Yamaha R6 99-02 - Nr Lakieru/koloru
• Strona 1 z 1
Yamaha R6 99-02 - Nr Lakieru/koloru
Witam,
poszukuje nr lakieru/koloru Yamaha R6 99r barwy czerwono białej
(otwórz link)
Szukam nr Zarówno lakieru białego jak i czerwonego perłowego(plastików-czaszy/baku), forum przeszukałem nic
ktokolwiek wie ktokolwiek widział
z góry dziękuje oraz pozdrawiam
poszukuje nr lakieru/koloru Yamaha R6 99r barwy czerwono białej

Szukam nr Zarówno lakieru białego jak i czerwonego perłowego(plastików-czaszy/baku), forum przeszukałem nic
ktokolwiek wie ktokolwiek widział

Ostatnio edytowano 25/5/2008, 19:43 przez virus3000, łącznie edytowano 1 raz
- virus3000
- Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Odpowiedzi z serwisów
"Owiewka z wypełnieniem i naklejkami pod kolor motocykla kosztuje 1300zł Nie znam nr lakieru wszystkie owiewki zamawia sie w kolorze motocykla po numerze na ramie."
inny
"Witam !!!
Niestety fabryka nie podaje numerów lakierów do motocykli (dlatego wszystkie elementy lakierowane przychodzą w danym kolorze), więc nie jestem w stanie Panu podać takiego numeru.
Co do cen elementów o które Pan pyta :
- owiewka boczna 1,230 zł.
- wypełnienie owiewki 197 zł."
dobra mam kawałek plastiku czerwonego kolor ale czy ktoś może ma ułamek owiewki kolor biały? i jest mu zbędny? tak bym mogł wysłać do sprawdzonej lakierni.
Pozdrawiam
LM
"Owiewka z wypełnieniem i naklejkami pod kolor motocykla kosztuje 1300zł Nie znam nr lakieru wszystkie owiewki zamawia sie w kolorze motocykla po numerze na ramie."
inny
"Witam !!!
Niestety fabryka nie podaje numerów lakierów do motocykli (dlatego wszystkie elementy lakierowane przychodzą w danym kolorze), więc nie jestem w stanie Panu podać takiego numeru.
Co do cen elementów o które Pan pyta :
- owiewka boczna 1,230 zł.
- wypełnienie owiewki 197 zł."
dobra mam kawałek plastiku czerwonego kolor ale czy ktoś może ma ułamek owiewki kolor biały? i jest mu zbędny? tak bym mogł wysłać do sprawdzonej lakierni.
Pozdrawiam
LM
- virus3000
- Świeżak
• Strona 1 z 1