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości