PIMP My rIde po polsku, czyli nasze naklejki na twojej furze
Przerywając waszą debatę wrzucam jeszcze ostatnie już upolowane fotki  )) Jeżeli chodzi o tego "klasyka", o który się rozeszło to zrobiłam jemu zdjęcie (pomimo, że się "rozpadał") ponieważ miał swój styl (moja czysto subiektywna opinia) i na swój sposób się wyróżniał. Oczywiście nie oznacza to,  że jest to samochód moich marzeń. Poza tym ciężko by było upolować taki okaz z naklejką ścigacza w Polsce, w przeciwieństwie do znanego nam Poloneza
)) Jeżeli chodzi o tego "klasyka", o który się rozeszło to zrobiłam jemu zdjęcie (pomimo, że się "rozpadał") ponieważ miał swój styl (moja czysto subiektywna opinia) i na swój sposób się wyróżniał. Oczywiście nie oznacza to,  że jest to samochód moich marzeń. Poza tym ciężko by było upolować taki okaz z naklejką ścigacza w Polsce, w przeciwieństwie do znanego nam Poloneza  ))) Pzdr dla wszystkich.
))) Pzdr dla wszystkich.

)) Jeżeli chodzi o tego "klasyka", o który się rozeszło to zrobiłam jemu zdjęcie (pomimo, że się "rozpadał") ponieważ miał swój styl (moja czysto subiektywna opinia) i na swój sposób się wyróżniał. Oczywiście nie oznacza to,  że jest to samochód moich marzeń. Poza tym ciężko by było upolować taki okaz z naklejką ścigacza w Polsce, w przeciwieństwie do znanego nam Poloneza
)) Jeżeli chodzi o tego "klasyka", o który się rozeszło to zrobiłam jemu zdjęcie (pomimo, że się "rozpadał") ponieważ miał swój styl (moja czysto subiektywna opinia) i na swój sposób się wyróżniał. Oczywiście nie oznacza to,  że jest to samochód moich marzeń. Poza tym ciężko by było upolować taki okaz z naklejką ścigacza w Polsce, w przeciwieństwie do znanego nam Poloneza  ))) Pzdr dla wszystkich.
))) Pzdr dla wszystkich.- Załączniki
- 
		- Pimp my ride by Ścigacz.pl in the USA cd..
- 13.JPG (70.41 KiB) Przeglądane 8177 razy

- 
- 12.JPG (42.14 KiB) Przeglądane 8177 razy

- 
- 11.JPG (42.06 KiB) Przeglądane 8177 razy

- 

Lovtza
- Moderator
A oto moja prywatna DLka obnaklejkowana odblaskowo Ścigaczem 

- Załączniki
- 
		- Przód
- suzi002.jpg (94.22 KiB) Przeglądane 8145 razy

- 
		- Bok + kask
- suzi001.jpg (65.9 KiB) Przeglądane 8145 razy

Ostatnio edytowano 1/9/2006, 17:17 przez Wiewiór81, łącznie edytowano 1 raz

Black Wind always follows
Where my white horse rides
			Where my white horse rides
- 

Wiewiór81
- VIP Ścigacz.pl
Bo te zrobił sobie sam WR81  

Wykradłeś mi pomysł z tą naklejką na kasku Naszczęście przykleiłem naklejkę na kasku zanim pokazałeś fote.
  Naszczęście przykleiłem naklejkę na kasku zanim pokazałeś fote. 
Przynajmniej niebędzie, że zgapiłem

Wykradłeś mi pomysł z tą naklejką na kasku
Przynajmniej niebędzie, że zgapiłem

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
			- 

Manhatan
- VIP Ścigacz.pl
Oto moja "Fura" z Waszymi naklejkami 

- Załączniki
- 
		 Zdjęcie(12).jpg Zdjęcie(12).jpg
- (124 KiB) Pobrane 416 razy

Cagiva Freccia 125cm ... Własny Design 

- cslukasz
- Świeżak
Hej, hej, hej nie tak szybko  

Ja czekam, aż zakupie moto 

Miałbym fajny pomysł i powalił bym was na kolana, ale szkoda mi naklejek, bo więcej niedostane i niebędę miał na moto

Ja czekam, aż zakupie moto

Miałbym fajny pomysł i powalił bym was na kolana, ale szkoda mi naklejek, bo więcej niedostane i niebędę miał na moto

- 

Manhatan
- VIP Ścigacz.pl
Żmija napisał(a):Według wersji Alonzorozstrzygnięcie konkursu już się odbyło i w nagrodę pojechałam do USA
Nasza droga Żmijko
 Ty pojechałaś w nagrode za to, że miałaś największą ilość ludu na gadu w akcji ''popieram scigacz.pl''
  Ty pojechałaś w nagrode za to, że miałaś największą ilość ludu na gadu w akcji ''popieram scigacz.pl''
A to jest już inny konkurs

Pozdrawiam
P.S Z taką liczbą samochodów zapewne znowu wygrasz

- 

Manhatan
- VIP Ścigacz.pl
- 

sopel
- Świeżak
Kwazi --> do towarzystwa mówisz.. mam już tam znajomych, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby kogoś zabrać ze sobą.. Jeżeli jednak uda mi się od Alonzo wyrwać 2 bilety to wtedy będę myśleć. baa jak uda mi się wyciągnąć jeden dla mnie to już będzie dobrze
sopel --> niestety została mi jedna naklejka.. a tam każdy chciał je mieć więc musiałam uciec do Polski. aby się ludzie nie pozabijali o ostanią...

sopel --> niestety została mi jedna naklejka.. a tam każdy chciał je mieć więc musiałam uciec do Polski. aby się ludzie nie pozabijali o ostanią...

- 

Lovtza
- Moderator