Zobacz wątek - <i>[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]</i>
NAS Analytics TAG

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Komentarze użytkowników
_________

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Postprzez Ścigacz » 25/5/2008, 09:31

Dyskusja na temat: I runda WMMP - pełna relacja foto, video
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
I runda WMMP - pełna relacja foto, video
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 09:31

To się nazywa multimedialna relacja! Po co nam telewizja na torze Poznań jak mamy Ścigacz.pl! Szacun! Dzięki!<br><hr>rYś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 11:56

Relacja może być. Ale dwa zastrzeżenia - REKORD TORU potraktowaliście jak temat uboczny! Cóż pewnie co chwila padają rekordy! Po drugie skąd wytrzasneliście tą laske od wywiadów. Nie stać was na coś lepszego i profesjonalnego, tylko musicie brac pierwszą lepszą blacharę? Zmiencie ją koniecznie!<br><hr>sewek 2008
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 14:59

To fakt laska jest beznadziejna<br><hr>rudi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 19:52

Chłopaki, więcej luzu! Dajcie spokój dziewczynie,starała się... cieszcie się, że macie relacje dzięki Ścigacz.pl i takich świetnych zawodników.
Wilku oby tak dalej albo i jeszcze wyżej :) <br><hr>Lili_SkC
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 20:42

PAWEŁ SZKOPEK - THE BEST!!!!!!!<br><hr>haga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 20:53

Komentatorzy napisał(a):Chłopaki, więcej luzu! Dajcie spokój dziewczynie,starała się... cieszcie się, że macie relacje dzięki Ścigacz.pl i takich świetnych zawodników.
Wilku oby tak dalej albo i jeszcze wyżej :) <br><hr>Lili_SkC<br>
Jakby Chmielu, Wilku i Szkopek tak by się starali jak ta laska, to by jezdzili w Pretendentach. Na tym poziomie same staranie nie wystarczy. Trzeba mieć trochę profesjonalizmu, skoro przeprowadza się wywiady z wysokiej klasy zawodnikami! Ja oczekuję rzetelnych wywiadów a nie chi, śmichy i głupie miny. Taki sam profesjonalizm reprezentuje zresztą i sam Tor Poznań- bo niedługo nie będzie gdzie się ścigać i trzeba będzie jezdzić zagranicę na profesjonalne tory.<br><hr>rudi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 22:29

Komentatorzy napisał(a):Chłopaki, więcej luzu! Dajcie spokój dziewczynie,starała się... cieszcie się, że macie relacje dzięki Ścigacz.pl i takich świetnych zawodników.
Komentatorzy napisał(a):Jakby Chmielu, Wilku i Szkopek tak by się starali jak ta laska, to by jezdzili w Pretendentach. Na tym poziomie same staranie nie wystarczy. Trzeba mieć trochę profesjonalizmu, skoro przeprowadza się wywiady z wysokiej klasy zawodnikami! Ja oczekuję rzetelnych wywiadów a nie chi, śmichy i głupie miny. Taki sam profesjonalizm reprezentuje zresztą i sam Tor Poznań- bo niedługo nie będzie gdzie się ścigać i trzeba będzie jezdzić zagranicę na profesjonalne tory.<br><hr>rudi<br>
Skoro o mnie mowa, zabiorę głos. Mam nadzieję, że na kolejnych rundach będziecie mogli oglądać inną osobę wszak sama uważam, że jest ona potrzebna. Nikt nie powiedział, że potrafię przeprowadzać wywiady. Wyścigi są moją pasją i pod nieobecność redaktorów podjęłam się tego zadania. Być może źle postąpiłam, chcąc uwzględnić zawodników w relacji.. Oby następnym razem pojawił się np. Lovtza, który z pewnością ma większe doświadczenie, wiedzę i predyspozycję niż ja :) Tego wszystkim czytelnikom i sobie również życzę. A co do inwektyw skierowanych w moją stronę proponuję aby oceniali mnie moi znajomi i ludzie, z którymi współpracuję.... <br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2008, 22:47

Nie wiem czemu czepiacie się komentarza, nie sądzę, żeby było to przeprowadzone jakoś nieprawidłowo. Zresztą do gadania to każdy mądry, ciekawe jak sami byście poprowadzili taki wywiad.<br><hr>Daytona Fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/5/2008, 18:15

Komentatorzy napisał(a):Jakby Chmielu, Wilku i Szkopek tak by się starali jak ta laska, to by jezdzili w Pretendentach. Na tym poziomie same staranie nie wystarczy. Trzeba mieć trochę profesjonalizmu, skoro przeprowadza się wywiady z wysokiej klasy zawodnikami! Ja oczekuję rzetelnych wywiadów a nie chi, śmichy i głupie miny. Taki sam profesjonalizm reprezentuje zresztą i sam Tor Poznań- bo niedługo nie będzie gdzie się ścigać i trzeba będzie jezdzić zagranicę na profesjonalne tory.<br><hr>rudi<br>
Komentatorzy napisał(a):Skoro o mnie mowa, zabiorę głos. Mam nadzieję, że na kolejnych rundach będziecie mogli oglądać inną osobę wszak sama uważam, że jest ona potrzebna. Nikt nie powiedział, że potrafię przeprowadzać wywiady. Wyścigi są moją pasją i pod nieobecność redaktorów podjęłam się tego zadania. Być może źle postąpiłam, chcąc uwzględnić zawodników w relacji.. Oby następnym razem pojawił się np. Lovtza, który z pewnością ma większe doświadczenie, wiedzę i predyspozycję niż ja :) Tego wszystkim czytelnikom i sobie również życzę. A co do inwektyw skierowanych w moją stronę proponuję aby oceniali mnie moi znajomi i ludzie, z którymi współpracuję.... <br><hr>Żmija<br>
I super. Niektórzy powinni pisać niż pokazywać się na wizji. Więc przy tej opcji pozostańmy. Zwłaszcza, że na scigacz.pl brakuje redaktorów. A przydałaby się świeża krew z nowym podejściem do relacjonowania MMP. Zresztą zamierzam na żywo obserwować II rundę, więc może będziemy mieli okazję wymienić spostrzeżenia. Ojej, zapomniałem, że przecież niektórzy będą na wakacjach zagranicą. Wobec tego do IV rundy. Pozdrawiam serdecznie<br><hr>rudi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/5/2008, 18:50

Komentatorzy napisał(a):Nie wiem czemu czepiacie się komentarza, nie sądzę, żeby było to przeprowadzone jakoś nieprawidłowo. Zresztą do gadania to każdy mądry, ciekawe jak sami byście poprowadzili taki wywiad.<br><hr>Daytona Fan<br>
komentarza nikt się nie czepia tylko przeprowadzenia wywiadów. <br><hr>sewek 2008
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/5/2008, 21:44

Komentatorzy napisał(a):Nie wiem czemu czepiacie się komentarza, nie sądzę, żeby było to przeprowadzone jakoś nieprawidłowo. Zresztą do gadania to każdy mądry, ciekawe jak sami byście poprowadzili taki wywiad.<br><hr>Daytona Fan<br>
Komentatorzy napisał(a):komentarza nikt się nie czepia tylko przeprowadzenia wywiadów. <br><hr>sewek 2008<br>
Tak, tak, sprostuję - o przeprowadzanie wywiadów mi chodzi właśnie.<br><hr>Daytona Fan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/5/2008, 23:18

interesuje mnie jedno, a mianowicie, dlaczego motosyklowy serwis jakim jest scigacz.pl nie robi zdjec motocykli podczas zawodow a jedynie fotografuje same hostesy? i to wiekszosc ma krzywe ryje? ta strona schodzi na psy!!!<br><hr>motorider
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/5/2008, 00:09

Komentatorzy napisał(a):Skoro o mnie mowa, zabiorę głos. Mam nadzieję, że na kolejnych rundach będziecie mogli oglądać inną osobę wszak sama uważam, że jest ona potrzebna. Nikt nie powiedział, że potrafię przeprowadzać wywiady. Wyścigi są moją pasją i pod nieobecność redaktorów podjęłam się tego zadania. Być może źle postąpiłam, chcąc uwzględnić zawodników w relacji.. Oby następnym razem pojawił się np. Lovtza, który z pewnością ma większe doświadczenie, wiedzę i predyspozycję niż ja :) Tego wszystkim czytelnikom i sobie również życzę. A co do inwektyw skierowanych w moją stronę proponuję aby oceniali mnie moi znajomi i ludzie, z którymi współpracuję.... <br><hr>Żmija<br>
Komentatorzy napisał(a):I super. Niektórzy powinni pisać niż pokazywać się na wizji. Więc przy tej opcji pozostańmy. Zwłaszcza, że na scigacz.pl brakuje redaktorów. A przydałaby się świeża krew z nowym podejściem do relacjonowania MMP. Zresztą zamierzam na żywo obserwować II rundę, więc może będziemy mieli okazję wymienić spostrzeżenia. Ojej, zapomniałem, że przecież niektórzy będą na wakacjach zagranicą. Wobec tego do IV rundy. Pozdrawiam serdecznie<br><hr>rudi<br>
Jeżeli chodzi o uwagi odnośnie sposobu relacjonowania WMMP przez Ścigacz.pl chętnie się z nimi zapoznam. Pomimo mojej nieobecności na najbliższej rundzie swoje uwagi możesz przesłać drogą mailową pod adres: magda_USUNTO@scigacz_USUNTO.pl (usuń z maila _USUNTO). <br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/5/2008, 07:09

Komentatorzy napisał(a):interesuje mnie jedno, a mianowicie, dlaczego motosyklowy serwis jakim jest scigacz.pl nie robi zdjec motocykli podczas zawodow a jedynie fotografuje same hostesy? i to wiekszosc ma krzywe ryje? ta strona schodzi na psy!!!<br><hr>motorider<br>
Generalnie zauważyłem, że scigacz.pl dosyc wybiórczo robi zdjęcia - pewnie według zasady tych lubimy a tych nie. O jednych się rozwodzimy a o drugich napomknięmy , no bo niby trzeba wspomnieć o wszystkich. A zdjęcia hostes? U nas zawsze promowało się to co nie trzeba - i scigacz.pl nie jest wyjątkiem. A pózniej dziwimy się, że te laski są zadufane w sobie i takieeee piękne...Ale cóż skoro na bardziej prestiżowych wyścigach są hostessy, no to i my promujemy plastik.<br><hr>sewek 2008
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2008, 08:33

Komentatorzy napisał(a):I super. Niektórzy powinni pisać niż pokazywać się na wizji. Więc przy tej opcji pozostańmy. Zwłaszcza, że na scigacz.pl brakuje redaktorów. A przydałaby się świeża krew z nowym podejściem do relacjonowania MMP. Zresztą zamierzam na żywo obserwować II rundę, więc może będziemy mieli okazję wymienić spostrzeżenia. Ojej, zapomniałem, że przecież niektórzy będą na wakacjach zagranicą. Wobec tego do IV rundy. Pozdrawiam serdecznie<br><hr>rudi<br>
Komentatorzy napisał(a):Jeżeli chodzi o uwagi odnośnie sposobu relacjonowania WMMP przez Ścigacz.pl chętnie się z nimi zapoznam. Pomimo mojej nieobecności na najbliższej rundzie swoje uwagi możesz przesłać drogą mailową pod adres: magda_USUNTO@scigacz_USUNTO.pl (usuń z maila _USUNTO). <br><hr>Żmija<br>
Wolę jednak wyrazić swoją opinię chodziażby przez komentarze. Może inni też wypowiedzą się na ten temat. To chyba przy okazji relacji z II rundy. Pa<br><hr>rudi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/5/2008, 19:55

ta laska od wywiadu to chyba jakas niedorobiona szczota, nie dosyc ze sepleni to jeszcze skacze z nogi na noge i chyba nie wie za bardzo o czym rozmawia z tymi osobami. mogli juz dac kogos kto sie zna na wyścigach....

a no i nasze piękne hostessy z toną tynku na twarzy i krzywymi nogami. pięknie, brawo!! a gdzie te motory? gdzie zdjęcia z wyścigu? <br><hr>dżemo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/5/2008, 21:36

Komentatorzy napisał(a):ta laska od wywiadu to chyba jakas niedorobiona szczota, nie dosyc ze sepleni to jeszcze skacze z nogi na noge i chyba nie wie za bardzo o czym rozmawia z tymi osobami. mogli juz dac kogos kto sie zna na wyścigach....

a no i nasze piękne hostessy z toną tynku na twarzy i krzywymi nogami. pięknie, brawo!! a gdzie te motory? gdzie zdjęcia z wyścigu? <br><hr>dżemo<br>
Zdjęcia z wyścigu są dostępne po kliknięciu w wybraną klasę. Jeżeli zaś chodzi o udział mojej osoby przy relacjonowaniu wyścigów (tak jak uprzednio wspomniałam) na kolejnych rundach będziecie mogli oglądać osobę z pewnością o większej wiedzy oraz predyspozycjach do przeprowadzania wywiadów. Mi nie pozostaje nic innego jak tylko przeprosić czytelników za próbę zastąpienia bardziej merytorycznej osoby na I rundzie. <br><hr>Żmija
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/6/2008, 11:32

Komentatorzy napisał(a):interesuje mnie jedno, a mianowicie, dlaczego motosyklowy serwis jakim jest scigacz.pl nie robi zdjec motocykli podczas zawodow a jedynie fotografuje same hostesy? i to wiekszosc ma krzywe ryje? ta strona schodzi na psy!!!<br><hr>motorider<br>
he he he ... dobre ... Jeżeli schodzimy na psy to jest nam bardzo przykro z tego powodu. Będziemy walczyli o zawrócenie z tej drogi. Ale tego typu uwagi, nie zawierające konkretnych merytorycznych zarzutów wyglądają raczej na prowokację niż na rzeczywiste opinie użytkowników i jako takie nie są liną ratunkową, rzuconą naszej redkacji przy staczaniu się w otchłań miernoty. Więc chyba nasze dni są policzone.<br><hr>Tomek - Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/6/2008, 11:35

Komentatorzy napisał(a):Relacja może być. Ale dwa zastrzeżenia - REKORD TORU potraktowaliście jak temat uboczny! Cóż pewnie co chwila padają rekordy! Po drugie skąd wytrzasneliście tą laske od wywiadów. Nie stać was na coś lepszego i profesjonalnego, tylko musicie brac pierwszą lepszą blacharę? Zmiencie ją koniecznie!<br><hr>sewek 2008<br>
Ale jaja. Zrobiliśmy z REKORDU TORU osobną stronę, równą stronom poświęconym całym rywalizacjom w poszczególnych klasach. Co więcej jest to pierwsza, najbardziej wyróżniona strona. I teraz stwierdzenie, że jest to TEMAT UBOCZNY w naszej relacji. No fakt, mogliśmy wywiesić reklamę na pałącu kultury. Biję się w piersi i obiecuję następnym razem lepszą ekspozycję o rekordzie toru.<br><hr>Tomek Alonzp
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl