My i nasze sprzety po wypadkach,slizgach itp...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
No nie wiem czy przez pierdoły, jak sie siada na moto to trzeba byc chyba odpowiedzialnym, bo nie tylko ty mozesz zginąc ale i inni uczestnicy ruchu... Głupio tak ze moto nie ma szans w zderzeniu z samochodem ;/(chyba ze z maluchem troche ma
)

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
zzzubek to widzę ładnie się poskładałeś...
Najszczersze wyrazy współczucia i szybiego powrotu po czymś takim do zdrowia... A w ogóle jak to sie stało jeśli można wiedzieć...
A co do kontaktu motoru z maluchem... myślę że i tak nie było by ciekawie...:/
Ostatnio w Rawiczu jeden gość miał wypadek R1... jadąc na jednym koło 100km\h przewrócił go pęd powietrza z ciężarówki jadącej z naprzeciwka... Z tego co słyszałem to obeszło sie "tylko" potłuczeniem i złamanym otwarciem palca u reki.

A co do kontaktu motoru z maluchem... myślę że i tak nie było by ciekawie...:/
Ostatnio w Rawiczu jeden gość miał wypadek R1... jadąc na jednym koło 100km\h przewrócił go pęd powietrza z ciężarówki jadącej z naprzeciwka... Z tego co słyszałem to obeszło sie "tylko" potłuczeniem i złamanym otwarciem palca u reki.
- Marcomk
- Świeżak
hugo2003 napisał(a):zzzubek a tomnosc straciles?? pamietasz jak to sie stalo??? i ile tak mniej wiecej jechales??? kurde spolczucia Stary..... palnujesz jeszcze usiasc na moto?? kurde to ja w porownaniu z Toba to jestem tylko zadrasniety...:/
tak bylem przytomny przez caly czas, wypadek mialem we wloszech przykleilem sie w bande. Ty pytasz czy wsiade

Anja napisał(a):polecam temat z wypadkami na STUNTPOLAND jeden chlopaczek od roku niemoze stawac na noge po glebie przy niskiej predkosci
Kolezanko ja rozbilem sie z jakis 40 max 50 km/h bo do tylu zdazylem wychamowac, a mialem pekniety kregoslum przestawione 2 kregi ledzwiowe zlamane 2 zebra zlamany palec, wyszedl mi miesien z nogi, naderwalem miesien klatki piersiowej i barku. 70 szwow 5 godzin operacji, mialem miec kolejna ale po seri badan stwierdzili ze nie bede mial. nie czulem nog przez miesiac i sralem pod siebie. a w sumie lezalem na plecach okolo 3 miesiace i dopiero powinienem ze szpitala wychodzic bo zwolnilem sie na wlasna prosbe i przylecialem do polski.
SzpiceR napisał(a):glupi ma szczescie
ta dzieki.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
O dżizusie! Mi tdm-a z nóżki na poboczu w stromy rów poleciała - w zasadzie to kumplowi - tak na 5 km się przesiedliśmy (FUCK!) - biegnąc za nią w dół pagórka portki podarłem, kolana potłukłem, swój kask zdeptałem i... na dole rozpacz! Brrrr... jak sobie tylko przypomnę!
Zzzubek - zdrowia życzę!

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
zzzubek napisał(a):SzpiceR napisał(a):glupi ma szczescie
ta dzieki.
To nie o Tobie bylo a o kolesiu z R1 na kole.
Jak pytacie sie zzubeka co sie stalo to chyba nie czytacie forum dokladnie bo ja cala historie znam juz gdzies pisal

-
Saimek - VIP Ścigacz.pl
zzzubek silny gosc, nie ma co zyczyc powrotu na moto bo wiadomo, ze na pewno wroci
Jesli juz to zyczyc, zeby jak najszybciej
Hehehehe rispekt od Big Mamy kolego.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
hmm prawie jak nie zniszczalny ehh nikomu tego nie życzę... i dziękować bogu że włosi mają dobre szpitale
hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie
skoro nadal chcesz śmigac
P
Respekcik

hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie

Respekcik

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Jonyl napisał(a):No nie wiem czy przez pierdoły, jak sie siada na moto to trzeba byc chyba odpowiedzialnym, bo nie tylko ty mozesz zginąc ale i inni uczestnicy ruchu... Głupio tak ze moto nie ma szans w zderzeniu z samochodem ;/(chyba ze z maluchem troche ma)
Nie zaczailes wogole, mialem na mysli doniczke, i upadki ze schodow.
hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie Very Happy skoro nadal chcesz śmigac RazzP
Po wypadku, chec i milosc do motocykli jedynie rosnie, jezeli tego nie rozumiesz, to dziwie sie co robisz na tym forum.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie Very Happy skoro nadal chcesz śmigac RazzP
Po wypadku, chec i milosc do motocykli jedynie rosnie, jezeli tego nie rozumiesz, to dziwie sie co robisz na tym forum.
ale ja nie miałem nic złego na myśli w sensie że masz coś z głową... ale chodziło mi o to że po tak tragicznym wypadku nie chcesz sobie dac spokoju na pewien czas.. a ty mimo wszystko za wszelką cene chcesz wsiąść na swoje "maleństwo" i ganiac dalej i dlatego jest poniżej napis "Respekcik"
sam miałem mały wypadek przy 50 wpadłem w rób i wyrzuciło mnie z moto co prawda tylko fikołek na plery ale nic się nie stało ponadto cudem ominąłem 2 drzewa i kierowce który leciał jak szalony na winklu żebym sec wcześniej nie skrecił bliżej pobocza musieli by mnie zdrapywać z asfaltu. kocham motocykle i byc moze tak jak ty pawał bym chęcią do jazdy

Tak więc życzę szybkiego powrotu do zdrowia i wielki Szacun że pomimo takiego wypadku chcesz jak najszybciej wrócic do poprzedniego życia

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
he juz sie na bandita przymierzalem ale skurcze mnie w lewa noge lapia jak sciagam z podnozki
ale nie powiem mam paranoje jak na plecaku jade. a po wypadku to przepuszczalem kazdy samochod mimo ze byl daleko i oczy mialem w tylku.

- Załączniki
-
- a to moj gorset jak ktos chce kupic to jest na allegro jak sie uczylem chodzic i w ogole jak wstawalem musialem to miec. tydzien temu zdiolem.
- busto.jpg (78.81 KiB) Przeglądane 3051 razy
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!

-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
w każdym razie ukłon i uścisk dłoni kolegi że nie załamał się po wypadku. Więcej blizn niż ja po bijatykach...
btw..mnie też nie ominął wypadek, chociaż sam nie wiem jak to zakwalifikować. Zdarza mi się jeżdzić swoją honda (vfr 800) póżno w nocy i wyjeżdzam wtedy na trase (okolice A4, Bielan Wr..) to jest koło 3 w nocy, ostatnio jechałem specjalnie zwolniłem bo wiedziałem że sarny i szaraki lubią przelatywać przez jezdnie, licznik pokazywał z 110km/h , ciemno jak w d.....i choler.....najechałem na butelke która była na środku drogi....
...skoczyło się lepiej niż mogło...
Dziękuje bogu że był tam tylko rów a nie drzewa.
Butelke zobaczyłem dopiero jak na nią najechałem..
Szlaq to trafił.
pozdrawiam

btw..mnie też nie ominął wypadek, chociaż sam nie wiem jak to zakwalifikować. Zdarza mi się jeżdzić swoją honda (vfr 800) póżno w nocy i wyjeżdzam wtedy na trase (okolice A4, Bielan Wr..) to jest koło 3 w nocy, ostatnio jechałem specjalnie zwolniłem bo wiedziałem że sarny i szaraki lubią przelatywać przez jezdnie, licznik pokazywał z 110km/h , ciemno jak w d.....i choler.....najechałem na butelke która była na środku drogi....

Dziękuje bogu że był tam tylko rów a nie drzewa.
Butelke zobaczyłem dopiero jak na nią najechałem..
Szlaq to trafił.
pozdrawiam
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Nie ma porównania do chłopaków ale "łatka" którą załapałem na kolanie jakoś nie może zniknąć od listopada 2006....
Taka pierdoła a dwa tygodnie nie mogłem zbytnio chodzić a o wejściu po schodach mogłem sobie tylko pomarzyć... nadgarstek i przedramię napierdal**y mnie trochę dłużej.

Taka pierdoła a dwa tygodnie nie mogłem zbytnio chodzić a o wejściu po schodach mogłem sobie tylko pomarzyć... nadgarstek i przedramię napierdal**y mnie trochę dłużej.
- Załączniki
-
- Obraz 0016.jpg (66.92 KiB) Przeglądane 2865 razy
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
-
Ragnos - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3