Elektryka - ciągle palące się kierunkowskazy.
• Strona 1 z 1
Elektryka - ciągle palące się kierunkowskazy.
Chce poprawić stan wizualny mojego choppera, ale nie chce montowac zadnych "kozackich" diod lub innego typu swiecidelek dlatego nurtuje mnie ten temat. Zastanawiam sie czy jak bym polaczyl wszystkie zaroweczke kierunkowskazów kabelkiem z wlaczynikiem oddzielnym niz "kierunkowskaz na kierownicy"czy swiecily by pozycyjnie tzn bez mrugania czy tez nie i czy nie zaburzalo by to pracy kierunkowskazów .
- Eddy
- Świeżak
zadaj pyatnie jeszce raz i tak nie motaj !!!
Gilera Runner 50 Sp
:D...i jazda !!! | | | | http://pl.youtube.com/watch?v=R77pnBZuIL8 -----> Mój sprzęcik
:D (to moj pierwszy filmik)

-
micza123 - Świeżak
Panowie krótka piłka chciałbym, aby kierunkowskazy palily sie non stop(właczajac je odzielnym wlacznikiem) ale zeby jak je wylacze dzialaly normalne kierunkowskazy te oryginalne <---- nie wiem czy udalo mi sie to uproscic^^
- Eddy
- Świeżak
Raz to, ze punktu prawa jest to zabronione...
A dwa to na mój rozum cięzko bedzie zrobić taki obwód...
Musiałbyś podłączyć prad bezpośrednio do kierunków o tego przełącznik (właczone / normalne kierunkowskazy) i jak chciałbyś włączyć kierunek normalny to musiałbyś ten przycisk przełaczać za każdym razem, chyba, że jakiś przełącznik czterostopniowy zamiast seryjnego do keirunków.
To tyle... A po drugie jak dla mnie to ta cała operacja jest bez sensu
A dwa to na mój rozum cięzko bedzie zrobić taki obwód...
Musiałbyś podłączyć prad bezpośrednio do kierunków o tego przełącznik (właczone / normalne kierunkowskazy) i jak chciałbyś włączyć kierunek normalny to musiałbyś ten przycisk przełaczać za każdym razem, chyba, że jakiś przełącznik czterostopniowy zamiast seryjnego do keirunków.
To tyle... A po drugie jak dla mnie to ta cała operacja jest bez sensu

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm