Kawasaki KE100
• Strona 1 z 1
Kawasaki KE100
A wiec, narazie mam yamahe aerox 70ccm, ale pomalu robi sie dla mnie za mala (wielkosc), a tak sie sklada ze kolega ma na sprzedanie KE 100. Rocznik ok. 1998, nie jestem do konca pewien jaki, ale jezdzi pieknie. Spokojnie postawilem ja na jedno kolo ze sprzegla. Ale mniejsza o to, wiec mam pytanie do uzytkownikow, co uwazacie o tym sprzecie? Szczerze, to sie zdziwilem bo sprzecik na jedynce naprawde kopie ostro. Motorek malutko jezdzony (wlasciciel- dziadek mojego przyjaciela). Moze dla jasnosci wstawie fotke
Aha cena to ok. 2800zł

Aha cena to ok. 2800zł
-
herbatka - Świeżak
Nono, jest okazja, ale czy dziadek nie może sobie troche poszaleć
?? hehe No zobacz jak jeździ, przejedz sie i zadecyduj 

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
No jezdzilem tym, dziadkowi starczy, zreszta dziadek oprocz tego ma Yamahe Grizzly 600 , skuter sniezny i inne zabawki
No nie powiem, bo ciezko mi bylo tym ruszyc z miejsca, nie wiem moze to poprostu kwestia wyrzucia (na innych biegowcach bylo lepiej), no jezdzi ladnie ,nie powiem, bo sie nawet zajaralem, jak na 100ccm to jedzie rzeklbym ostro. Jezdzilo sie dobrze, a amortyzatory to czysta bajka. Ale chcialem sie dowiedziec czegos o uzytkowaniu, awaryjnosc itp...

CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
hmm stan wizualny jak na ten rok śliczna odpicowana jak sie patrzy noo dziadzio nie dawał po gazie hah ;p ale pewnie lubił w pole wyjechac i trooszke poorac ;P
bierz sprzęcik okazja taka się już może nie nadarzyć bierz póki gorąca
bierz sprzęcik okazja taka się już może nie nadarzyć bierz póki gorąca

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Musze powiedziec, ze to nie jest real fotka
Ale stan jest b. dobry zero jakichs zadrapan, uszkodzen itp. Starszy pan poprostu wyjezdzal (o ile wogole wyjezdzal) raz na 2 tygodnie przejechac sie po osiedlu. Napewno go nie katowal, zreszta gosc jest typowym milosnikiem, szanuje swoje sprzety bardziej niz swoja kobiete, wiec nie musze miec obaw, porzadny z niego gosc. Napewno nim nie oral.
Mam yamahe aerox z roku 1999 i nie ani jednej rysy, zreszta co ma rok do stanu
Jesli taki sprzet ma 5000km przebiegu to czego chciec od nadwozia
Aha i powiedzialby ktos czy to jest chlodzone ciecza, bo na necie nie bardzo idzie cokolwiek znalezc..

Bostorn napisał(a):hmm stan wizualny jak na ten rok śliczna odpicowana
Mam yamahe aerox z roku 1999 i nie ani jednej rysy, zreszta co ma rok do stanu

Aha i powiedzialby ktos czy to jest chlodzone ciecza, bo na necie nie bardzo idzie cokolwiek znalezc..
-
herbatka - Świeżak
to jest chłodzone powietrzem
Za 2800 bym tego nie brał, jakos mnie nie przekonuje ten motocykl.
Nietypowa pojemnosc, rzadki model itd. jak sie cos zepsuje to nie znajdziesz czesci.
Za tÄ… kase czasem da sie wyrwac dt 80 lub honde mtx 125 lub 80
Za 2800 bym tego nie brał, jakos mnie nie przekonuje ten motocykl.
Nietypowa pojemnosc, rzadki model itd. jak sie cos zepsuje to nie znajdziesz czesci.
Za tÄ… kase czasem da sie wyrwac dt 80 lub honde mtx 125 lub 80
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
:O Ale jaki rocznik? 88' ? To niestety nie wchodzi w gre... ale taki sprzecik chlodzony powietrzem to duzy minus? Ale mam szczescie niemyte, akurat z mojego miasta http://www.allegro.pl/item361024416_yam ... 1998r.html
-
herbatka - Świeżak
jak dawno temu?? jeśli niedawno to maszyna że uhhhh;d brac i smigac
ale ton ie szystko musisz dokładnie sprawdzic całą instalacje czy działa wszystko itp zawieszke czy nie cieknie

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości