Jaka pojemnosc dla poczatkujacego zeby sie nie zabil ???
• Strona 1 z 1
Jaka pojemnosc dla poczatkujacego zeby sie nie zabil ???
jak w tytule. (szukalem po forum ale nie znalazlem takiego tematu)
chodzi mi o atv sportowe dla doroslego
chodzi mi o atv sportowe dla doroslego
- kill
- Świeżak
ja pierwszy raz wsiadlem na grizzly 660 i zyje. Wiec to zalezy od indywidualnych potrzeb, na 600 spokojnie sie nie zabijesz, vmax 110km/h wiec calkiem "normalnie"
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Mi5i3K napisał(a):ja pierwszy raz wsiadlem na grizzly 660 i zyje. Wiec to zalezy od indywidualnych potrzeb, na 600 spokojnie sie nie zabijesz, vmax 110km/h wiec calkiem "normalnie"
hee.. dobre.. poza tym v-max nie jest najwazniejszy !!! jesli chodzi o przeprawówki of course...
Myślę, że jak kupisz Raptora yzf 450 to bedzie OK... chyba, że nigdy nie jeździłeś, to Yamaha Blaster 200...
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
jezdzilem ale na crossie YZ250F (kolegi ja niemam nic prucz opla do poszalenia
) i byl troche za mocny szczeze mowiac zzucil mnie po parunastu metrach chcialem sprobowac sie jeszcze raz ale wlasciciel juz mi nie chcial dac
(oprucz tego to jezdilem tez na innych crossikach ale ten byl najmocniejszy) czy w quadzie bedzie taki sam kop przy tej pojemnosci czy juz nie? bo mase ma wieksza atv o ladnych kilkadziesiat kilo. A jeszcze slyszalem o czyms takim ze mozna kupic duza pojemnosc i go na manetce zablokowac zeby sie nie zabic a potem z czasem coraz bardziej odblokowywac (da sie cos takiego?)

- kill
- Świeżak
hee.. dobre.. poza tym v-max nie jest najwazniejszy !!! jesli chodzi o przeprawówki of course...
nie no mowie, ze jednak wsiadajac na quada 600 to wcale nie znaczy ze jedziemy na ZX6R na 4 kolach :] Jak masz glowe to sie na raptorze najwiekszym nie zabijesz, a jak to czesto sie mowi jestes "czupkiem" to sie zabijesz na KINGWAY ATV EXTREME SERIES 50CCM
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
- awangard00
- Świeżak
To co powiecie o Yamaszce YFZ 450..niby silnik nie duży a jest to jeden z najmocniejszych, najszybszych quadów na rynku. Prawdziwa wyczynowa maszyna, można powiedzieć że dla zaawansowanych.
Ja osobiście polecałbym ci Kawasaki KFX 700.. Zawsze lepiej mieć więcej mocy niż mniej
. A na początek możesz przykręcić sobie cięgno gazu żeby trochę ograniczyć prędkość.
Ja osobiście polecałbym ci Kawasaki KFX 700.. Zawsze lepiej mieć więcej mocy niż mniej

- romulus
- Świeżak
ja bym kupił na początek qada o poj. 200-250 poj.na początek wystarczy ci a potem bedziesz mógł przesiąśc się na coś większego
- peran van dijk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość