Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Debil na motocyklu - 42 punkty za 10...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Debil na motocyklu - 42 punkty za 10...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 18/5/2008, 18:18

Jeśli gość nie miał uprawnień na motocykl to uzbierał 0 punktów karnych...<br><hr>hubert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2008, 20:27

"Świętokrzyscy policjanci zatrzymali 19-latka, który po publicznej drodze poruszał się motocyklem bez tablic rejestracyjnych." to ile tych tablic powinien miec? Wiecej niz jedna jest teraz potrzebna? ;)<br><hr>fjr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2008, 20:38

znam tego młodego Wiliska ze Smykowa i to żaden idiota tylko bardzo fajny chłopak jeżdzi od najmłodszych lat ubliża mu ten kto tak nie potrafi jeżdzić jak on a z tego co wiem to policjanci kłamią jak go złapali tak się cieszyli jakby kto dał im po 10złoty oni wjechali w niego jak prubował wystartować<br><hr>nieznajoma
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2008, 20:54

ojebcie się od huberta jeżdzi jak mało kto wieć debila to znajcie sobie w rodzinie a co szybkości to w monentach 270 ale psy nawed nie zdażyły oczu otwożyć mieli farta bo mu paliwa brakowało wczoraj czekały na niego w lesie ale im uciek a radiowóz zabrała laweta jednym słowem ten nowy samochód 3litry pojemność to FORD A HUJA WORT "CHCECIĘ FOTKI SCIGACZA LUB MOJEGO BRATA" a może atograf<br><hr>Aduśka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/5/2008, 22:14

Komentatorzy napisał(a):Niestety zawsze znajdzie sie jakis kretyn co popsuje opinie wiekszosci. Jesli w kazdy weekend policja zatrzymuje tysiace pijanych kierowcow i to jadacych z rodzinami to o czym my tutaj mowimy. W polsce zawsze bylo przyzwolenie na bycie totalnym idiota a jak nie zachowujesz sie jak idiota to dopiero wszyscy patrza na ciebie jak idiote. A co do tego goscia to mam nadzieje ze mu dojebia na maxa.<br><hr>Loki<br>
loki, zazyj czopa i sklej morde cieciu :P<br><hr>pozdro600
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 11:32

Komentatorzy napisał(a):Jedno słowo dla tych, którzy ubliżają tutat policji, pisza jacy to są fajni bo przed policją uciekają: IDIOCI!
A do pana który sie wszystkim co ma podpisuje pod ustawą za prawem jazdy od 24 lat:
takich debili jak ten bedzie jeszcze więcej. Gdyby sam nie miał prawka na moto (mam 19lat) to na pewno zakupił bym corssa i przyczepką transportował go na pobliski tor.
Ale nie wszystkim odpowiada śmiganie w terenie...<br><hr>Bunny<br>
wiesz co ma krrosa i jeżdzi po torach ma też kłada skutera samochód hunday cupe sportowy ma też scigacza kawasaki a tym co go złapali to tyle co go kupił pół godziny wcześniej zciągnął go z lawty tym co jechał to honda CBR 600 więc co w takim przypadku<br><hr>nieznajomy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 11:44

Nauczta sie pisać po polskiemu zasrane wieśniaki i dopiero piszta do ludzi. A poza tym jak teraz czytam wszystkie te bzdury wypisane przez znajomych i zakochane dziewczyny, to śmiać mi sie chce. To jest żałosne, szkoda że go policja nie zastrzeliła, byłby spokój i o jednego debila mniej. Jak jest taki spoko, to czemu baran nie zrobi prawa jazdy, nie zarejestruje motocykla, zapłaci ubezpieczenia i dopiero wtedy jeździ? Przecież to potrafi zrobić każdy, nawet największa oferma. Brawa dla Policji. <br><hr>Loki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 13:41

Komentatorzy napisał(a):ojebcie się od huberta jeżdzi jak mało kto wieć debila to znajcie sobie w rodzinie a co szybkości to w monentach 270 ale psy nawed nie zdażyły oczu otwożyć mieli farta bo mu paliwa brakowało wczoraj czekały na niego w lesie ale im uciek a radiowóz zabrała laweta jednym słowem ten nowy samochód 3litry pojemność to FORD A HUJA WORT "CHCECIĘ FOTKI SCIGACZA LUB MOJEGO BRATA" a może atograf<br><hr>Aduśka<br>
:DDD psy zawsze cos nawywijaja, a potem sciemniaja. dziwie sie ze tak powazny portal jak scigacz.pl artykuła nadaje tytul pt. debil.. " to ze bez blachy jechal to juz debil ??? beauty. debile sa w samochodach na kazdym kroku. zero uprzejmosci, aby sie wcisnac. parodia K. polacy jezdza jak debile :D maja auta za 2 tys. to musza nadrobic hamstwem na drodze. jezeli chcecie pisac artykuly o debilach to piszczie o debilach w samochodach, a nie zapalonych motocyklistach. czesc i nara <br><hr>bertone
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 17:38

do motocykla trzeba dorosnąć, jeżdże od 15 lat i staram sie unikać takich sytuacji jak ta opisana ..........dlatego jeszcze żyje i nikogo nie zabiłem !!!!!!!!<br><hr>SSB5
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 18:10

Hm... Też czasem zastanawiam sie gdzie jest rozum pewnych ludzi? Dziwic sie tu, ze chca wprowadzic prawoj azdy od 24 roku zycia? A wlasnie, apropos tego, weszło to?<br><hr>freshix
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 19:34

Komentatorzy napisał(a):jest to bardzo duży problem ponieważ sam jeżdżę motocyklem i teraz policja bedzie miała oko na każdego a jak bedzie się chciał to sie doczepi i to właśnie przez takich debili BARDZO DOBRZE że teraz prawo jazdy na motocykl jest od 24 lat podpisuje się pod tym 2rekami szerokosci dla wszystkich <br><hr>Bambo<br>
Bambo ty niejesteś z kranowa<br><hr>Wilis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 19:34

Komentatorzy napisał(a):jest to bardzo duży problem ponieważ sam jeżdżę motocyklem i teraz policja bedzie miała oko na każdego a jak bedzie się chciał to sie doczepi i to właśnie przez takich debili BARDZO DOBRZE że teraz prawo jazdy na motocykl jest od 24 lat podpisuje się pod tym 2rekami szerokosci dla wszystkich <br><hr>Bambo<br>
Bambo ty niejesteś z kranowa<br><hr>Wilis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2008, 19:36

Komentatorzy napisał(a):Ja to czasami sam prowokuje policje w nieoznakowanych radiowozach do pościgu za mną> znam wszystkie ich samochody.. Mam już za sobą 11 pościgów , i dalej będę to robił bo nie nawidze psów !!!<br><hr>R1_Tom<br>
Komentatorzy napisał(a):Nikt z nas ich nie lubi, ale co z tego? Może i nawet posiadasz umiejętności prowadzenia maszyny, ale co Ci po tym chłopaku? A jak w trakcie takiej ucieczki wyjedzie Ci jakiś inny samochód?<br><hr>mootylek007<br>
motylku ale ja brykam motorkami od łeba i wiem co robie<br><hr>wilis
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2008, 20:37

Ja jechałem 60 km przez miasto, jak mi koleś zza tira wyskoczył nic nie moglem zrobic. Ręka i noga w gipsie to wystarczający powód do spokojnej jazdy. Panowie druga głowa nie urośnie. Bądzcie ostrożni i nie popierajcie wariatów przez których nazywają nas dawcami, koleś ma mało oleju w głowie, dobrze że nie zabił przypadkowego dzieciaka jadącego na rowerze. Do motoru trzeba miec rozum, a nie gowno w glowie<br><hr>Łukasz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2008, 13:10

Komentatorzy napisał(a):ojebcie się od huberta jeżdzi jak mało kto wieć debila to znajcie sobie w rodzinie a co szybkości to w monentach 270 ale psy nawed nie zdażyły oczu otwożyć mieli farta bo mu paliwa brakowało wczoraj czekały na niego w lesie ale im uciek a radiowóz zabrała laweta jednym słowem ten nowy samochód 3litry pojemność to FORD A HUJA WORT "CHCECIĘ FOTKI SCIGACZA LUB MOJEGO BRATA" a może atograf<br><hr>Aduśka<br>
Komentatorzy napisał(a)::DDD psy zawsze cos nawywijaja, a potem sciemniaja. dziwie sie ze tak powazny portal jak scigacz.pl artykuła nadaje tytul pt. debil.. " to ze bez blachy jechal to juz debil ??? beauty. debile sa w samochodach na kazdym kroku. zero uprzejmosci, aby sie wcisnac. parodia K. polacy jezdza jak debile :D maja auta za 2 tys. to musza nadrobic hamstwem na drodze. jezeli chcecie pisac artykuly o debilach to piszczie o debilach w samochodach, a nie zapalonych motocyklistach. czesc i nara <br><hr>bertone <br>
tak debil i sądząc po twoim komentarzu to w rodzinie masz nie jednego skoro jeden bez blach jeździ a drugi sadzi bykami jak przedszkolak. przepisy sa po to bym mógł w miare spokojnie poruszac sie po miescie a nie z obawą że co drugi to wariat przekraczający dwukrotnie prędkość...
jak można nazwać kogoś kto bez uprawnień bez blach jeździ w terenie zabudowanym przekraczając dozwolone 50km/h kilkukrotnie?? jedyne określenie to debil z gównem zamiast mózgu i komentarz scigacz.pl popieram w stu procentach<br><hr>k6gsxr1000
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2008, 16:17

Komentatorzy napisał(a)::DDD psy zawsze cos nawywijaja, a potem sciemniaja. dziwie sie ze tak powazny portal jak scigacz.pl artykuła nadaje tytul pt. debil.. " to ze bez blachy jechal to juz debil ??? beauty. debile sa w samochodach na kazdym kroku. zero uprzejmosci, aby sie wcisnac. parodia K. polacy jezdza jak debile :D maja auta za 2 tys. to musza nadrobic hamstwem na drodze. jezeli chcecie pisac artykuly o debilach to piszczie o debilach w samochodach, a nie zapalonych motocyklistach. czesc i nara <br><hr>bertone <br>
Komentatorzy napisał(a):tak debil i sądząc po twoim komentarzu to w rodzinie masz nie jednego skoro jeden bez blach jeździ a drugi sadzi bykami jak przedszkolak. przepisy sa po to bym mógł w miare spokojnie poruszac sie po miescie a nie z obawą że co drugi to wariat przekraczający dwukrotnie prędkość...
jak można nazwać kogoś kto bez uprawnień bez blach jeździ w terenie zabudowanym przekraczając dozwolone 50km/h kilkukrotnie?? jedyne określenie to debil z gównem zamiast mózgu i komentarz scigacz.pl popieram w stu procentach<br><hr>k6gsxr1000<br>
buahaha. wole "debila" ktory jedzie bez blach 150 przez zabudowany, ktory liczy sie z tym co moze sie wydarzyc. niz bezmozga ktory wyprzedza na skrzyzowaniu i uderza w samochod w ktorym ja bylem pasazerem. pieknie nas wtedy obrocilo bardzo pieknie ;) do dzisiaj pamietam kawakli szkla ktore sanitariusz wyciagal mi z plecow :D na drogach najlepiej poruszac sie ciezarowka. bardzo bezieczne auto i wszyscy zaraz czuja mores :D pozdrawiam myslacych na drodze. <br><hr>bertone
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/5/2008, 22:28

Komentatorzy napisał(a):Jedno słowo dla tych, którzy ubliżają tutat policji, pisza jacy to są fajni bo przed policją uciekają: IDIOCI!
A do pana który sie wszystkim co ma podpisuje pod ustawą za prawem jazdy od 24 lat:
takich debili jak ten bedzie jeszcze więcej. Gdyby sam nie miał prawka na moto (mam 19lat) to na pewno zakupił bym corssa i przyczepką transportował go na pobliski tor.
Ale nie wszystkim odpowiada śmiganie w terenie...<br><hr>Bunny<br>
I policja jest fajna?! jak miałem 16 lat i wracałem sobie wolniutko wsk-ą do domu, zatrzymało mnie dwóch mundurowych. Jeden chcąc mi pokazać, kto tu rządzi i wsadzając mnie za barki do radiowozu tak mi zasunął z kolana w staw biodrowy, że mało się nie posrałem z bólu. Najciekawsze jest to, że waliło od nich wódą. Drugi z nich nic nie interweniował, bo był tak pijany że nie miał siły wysiąść z tegoż radiowozu. I co ja mam teraz myśleć o takich policjantach, szanować?? Za qurewstwo, którego sami się dopuszczają?? I niech mi nikt nie wmawia, że są to pojedyncze przypadki, bo to jest *** co najmniej śmieszne!!!<br><hr>EneDue
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/6/2008, 11:10

Komentatorzy napisał(a):tak debil i sądząc po twoim komentarzu to w rodzinie masz nie jednego skoro jeden bez blach jeździ a drugi sadzi bykami jak przedszkolak. przepisy sa po to bym mógł w miare spokojnie poruszac sie po miescie a nie z obawą że co drugi to wariat przekraczający dwukrotnie prędkość...
jak można nazwać kogoś kto bez uprawnień bez blach jeździ w terenie zabudowanym przekraczając dozwolone 50km/h kilkukrotnie?? jedyne określenie to debil z gównem zamiast mózgu i komentarz scigacz.pl popieram w stu procentach<br><hr>k6gsxr1000<br>
Komentatorzy napisał(a):buahaha. wole "debila" ktory jedzie bez blach 150 przez zabudowany, ktory liczy sie z tym co moze sie wydarzyc. niz bezmozga ktory wyprzedza na skrzyzowaniu i uderza w samochod w ktorym ja bylem pasazerem. pieknie nas wtedy obrocilo bardzo pieknie ;) do dzisiaj pamietam kawakli szkla ktore sanitariusz wyciagal mi z plecow :D na drogach najlepiej poruszac sie ciezarowka. bardzo bezieczne auto i wszyscy zaraz czuja mores :D pozdrawiam myslacych na drodze. <br><hr>bertone <br>
Moim zdaniem temat jest zbyt obszerny aby się skupiać na jednym przykładzie ! Chamstwo jest ze strony "puszki" zauważalne bardzo często a to dla tego że nie wszyscy mogą się pogodzić z tym że ktoś wyprzedza jego super autko bez żadnych problemów. Moim zdaniem to żałosne. Oczywiście nie można powiedzieć że tylko kierowcy 4 kółek nie umieją się zachować bo często i motocykliści przeginają pałę ... Dlatego twierdzę ze jest to temat zbyt obszerny żeby skupiać się na jednym przykładzie. Pozdrawiam wszystkich "dawców" szerokości ! <br><hr>dawca2426
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/6/2008, 11:16

Moim zdaniem temat jest...
zbyt obszerny aby się skupiać na jednym przykładzie ! Chamstwo jest ze strony "puszki" zauważalne bardzo często a to dla tego że nie wszyscy mogą się pogodzić z tym że ktoś wyprzedza jego super autko bez żadnych problemów. Moim zdaniem to żałosne. Oczywiście nie można powiedzieć że tylko kierowcy 4 kółek nie umieją się zachować bo często i motocykliści przeginają pałę ... Dlatego twierdzę ze jest to temat zbyt obszerny żeby skupiać się na jednym przykładzie. Pozdrawiam wszystkich "dawców" szerokości !<br><hr>dawca2426
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/6/2008, 08:53

Komentatorzy napisał(a):Moim zdaniem temat jest...
zbyt obszerny aby się skupiać na jednym przykładzie ! Chamstwo jest ze strony "puszki" zauważalne bardzo często a to dla tego że nie wszyscy mogą się pogodzić z tym że ktoś wyprzedza jego super autko bez żadnych problemów. Moim zdaniem to żałosne. Oczywiście nie można powiedzieć że tylko kierowcy 4 kółek nie umieją się zachować bo często i motocykliści przeginają pałę ... Dlatego twierdzę ze jest to temat zbyt obszerny żeby skupiać się na jednym przykładzie. Pozdrawiam wszystkich "dawców" szerokości !<br><hr>dawca2426<br>
co te psy piszą jakies jeb*** głupoty Hubertowi jakby wachy nie zabrakło to by go nawt miśki nie złapały policja to jedna legalna mafia i jak sie wezma za cos innego a nie pożadnych ludzi łapać na motorach ja jeźdze 350km/h i nawet nie próbuja mnie łapać :P polonezem :P HWDP JP dla psiarni :P <br><hr> kryćka JP
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl