pułapki motocyklowe
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
no to sie dzialo na stromym zjezdzie i na ostrym luku (mialem wtedy jeszcze Choppera) jade przez jakies wioski przedemna cysterna z mlekiem jakis defekt tej cysterny byl bo w momencie na asfalt wylalo sie mleko z cysterny, a mleko jak wiadomo jest tluste i na tym winku jak mi tyl uciekl to motocykl koziolki robil a ja zatrzymalem sie na balustradzie od glebokiej na 10m skarpy gdzie w dole plynela sobie rzeczka. Coz pozniej mialem przez miesiac popuchniete wizadla w kolanach
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
a ja ostatnio zauważyłem że ptaki troszke zwolniły. Jednego przywiozłem w atrapie firmowej Skody a drugi...drugi niestety nadział sie na ramię lusterka w mojej Kawie - nie byłem w stanie nic zrobić, myślałem ze tylko uderzy i spadnie a on niestety rozprysnął się ...bleee . Szkoda wróbla,szkoda...
kiedyś pojade tak szybko że się w czasie przeniosę 

-
krzycho-g - VIP Åšcigacz.pl
nie musisz mnie uczyc ze motor to nie zabawka wiem o tym od 2klasy podstawowki jezdze na nich a zaczynalem od motorynki hehe a teraz mam xj, bylem glupi ale to juz minelo teraz sie nauczylem juz jezdzic z glowa.no strezlaja szkoda tamtego chlopaka z lublina:(. nie chce was zalamywac ale wiece ze teraz jak sie przekroczy predkosc 2 razy to zabieraja prawko i od nowa trzeba robic:(
- xj600
- Świeżak
Thrillco napisał(a):taaa..a jak kaczki przechodziły to im tylko nogi zakryło...
ludzie to sa jednak naprawde smieszni kolego nie pisze tego zebys mial popadac w zachwyt tylko mowie jak bylo bo pierwszy raz spotkala mnie taka sytuacja ale na szczescie jechalem wolno,jezeli jestes dzieciakiem i sam tutaj rozpowiadasz bajki to ty powinnienes sie wstydzic
- nitro8888
- Świeżak
nitro8888 napisał(a):Thrillco napisał(a):taaa..a jak kaczki przechodziły to im tylko nogi zakryło...
jezeli jestes dzieciakiem i sam tutaj rozpowiadasz bajki to ty powinnienes sie wstydzic
hahaha ale się uśmiałem o kurcze

>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
ale macie problem kto jest dzieckiem???matko!!!:D lepiej mi powiecie co moze byc nie tak bo jak pedze na swojem yamasce i zebrac mi sie nie chce przerywa ale dopiero wtedy jak sie zagrzeje podejrzewam swiece a wy???z gory dzieki za podpowiedzi.
- xj600
- Świeżak
Kolejną pułapką są różne różniste płyny rozlane na jezdni przed światłami, w miejsciu "pomiedzy kołami samochodów". Każdu wraczek stojąc na światłach wypluwa z siebie różne płyny, oleje:) lepiej hamować w miejscach chce samochody przejeżdzają kołami...
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
lepiej w koleinach niż na oleju :]
pozatym nie wszedzie masz koleiny... jak latasz moto to chyba jezdzisz tam gdzie ich nie ma:] no chyba ze jedziesz w jakies miejsce w konkretnym celu, ale wtedy nie swirujesz na tyle zebys musial przed swiatłami hamowac tak ostro:]
pozatym nie wszedzie masz koleiny... jak latasz moto to chyba jezdzisz tam gdzie ich nie ma:] no chyba ze jedziesz w jakies miejsce w konkretnym celu, ale wtedy nie swirujesz na tyle zebys musial przed swiatłami hamowac tak ostro:]
-
Mortifer napisał(a):Remont pasa-nasi kochani drogowcy postawili w poprzek ""sierzanta". Metalowego. Tylko go zapomnieli pomalowac odblaskowa farba. Jechalem w nocy. Zdemolowalem gada

-
Mortifer napisał(a):Remont pasa-nasi kochani drogowcy postawili w poprzek ""sierzanta". Metalowego. Tylko go zapomnieli pomalowac odblaskowa farba. Jechalem w nocy. Zdemolowalem gada
ahhahahah dobre xD a był ostry dzwon ???
pozdrawiam
- Młody16
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości