Jak to jest z tym pierwszym...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak to jest z tym pierwszym...
Właściwie to chciałbym się zapytać, niektóre osoby dlaczegóż to na pierwsze moto wybierają 600tki? Ze względu na osiągi czy raczej tylko ze względu na blacharolepki wygląd? AMEN
-
gelo007 - Administrator
dla mocy która powinna być napisana na owiewkach, kasku, na plecach, i światła w nocy powinny zostawiać na ścianie napis ile ma koni
acha no i jeszcze dla szerokiej gumy z tyłu, bo trzeba czymś zaspokoich różową spódniczke

acha no i jeszcze dla szerokiej gumy z tyłu, bo trzeba czymś zaspokoich różową spódniczke

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
no bo wiekszosc ludzi sadzi ze 600 jest w miare spokojnym motocyklem co jest blednym mysleniem dla mnie. No i na taki motocykl zarwac latwiej dupe:P Co dla mnie kloci sie z idea.
Ja zaczynalem od 50 pozniej 125, 250, troche 400 teraz 600 pozniej 900 moze kiedyc Hayabusa
AMEN
Ja zaczynalem od 50 pozniej 125, 250, troche 400 teraz 600 pozniej 900 moze kiedyc Hayabusa

AMEN

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Najczesciej to sa gowniarze, ktorzy 2 kola kojarzyli dotychczas tylko z rowerem i nie maja zielonego pojecia co potrafi szescsetka. Poza tym sa pewni, ze sa bogami i poradza sobie z kazdym "motórem". A potem staja sie ofiarami selekcji naturalnej... 

gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
rowniez chodzi o wyglad motoru tak jak nadmienił Thrillco, wieksze pojemnosci sa ladniejsze szersza guma fajne owiewki [oczywiscie sa wyjadki] a jest jeszcze druga sprawa finanse!! nie wszystkich stac na to zeby kupic jakias 500 a za rok usilowac ja sprzedac oczywiscie tracac na niej... kupujac motor wiekszosc mysli ze to bedzie sprzet przynajmniej na 3 sezony a kto by chcial 3 sezonki zasówac na juz dla niego powolnym "rowerku"
pozdro
pozdro
- djmuro
- Świeżak
Moim zdaniem ten kto wybiera moto o poj. 600 i w zwyz na swoje pierwsze moto kieruje sie moca i wygladam (ścigacze), a nie rozumiem, trzeba skombinowac jakiegos psychologa do tego forum.... moze on by cos w ten temat ciekawego wniosl 

VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
co masz do gowiarzy??hehehe zart. ja mam 19 lat i tez jestem gowiarz a motorem umiem jezdzic jak nie jeden z was tu obecny jak na zawodach startowalem to cos musze miec pojecia. a 600??hmmm bo dobra 600tka jest lepsza niz 1000ka i 600 mniej pali i zajebiscie sie zbieraja.to na tyle moiem filozofi!:D pa pozdro
- xj600
- Świeżak
nigdy nie slyszalem zeby ktos powiedzial ze 600 jest spokojnym motocyklem...
Honda CBR 600RR z przed trzech lat:
3,2s do 100 km/h
6 do 200km/s
wartosci te nie zmieniaja sie znacznie w przypadku motocykla o wyzszej pojemnosci... Zmienia sie charakterystyka bla bla bla wiadomo
Wiec czy ktos usiadzie na poczaku na CBR 600RR czy Fireblade to nie zmieni czasu po ktorym stuknie komus w dupe albo poleci na plecy (roznica masy miedzy motocyklami to 15kg) hehe dobra zartuje z tym wypadkiem
Sorry, ze wyskakuje tu z odrazu z CBR 600RR ale to dla mnie wzor motocykla sportowego i jednoczesnie marzenie
YO
Honda CBR 600RR z przed trzech lat:
3,2s do 100 km/h
6 do 200km/s
wartosci te nie zmieniaja sie znacznie w przypadku motocykla o wyzszej pojemnosci... Zmienia sie charakterystyka bla bla bla wiadomo
Wiec czy ktos usiadzie na poczaku na CBR 600RR czy Fireblade to nie zmieni czasu po ktorym stuknie komus w dupe albo poleci na plecy (roznica masy miedzy motocyklami to 15kg) hehe dobra zartuje z tym wypadkiem
Sorry, ze wyskakuje tu z odrazu z CBR 600RR ale to dla mnie wzor motocykla sportowego i jednoczesnie marzenie
YO
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
xj600 napisał(a):co masz do gowiarzy??hehehe zart. ja mam 19 lat i tez jestem gowiarz a motorem umiem jezdzic jak nie jeden z was tu obecny jak na zawodach startowalem to cos musze miec pojecia. a 600??hmmm bo dobra 600tka jest lepsza niz 1000ka i 600 mniej pali i za****** sie zbieraja.to na tyle moiem filozofi!:D pa pozdro
Nie chodzilo mi o wiek a raczej o sposob zachowania. Mimo ze jestem hmm... troche starszy niz 19 mam kumpla w tym wieku, ktorego uwazam za bardzo rozsadnego faceta. Byc moze tez masz rowno pod sufitem-wpadnij do Nowego Sacza, pogadamy to Ci powiem cus konkretniej o Twoim stanie mentalnym

gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
wiekszą nie znaczy lepszą...załozyłem raz jakiegos Metzelera 150tke...szerokosciowo było git...i tylko to byo git bo jeździło się raczej nieciekawie, grzyb się zrobił na winklach ciagało jak na szmacie, nieprzyjemne uczucie generalnie..nie polecam-mimo, ze z premedytacja jexdziłem na ścierkach pt:Macadam to i tak we własciwym rozmiarze jexdziło się o niebo lepiej niż na "ulepszaczach wygadu"...odradzam szczególnie mniej zaawansowanym bo moze się taki experyment skonczyc nawet szlifem na któryms zakrecie.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Nowy sacz a kielce??hmm to nawet nie daleko ale lipa juz w tym sezonie nie wpadne a na dodatek zgubilem klucze od stacyjki!:( a nie mam zapasowego klucza. moze wiesz co teraz mam zrobic?? bo nie usmiecha mi sie wymieniac stacyjki!! wie ktos to niech mi cos doradzi co mam robic?
- xj600
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości