Kobieta i Motocykl...
wiesz, jak masz kilka "koleżanek"
to masz też i kilka opcji: jak nie ta to inna... taki żarcik 

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
jak to się mówi ładnie: "niektórzy mężczyźni lubią odmiany, ale nie lubią zmian"
gdyby ta Twoja rzeczywistość faktycznie była brutalna, zmieniłbyś ją...

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
melvin napisał(a):
dla ciebie PAN Melvin...
panszczyzne odrobiles i jakie z ciebie panisko sie zrobilo
- fandzoilisz
- Bywalec
-
Krejzi.Mery - Bywalec
No i doigraliśmy się, temat wylądował w Hydeparku (śmietniku:D)
Hehe, Mary, ja się nie tłumaczę. Ale jak się zastanowić, to cytat, który napisałaś, strasznie pasuje. Do mnie, bo nie wiem, czy do wszystkich menszczysn
Wiesz, jak to jest, za resztę nie biorę odpowiedzialności
Hehe, Mary, ja się nie tłumaczę. Ale jak się zastanowić, to cytat, który napisałaś, strasznie pasuje. Do mnie, bo nie wiem, czy do wszystkich menszczysn

Wiesz, jak to jest, za resztę nie biorę odpowiedzialności

-
Malutki84 - Świeżak
foxracer napisał(a):tajemniczna napisał(a):Omg...g.... prawda!! Masz bardzo trudny charakter!! NIe rozumiesz innych kobiet. Ja to chodze na tance, i na kursy ang i ucze sie robic itp. Wiec myslisz ze ja jestem do niczego. oo dzieki za głupi komplement;] Nigdy bym nie była kobietka porad w gazecie. O tym mozesz tylko pomarzyc ale raczej zapomnij. Miej szacunku do kobiet takich jak ja które nie pozwalaja swoich facetów jedzic na motorze. Oni sie boją o jego zycie. Wiec nic dziwnego. Chcą zeby był byle szczęsliwy a nie cierpiał przez wypadek. Dobra obiecuje na boga ze ostatni raz TU pisze... Mam wasz temat w d***...
O ja pier... naucz sie pisac po polsku. To jest fenomenalne, jak nieskladnie czlowiek moze pisac.
Chodzisz na tance i na kursy ang i uczyc sie robic (ciekawe co robic)... RESPECT:D
Bogu dzieki, ze na co dzień nie otaczaja mnie takie kobiety. Totalnie stracil bym nimi zainteresowanie.
Lepiej sie odwal nie muszę byc Polką;] ha...a po za tym ty jestes uduszony Polak;] wspołczuje;] Mam prawo jak mam pisac nie muszę byc taka osoba która musi szanowac jezor...Sam se szanuj i badz nauczycielem od polaka i powiedz dzieciom ze ci sie nie podoba jak ktos tak pisze jak ja. Pzdr
- tajemniczna
- Świeżak
Miej szacunku do kobiet takich jak ja które nie pozwalaja swoich facetów jedzic na motorze.
Lepiej sie odwal nie muszę byc Polką;] ha...a po za tym ty jestes uduszony Polak;
Ale z was fajne uduszone chłopaki są heheh , dobre bardzo obraźliwe

-
palua - VIP Ścigacz.pl
tajemnicza Idiotka atakuje ponownie
heh
Czy tajemnica tajemniczej sie rozwiąże ? ?
Obejrzyjmy kolejne odcinki już wkrótce w TV Trwam
(ale off top leci)

Czy tajemnica tajemniczej sie rozwiąże ? ?
Obejrzyjmy kolejne odcinki już wkrótce w TV Trwam

(ale off top leci)
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
tajemniczna napisał(a):Lepiej sie odwal nie muszę byc Polką;] ha...a po za tym ty jestes uduszony Polak;] wspołczuje;] Mam prawo jak mam pisac nie muszę byc taka osoba która musi szanowac jezor...Sam se szanuj i badz nauczycielem od polaka i powiedz dzieciom ze ci sie nie podoba jak ktos tak pisze jak ja. Pzdr
Dziewczyno, napisz jeszcze jeden post na tym forum, to osobiscie zafunduje ci dozywotnie odbicie bieznika Bandita na twarzy. Nic wczesniej nie pisalam, litujac sie nad Twoja prymitywna postacia i jeszcze prymitywniejszymi wypowiedziami wierzac, ze koledzy dali Ci do zrozumienia jak niski poziom intelektualny prezentujesz. Jak sama napisalas, mialo cie tu juz dawno nie byc - proponuje dotrzymac slowa i nie kontynuowac ponizania siebie w oczach starszych ludzi. Zegnam ozieble majac nadzieje, ze nigdy wiecej nie zobacze tutaj Twojego przejezyczonego nicku.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
tajemniczna napisał(a):foxracer napisał(a):tajemniczna napisał(a):Omg...g.... prawda!! Masz bardzo trudny charakter!! NIe rozumiesz innych kobiet. Ja to chodze na tance, i na kursy ang i ucze sie robic itp. Wiec myslisz ze ja jestem do niczego. oo dzieki za głupi komplement;] Nigdy bym nie była kobietka porad w gazecie. O tym mozesz tylko pomarzyc ale raczej zapomnij. Miej szacunku do kobiet takich jak ja które nie pozwalaja swoich facetów jedzic na motorze. Oni sie boją o jego zycie. Wiec nic dziwnego. Chcą zeby był byle szczęsliwy a nie cierpiał przez wypadek. Dobra obiecuje na boga ze ostatni raz TU pisze... Mam wasz temat w d***...
O ja pier... naucz sie pisac po polsku. To jest fenomenalne, jak nieskladnie czlowiek moze pisac.
Chodzisz na tance i na kursy ang i uczyc sie robic (ciekawe co robic)... RESPECT:D
Bogu dzieki, ze na co dzień nie otaczaja mnie takie kobiety. Totalnie stracil bym nimi zainteresowanie.
Lepiej sie odwal nie muszę byc Polką;] ha...a po za tym ty jestes uduszony Polak;] wspołczuje;] Mam prawo jak mam pisac nie muszę byc taka osoba która musi szanowac jezor...Sam se szanuj i badz nauczycielem od polaka i powiedz dzieciom ze ci sie nie podoba jak ktos tak pisze jak ja. Pzdr
Śmierdzisz, bujaj torbe patolodżiku z Czarnowa. Nie wiesz co to mózg i jak z niego korzystać to se kup słownik, albo licencje na Firefoxa. BTW. Może mały remont kapelusza?
-
gelo007 - Administrator
Gelo w tej sprawie chyba trzeba poprosic o pomoc Atamana Koszowego Iwana Sirko ,zeby to list napisal do niej xD haha
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
OMG ludzi ile macie lat???
po niektorych spowdziewalem sie innego zachowania a tu same dzieci?
JAK JA OLEJECIE TO SIE ZNUDZI I SOBIE POJDZIE!
czy to tak ciezko zrozumiec? nie tykaj sraki bo smierdzi ,albo nie dystkutu z inteligentym inaczej bo najpiewrw sprowadzi do swojego poziomu a pozniej pokona dosiwadczeniem
po niektorych spowdziewalem sie innego zachowania a tu same dzieci?
JAK JA OLEJECIE TO SIE ZNUDZI I SOBIE POJDZIE!
czy to tak ciezko zrozumiec? nie tykaj sraki bo smierdzi ,albo nie dystkutu z inteligentym inaczej bo najpiewrw sprowadzi do swojego poziomu a pozniej pokona dosiwadczeniem
- fandzoilisz
- Bywalec