shoei-poszukuje glownego importera, w celu reklamacji
• Strona 1 z 1
shoei-poszukuje glownego importera, w celu reklamacji
Poszukuje glownego importera shoei, poniewaz chce zlozyc skarge na sklep-akcesoria motocyklowe w szczecinie.Ludzie sa niepowazni, potraktowali mnie beznadziejnie, kask za 1400pln jest lipa, itd.Taka firma-zero powagi dla niej ze str sklepu, nie wspomne o potraktowaniu mnie z gory.Chce zalatwic te sprawe z kims z gory i szukam kontaktu.Z gory dzieki
-
piwek - Świeżak
Jesteś z Mazowieckiego więc powinieneś tu zadzwonić:
MOTO STYL Ul. Targowa 7 03-727 Warszawa tel.+48 (022) 818-91-32
http://www.shoei.de/poland/
MOTO STYL Ul. Targowa 7 03-727 Warszawa tel.+48 (022) 818-91-32
http://www.shoei.de/poland/
- dosiek77
- Bywalec
Jak chlopak trafi na mojego 'faworyta' to tez nie bedzie zadowolony...
Jesli chcesz koniecznie kupic nocnik w naszym zlodziejskim kraju to moge polecic z reka na sercu Mitsui Motor w Wawie na Polczynskiej lub Motostore u Tadka.
Tam nie zleja Cie na 100% - bardzo powaznie traktuja kazdego klienta i nie patrza jak jestes ubrany albo czym jezdzisz.
Pan z Targowej na wstepie obcina dobrze kazdego klienta i mierzy swoja miarka... jak nie wpadniesz w kryteria pozytywnej oceny to masz pozamiatane...
Mnie zlal jak chcialem kupic spodnie za prawie 1KPLN - pies go @$%!(#^ - kupie gdzie indziej
Bylem tam dwa razy - pierwszy i ostatni...
Jesli chcesz koniecznie kupic nocnik w naszym zlodziejskim kraju to moge polecic z reka na sercu Mitsui Motor w Wawie na Polczynskiej lub Motostore u Tadka.
Tam nie zleja Cie na 100% - bardzo powaznie traktuja kazdego klienta i nie patrza jak jestes ubrany albo czym jezdzisz.
Pan z Targowej na wstepie obcina dobrze kazdego klienta i mierzy swoja miarka... jak nie wpadniesz w kryteria pozytywnej oceny to masz pozamiatane...
Mnie zlal jak chcialem kupic spodnie za prawie 1KPLN - pies go @$%!(#^ - kupie gdzie indziej

Bylem tam dwa razy - pierwszy i ostatni...

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
szkodą, że się kolega, autor tematu, nie odzywa. jemu raczej chodziło o skargę na obsługę, a nie pkt. gdzie może kupić. przynajmniej tak zrozumiałem...
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości