Zobacz wÄ…tek - Problem AF1
NAS Analytics TAG

Problem AF1

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Problem AF1

Postprzez kaskol81 » 16/5/2008, 08:42

Witam. Posiadam Af1 z 89 roku, problemem jest ogólnie elektryka. W pitarku nie mam długich tylnich świateł. Żarówka jest dobra a co do reszty to nie mam pojęcia co może być. Zastanawiam sie do czego jest taki czarny kabelek który z jednej strony podłączony jest do ramy pod siedzeniem kierowcy z prawej strony. Zamontowany jest na takiej obrotowej kulce a druga strona (nie mam pojęcia) bo jest odłączona. Nie jest to masa?? Prosze o odpowiedz do czego go podłączyć. Pozdrawiam
Załączniki
Af1.JPG
Tam Jest zamontowany
Af1.JPG (67.99 KiB) PrzeglÄ…dane 926 razy
kaskol81
Świeżak

Re: Problem AF1

Postprzez maatiaas » 16/5/2008, 22:50

kaskol81 napisał(a):Witam. Posiadam Af1 z 89 roku, problemem jest ogólnie elektryka. W pitarku nie mam długich tylnich świateł. Żarówka jest dobra a co do reszty to nie mam pojęcia co może być. Zastanawiam sie do czego jest taki czarny kabelek który z jednej strony podłączony jest do ramy pod siedzeniem kierowcy z prawej strony. Zamontowany jest na takiej obrotowej kulce a druga strona (nie mam pojęcia) bo jest odłączona. Nie jest to masa?? Prosze o odpowiedz do czego go podłączyć. Pozdrawiam

W pitarku nie mam długich tylnich świateł??? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
maatiaas
Świeżak

hmm

Postprzez kaskol81 » 17/5/2008, 09:17

jak go kupiłem to w tylnich światłach była żarówka z 2 żarnikami czyli na krótkie i długie(chyba). Ale dochodzą tam też 3 kabelki i uchwyt żarówki ma mase i od spodu 2 styki!
kaskol81
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê