Co wybrać? Nowego Ogara 900, czy używaną Aprilie SR50
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co wybrać? Nowego Ogara 900, czy używaną Aprilie SR50
Niewiem co wybrać: Nowego Ogara 900(Chiński ale manual), czy Aprilie SR50 z 1999 roku(Włoski ale automat) 

- impreza2000
- Świeżak
to jak porównywać nowego fiata ande do używanego ferrari ! ! !
Polecam Aprilkebmiałem ją rok i nic nierobiłem
Ps. To że Aprilia jest w automacie to nie znaczy że jest wolniejsza ....
Polecam Aprilkebmiałem ją rok i nic nierobiłem
Ps. To że Aprilia jest w automacie to nie znaczy że jest wolniejsza ....
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
ogar to sie nadaje....chcesz manual kup rs /af1 to sa maszynki a nie chinskie gowno...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
rs troche nie na moją kieszeń. Wracając do tematu to 9 lat jak na skuter to dużo i boje sie że coś sie popierniczy.
Suzi RF 600R
- impreza2000
- Świeżak
Nie bój się, jeśli ktoś dbał o tą Apkę to jak ma 9 lat będzie śmigała ładnie i nie będzie się psuła. Ja mam 14 letnie Suzuki i przez 7tyś km nakręcone w sezonie praktycznie nic się nie działo. Nie obawiaj się wieku bo bardziej liczy się to jak ktoś dbał.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
- impreza2000
- Świeżak
omg dobieraj ze 3k zebys miał i kupuj Sende za 3k można już cos ciekawego kupic tu masz biegi jak nie Sende to apke biegówek jest od **ja tylko brac i wybierac :]
pozdro
pozdro
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Ja nie wiem nad czym ty sie chlopie zastanawiasz ja z tych dwóch napewno bym wzial aprilke. Ale ja osobiscie wole biegowki i dzisiaj zakupilem 5 letnia sende
JESLI GONI CIE SMIERC PELNA p*** ODKREC I PRZED SIEBIE ZIOMEK PEDZ
-
19baRan20 - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):A czy jadłeś ostrygi z beczki?Jeżeli tak to jak smakują a jeżeli nie to myślisz jak smakują?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie musisz tu ironizowac, a zebys wiedzial to mialem kiedys rometa 787. Za 4500 zl nowke, i wiem co sie z nim dzialo. Na 2 miesiace wakacji, jezdzilem nim lacznie 2 tygodnie, reszte przestal w serwisie. Wiec nie pieprz mi, ze Twoj romet jezdzi.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
Generalnie sprawa przedstawia się tak.. żeby mieć czyste sumienie to polecę Ci Aprilkę, bo miałem z tym moto styczność OSOBISCIE, a nie że tam usłyszałem że wujka brata cioci kolega.. wiesz co jest. Rzeczywiście, krąży o ogarze opinia, że nie jest to motor dobry(chodzi o nowe modele), coś w tym faktycznie jest, bo dużo osób pisze, że miało z nim problem. Ponadto mój sąsiad ma jakiegoś niedawno kupił, też bardzo mało jeździ nim, ale nie wiem czy to z braku czasu czy dlatego że się psuje. Ale widać nie 100% wyjeżdza takich sprzętów, skoro Senek ma ogara i jest zadowolony. Ja zawsze jestem twardym przeciwnikiem chińskich czy tam różnych "dziwnych" wynalazków, no ale jak widać czasem zdarzy się taki co jeździ
mimo to ja bym nie ryzykował.
Pozdro

Pozdro
-
Movi - Moderator
Senek to nie jezdzil w zyciu aprilia czy innym sprzetem prawdziwym. Gdybym mu sie dal karnac swoja yamaszka to rzucilby swojego ogara wpiz.du. I nie wymiguj sie, ze Twoj ma biegi, sam wole biegowy, i takowy zakupuje w tym sezonie, ale nie wierze, ze cos nowego za 2500 moze jezdzic, bo za tyle, hmm to kupi w salonie yamahy moze komplet plastikow 

CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
Dobra to że Senek jest zwolennikiem ogara to nie znaczy, że nie jeździł na innych sprzętach, bo może być tak że ma doświadczenie o 100 kroć większe od Ciebie.. więc takie gadanie jest bez sensu najmniejszego.. ponadto nie jaraj się tak swoją "yamaszką" bo zapewniam Cię, że nie jest to najlepsze moto na świecie..
-
Movi - Moderator
Skoro dla niego ogar to maszina, to glowa podpowiada mi, ze na porzadnym pierdzioszku nie siedzial. Nie jaram sie swoja yamaha, ale nikt nie zaprzeczy, ze posrod skuterow ciezko znalezc lepszy model, co nie znaczy, ze sie w niej zakochalem, bo wole cos z biegami...
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
RS!!! albo SR!!!
Gilera Runner 50 Sp
:D...i jazda !!! | | | | http://pl.youtube.com/watch?v=R77pnBZuIL8 -----> Mój sprzęcik
:D (to moj pierwszy filmik)

-
micza123 - Świeżak
Ee serwis wszedzie to samo
Teraz mam stara yamahe i jedyne co w niej wymienilem to swiece (a zrobilem pare tysi). Tak poprostu napisalem dosc mocno, bo nie ukrywam ze tamten "skuter" zniszczyl mi mlodosc, mialem obawy zeby wyjechac poza dom, bo przeciez juz kilka razy prowadzilem go do domu, i tak wkolo panie co 2 dni serwis... a serwis jak to serwis... odpala dogazuja do konca, i niby juz wyregulowany... A przeglad, przyjezdzam, i pytanie :
- Hamuje?
- ano hamuje
Podszedl, odpalil dogazowal i poprosil o 100zł, za przeglad. To jest istna komedia.

- Hamuje?
- ano hamuje
Podszedl, odpalil dogazowal i poprosil o 100zł, za przeglad. To jest istna komedia.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm