Jazda na samym kolanku ???
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jazda na samym kolanku ???
Witam.
Czy zaszkodzi to coś silnikowi jeśli będzie się jezdzić na samym kolanku (bez końcówki wydechu) ???
Czy zaszkodzi to coś silnikowi jeśli będzie się jezdzić na samym kolanku (bez końcówki wydechu) ???
-
Rockstein - Świeżak
Chyba nie zaszkodzi, ale tobie moze zaszkodzic chałasem, mozesz ogłuchnąć czy coś a ludzie przechodzący obok tez nie będą temu obojętni 

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Fenek16 napisał(a):silnik ma troche inne ciśnienia i troche, niewidocznie szkodzi, ale jeśli Tobie to nie przeszkadza to ok.
A co to wogóle za moto? nie dwutaklt czasami?
Pozdro
To więc , twoimzdaniem szkodzi czy nie szkodzi bo za bardzo cię nie rozumiem

-
Rockstein - Świeżak
powiem tak zobacz sobie moje filmiki wpisz Extreme senda i posłuchaj jak chałasuje jeśli głos nie przeszkadza to ok ale tak po 10min ostrej jazdy tracisz słuch na pare h tzn szuumi i to doobrze szuumi
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
-
marcin33331 - Świeżak
Fenek16 napisał(a):Nie napisałeś jaki silik i strasznie pytasz...
W 4t nie zaszkodzi, w 2T zaszkodzi...
Pozdro
Nie zrozumiałem cię w tamtym poscie

Mam 4-T

Bostorn napisał(a):powiem tak zobacz sobie moje filmiki wpisz Extreme senda i posłuchaj jak chałasuje jeśli głos nie przeszkadza to ok ale tak po 10min ostrej jazdy tracisz słuch na pare h tzn szuumi i to doobrze szuumi
Czyli będę się czuł jak po dyskotece

-
Rockstein - Świeżak
no dokladnie,a jak jeszcze komus zabardzo bedziesz halasowal pod oknem to mozesz dostac wpie***l i wtedy to naprawde poczujesz sie jak po dyskotece i to po takiej kakretnej. wogole to masz glupie pomysly,ja bym tak 2 kilometrow nie przejechal
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
hiehie mnie to wioski ścigały ^_^ jak na swoim tłumiku ganiałem ;d i psy przez 2 tyg nie mogły dorwac bo wiadomo zanim oni dupę ruszą;d
a tak poza tym to w 4t chyba nie będzie az takiego hałasu co w 2t
co 2t to 2t:D power of Dream
zobacz sobie czy nie przeszkadza Ci too
aha 2t może cos zrobic z tego co słyszałem bo tak kompresji takiej niema i czegos jeszcze
a w 4t niczemu nie szkodzi wkońcu nie ma kichy i nie potrzebna jest do pełnej mocy itp
tak więc korzystaj mądrze

a tak poza tym to w 4t chyba nie będzie az takiego hałasu co w 2t

zobacz sobie czy nie przeszkadza Ci too
aha 2t może cos zrobic z tego co słyszałem bo tak kompresji takiej niema i czegos jeszcze
a w 4t niczemu nie szkodzi wkońcu nie ma kichy i nie potrzebna jest do pełnej mocy itp

tak więc korzystaj mądrze

-
Bostorn - Moderator
Nie byłbym pewien czy taka 4t bedzie cichsza od dwusuwa. Jak przysiepie to tylko raz
Pozatym, po co koleś chcesz na samym kolanku jeździć? Nie sądzisz, że po coś te tłumiki wymyślili? To nie rajd, tylko cywlilizowana publiczna ulica, a teraz już nawet po lesie nie można, bo za niszczenie natury od lesniczego dostaniesz jeszcze większe wpier***
Pozdro

Pozatym, po co koleś chcesz na samym kolanku jeździć? Nie sądzisz, że po coś te tłumiki wymyślili? To nie rajd, tylko cywlilizowana publiczna ulica, a teraz już nawet po lesie nie można, bo za niszczenie natury od lesniczego dostaniesz jeszcze większe wpier***

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
noo śrutem po dupie ^_^ albo nasle na ciebie stado pawianów które zrobią z tobą brzydką rzecz ^_^
lepiej na tłumiku ganial albo kup se wydech sportowy ;p boo zobaczysz ludzie przestaną Cie kochac
lepiej na tłumiku ganial albo kup se wydech sportowy ;p boo zobaczysz ludzie przestaną Cie kochac

-
Bostorn - Moderator
to weź sobie rozwierc w kilku miejscach , wypierdol tą watę ze środka i co tam bedziesz miał i jeździj.
-
marcin33331 - Świeżak
wlasnie jak jest z tym rozwiercaniem?jaki dzwiek wychodzi?
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości