Szok pomóżcie!!
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
patty_brawurka napisał(a):Hhahahahah nie wierze, ze tak duza czesc forum dala sie nabrac na tak oczywisty temat-parodie oryginalu ("pierwsze moto, pierwsza porazka" ..). Cwaniak umyslnie nasciemnial zeby bylo smiesznie, a Wy go za idiote bierzecie Ale lach
No w końcu jedna inteligentna chociaż się znalzła.Beka z was jest az na podłodze leżę
Buhahahaha
-
cwaniak182 - Świeżak
cwaniak182 napisał(a):patty_brawurka napisał(a):Hhahahahah nie wierze, ze tak duza czesc forum dala sie nabrac na tak oczywisty temat-parodie oryginalu ("pierwsze moto, pierwsza porazka" ..). Cwaniak umyslnie nasciemnial zeby bylo smiesznie, a Wy go za idiote bierzecie Ale lach
No w końcu jedna inteligentna chociaż się znalzła.Beka z was jest az na podłodze leżę
Buhahahaha
ekghmmm wcześniej mi chodziło o to samo, odwalili niezłą szopkę.
PS jutro jest święto to możesz mięć trudności w salonie
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
hmm a mi się wydaje że sie zgadaliście sam by na to nie wpadł :]
a tak śmiechem żartem czasem fajnie pomóc komuś w tak ciężkich chwilach i podac pomocną dłoń
teraz to byt sie przydało abys podziękował chłopakom za pomoc
a tak śmiechem żartem czasem fajnie pomóc komuś w tak ciężkich chwilach i podac pomocną dłoń
teraz to byt sie przydało abys podziękował chłopakom za pomoc
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
No faktycznie co za błysk, zresztą jak więkrzość twoich tematów, patty sie uśmiechneła, bo tak zabłysnąłeś że pomyślała że robią jej zdjęciecwaniak182 napisał(a):patty_brawurka napisał(a):Hhahahahah nie wierze, ze tak duza czesc forum dala sie nabrac na tak oczywisty temat-parodie oryginalu ("pierwsze moto, pierwsza porazka" ..). Cwaniak umyslnie nasciemnial zeby bylo smiesznie, a Wy go za idiote bierzecie Ale lach
Buhahahaha
-
icid - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):cwaniak182 napisał(a):patty_brawurka napisał(a):Hhahahahah nie wierze, ze tak duza czesc forum dala sie nabrac na tak oczywisty temat-parodie oryginalu ("pierwsze moto, pierwsza porazka" ..). Cwaniak umyslnie nasciemnial zeby bylo smiesznie, a Wy go za idiote bierzecie Ale lach
Buhahahaha
ekghmmm wcześniej mi chodziło o to samo, odwalili niezłą szopkę.
PS jutro jest święto to możesz mięć trudności w salonie
Ty tez to zakumałeś.
ale niektórzy to naprawdę ......... nie no nie moge buhahaha
Tak czy owak. Dziękuje za pomoc
-
cwaniak182 - Świeżak
icid napisał(a):No faktycznie co za błysk, zresztą jak więkrzość twoich tematów, patty sie uśmiechneła, bo tak zabłysnąłeś że pomyślała że robią jej zdjęciecwaniak182 napisał(a):patty_brawurka napisał(a):Hhahahahah nie wierze, ze tak duza czesc forum dala sie nabrac na tak oczywisty temat-parodie oryginalu ("pierwsze moto, pierwsza porazka" ..). Cwaniak umyslnie nasciemnial zeby bylo smiesznie, a Wy go za idiote bierzecie Ale lach
Buhahahaha
Ty to ciągle bijesz pianę do każdego na tym forum. Widać zdenerwowałes się bo byłes mało inteligentny i nie skumałeś dowcipu, ale co tam lepiej pośmiac się z prostackich dowcipach w stylu o "jasiu zboczeńcu" co nie Icid:D
-
cwaniak182 - Świeżak
Akurat twoje komentarze na temat inteligencji jakoś mnie nie ruszają, tak zresztą jak twoje żałosne poczucie humoru, dowcipy i tematy które zakładasz. Ciekaw jestem czy jesteś takim dobrym technikiem w realu, że naśmiewasz sie z innych. Czy może jesteś tak dobry jak kolega z którego sie śmiejesz i postanowiłeś znaleźć sobie kogoś, kogo możesz wyśmiać tak jak inni ciebie?
-
icid - VIP Ścigacz.pl
mam pomysł obstawka na górce;d na gołe klaty albo hełmy i zobaczymy który jest twardszy
ajj chłopaki jak dzieci zaraz sie pogryziecie miało byc smiesznie a tu sie robi groźnie
uprzejmie prosze o redukcję swoich wypowiedzi na nieco lżejszą atmosferkę P
pozdro i sorki że się wtranżalam ;p
ajj chłopaki jak dzieci zaraz sie pogryziecie miało byc smiesznie a tu sie robi groźnie
-
Bostorn - Moderator
Bostorn napisał(a):mam pomysł obstawka na górce;d na gołe klaty albo hełmy i zobaczymy który jest twardszy
Spoko ja jestem spokojny i w dorbym nastroju. Icid ty jesteś najlepszym riderem modlę sie codziennie do portretu twojej maszyny, który mam powieszony nad moim łóżkiem w ramce. Wypowiedzi icida sa dla mnie bardzo ważne gdyż jest on dal mnie autorytetem w dziedzinie motocykli i techniki jazdy. Myślę, ze kazdy z nas powinen czyać uwagi icida na forum i brac je sobie do serca zupłenie powaznie. To tyle miłego wieczoru icid
-
cwaniak182 - Świeżak
Możesz dać jakieś namiary, do portretu mojej maszyny dorzuce ci słownik. Osoba twojego pokroju nie jest w stanie obrazić nawet mojego psa, dalszą rozmowe uważam za zbędną
-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a)::lol: Możesz dać jakieś namiary, do portretu mojej maszyny dorzuce ci słownik. Osoba twojego pokroju nie jest w stanie obrazić nawet mojego psa, dalszą rozmowe uważam za zbędną
Zdjecie swojej maszyny miałes na dole postów. Przez twoje pieprzone zdjęcia ludzom dłużej ładuje sie każda srona forum. Widze, że nie tylko ja mam z toba problem. Wstraczy poczytac twoje wypowiedzi. Obym nie spotkał Cię na dordze i także w temtach tego forum. Żyj sboie spokojnie ale nie obrażaj ludzi bo w internecie tez piszą ludzie.Pozdr
-
cwaniak182 - Świeżak
Tak, zasypuje łapki talkiem i sapie jak na dobrego zawodnika sumo przystało przed walką xD
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
-
Chatte - MEGA TROLL
Chatte, ale wiesz jak pozniej ciezko wylizac talk z miedzy pazurków i ogolnie z futerka ... ech.. znow bedzie godzina wyczesywania ))
Przygotuj sie
---
Kreca mnie gory i maxymalnie stjunowane
ścigacze i ChLopCy na NiCh :*
Przygotuj sie
---
Kreca mnie gory i maxymalnie stjunowane
ścigacze i ChLopCy na NiCh :*
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
Zawsze i wszędzie Simi xD w Kłaju w tramwaju ... W kinie w Lublinie xD
A mnie sexi faceci w skórzanych kombinezonach na motorkahh z takimi plastikowymi kawałkami :* znajdę tu jakiegoś fajnego Boya? ;'*
A mnie sexi faceci w skórzanych kombinezonach na motorkahh z takimi plastikowymi kawałkami :* znajdę tu jakiegoś fajnego Boya? ;'*
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:
-
Chatte - MEGA TROLL
ech, Aguś - ja mam tekstylne ... nie wiem jak to zalatwimy... z drugiej strony maja takie Mmmmocne i Twarde ochraniacze - bedziesz mogla pazurkami sie wbijac mocniej
Melvin - ma sie to cos
Melvin - ma sie to cos
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
haha ^_^ no to może mała zrzutka skórzanych przyborów motocyklowych i może uda się coś złożyć dla tegoż Ridera szczęściarza P
Ja tam wole bezzz
Ja tam wole bezzz
-
Bostorn - Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4